Отговори
# 555
  • София
Manhamanha - ехаа благородно ти завиждам макар да починах и аз 2 седмици!
А и аз усетих тази сутрин лека болка в гърлото но не смятам да й обръщам внимание!
Прополки ако ме заболи повече мога да си купя и аз! Иначе през деня не ме боли нищо!
Спокойно на морето е в пъти по-топло и няма да изстинеш, дори ще се сгорещиш и тука после ще ти се стори хладно и хубаво!

# 556
Здравейте и от мен  Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета и честито за розовите гащички на skorpion4eto3  newsm53
И аз вече мога да се похваля със сини гащички  newsm44 -много се радваме с татето
Знаем и името -ще носи трите имена на дядо си  newsm68
Относно тоника -аз в самото начало само това пиех и то по много.Една халбичка от 500мл с  много лед и много лимони.Скоро не съм пила тоник но пък пия много кола -не ми пречи засега.
За излизането по майчинство мисля да си го изкарам максимално до бебо  newsm53

# 557
Shushino, добре дошла  Hug
skorpion4eto3 честито розови гащички.
Manhamanha стискам палци да се оправяш и в понеделник да си на моренце здрава  Hug.
Аз преди няколко седмици бях почнала да се разболявам-болеше ме гърло и кашлица имах,та три дни бях на чай от мента и лайка,много мед и отделно мед,масло и сода.Бързо се оправих,макар много да се притеснявах да не направя ангина,че лятно време често ми се е случвало.

Nati_2005 честито сини гащички и на теб!

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 16:19 от МоРсКа СиРеНа

# 558
Момиченца,моля да ми изясните противоречивото инфо-коя е оптималната седмица,в която се прави втората ФМ?Едни източници казват 20 г.с., други 21....Аз съм си записала час за понеделник и се ошашках да не би да съм закъсняла за изследването!Моята докторка е в отпуск и не мога да я попитам  ! newsm78

# 559
  • на земята
 Marley,не се притеснявай тъкмо навреме си..)))Прави се от  19-22г.с някои даже и по късно ,докторите твърдят че не е фатално ,прави се в тези седмици,ако има нещо да се предмриеме амниоцентеза която пък се прави горе доло в тези седмици.Добре дошли на новите мами.  bouquet

# 560
  • София
Ами моята лекарка ми каза, че е най-добре в 20, 21, 22!
Моята ще е 20 седмица и 0 дни този петък, но аз не съм искала изрично тогава, а тогава ме записа моята лекарка без право да искане! Според мен, а и според всичко което съм изчела колкото по-късно, толкова по-добре!
Но за ФЕКГ ми каза - в средата на 21-ва че е най-добре и се записах точно тогава във Фемина!

# 561
Успокоихте ме  bouquet!ФЕКГ и аз ще правя,защото Иво ми се роди с малко проблемче със сърчието(при ФМ не се беше забелязало отклонение) и искам да ми е спокойно за този бебо,че му няма нищо!
Brayda,исках да те разпитам за страхотния шезлонг на Nuna, в който много сериозно съм се огледала Crazy,позициите на гръбчето колко са,че останах с впечатление ,че може само легнало да е бебето Thinking

# 562
  • София
Ами няма позиции на гърба, но има една подложка която се маха и после детето сяда! само докато е бебе ползваш тази легналата подложка! Седналата позиция не е строга, ако го сложиш по-напред ще е по-легнало, ако го сложиш плътно назад ще е седнало...
Материята е просто уникална! Много удобно ми изглежда и макар бебето да не е хоризонтално, то гръбчето му е изправено и все пак казват повече от наколко часа да не спи в столчето, защото не е направено да замести легълцето му Simple Smile
Може би за китайците е написано, да не вземат да решат че вместо кошара могат да спестят място с подобно шезлонгче!
Самия шезлонг е метален, много стабилно стои навсякъде и е уникална гледка!

# 563
Няма спор,уникална гледка е Wink!А с бебе вътре направо не знам Heart Eyes

# 564
  • София

Ето как е поседнало! Не съм забелязала дали има напълно седнало положение на 90 градуса!

# 565
Успокоихте ме  bouquet!ФЕКГ и аз ще правя,защото Иво ми се роди с малко проблемче със сърчието(при ФМ не се беше забелязало отклонение) и искам да ми е спокойно за този бебо,че му няма нищо!
Brayda,исках да те разпитам за страхотния шезлонг на Nuna, в който много сериозно съм се огледала Crazy,позициите на гръбчето колко са,че останах с впечатление ,че може само легнало да е бебето Thinking

Марли, а дори да бяха забелязали проблемчето, можело ли е да бъде решено? А ако не, тогава какво би предприела? Виждала съм синчето ти в албума, невероятен сладур  Heart Eyes

# 566
Мили дами,много ли са 7килограма отгоре за 16г.с. от бременността?Висока съм 1.70 и преди да забременея бях 70кг,а сега-77 Embarassed

# 567
Brayda да и според мен дакелите са уникални кучета  Heart Eyes много интелигентни са и най-важното са изключително търпелива към деца, особено към нашия бандит.

За килограмите някъде четох, че е добре до 6ти месец да се качва по 1кг на месец и от 7ми по 2кг на месец, за да се влезне в границата 13-14кг. На мен това ми допада като идея, за да се опитам да следвам някаква схема. За сега удържам и съм +4, 2 от които качих за 1 седмица на морето  Embarassed Но помня с предишната бременност 6ти и 7ми месец имах чувството, че колкото пъти се качвах на кантара толкова пъти беше +1кг.  Confused Успях да ги докарам на края +14-15

Според мен е толкова индивидуално, може в началото някой да качва повече, после по-малко. Но за себе си си знам че трябва спирачки..

# 568
qq, честно казано много са, но пък честно казано и аз съм качила толкова  Embarassed Не съм променила хранителните си навици, от години само закусвам плодове, не ям хляб /почти/, не ям сладко, а съм качила 8 кг  Sad Явно при мен хормоните отново си правят лоша шега. С първата бременност до 7 мес. качвах по 2 кг, а после и повече. Много ми се щеше сега да не е така, но ...

Относно втората ФМ при мен ще е в 21 седмица и 3 дни  Rolling Eyes, но чак тогава се вмествам в графика на Марков след отпуска. Иначе с този преглед при него правят и ФЕК, която е включена в цената и това че е в по-голяма седмица е само предимство. Ставам нетърпелива когато чета, че вашите вече са минали, а аз съм чак на 23 август  Whistling ама някак ще устискам.

# 569
За цялата бременност може би е оптимално да качиш 10-12, но пък може да се забавят темповете. Има хора, които накрая не качват. Както и да е, едва ли е време за диета. Попитай лекаря си какво мисли.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 21:32 от GrayButterfly

Общи условия

Активация на акаунт