Отговори
# 570
GrayButterfly отлично зная как е на теория, но за съжаление не така стоят нещата на практика  Sad

# 571
Момичета моя лекар ми даде да пия сутрин на гладно таблетки желязо с фолиева киселина, а следобед калций.Обаче откакто ги пия усещам че ми се раздразва гастрита и предполагам,че е от желязото на гладно.Не смея да хапвам преди таблетката,обаче  корема ме боли.Някой има ли такъв проблем?
МоРсКа СиРеНа  аз също пия желязо. Имам много сериозни проблеми със стомаха и лекарят ми доста се чудеше преди да ми го изпише, защото е много агресивно към стомашната лигавица. Изрично ми препоръча да го пия сутрин след като съм закусила обилно. Това обаче не ме спасява от стомашните неразположения и може да се наложи варианта с венозно вливане.

# 572
GrayButterfly отлично зная как е на теория, но за съжаление не така стоят нещата на практика  Sad

Просто попитай лекаря си и, ако всичко друго е наред, после ще му мислиш.

# 573
Момичета, гледайте това клипче, невероятно е  newsm32
http://www.boozho.com/view.php?v=296bd20d

# 574
Успокоихте ме  bouquet!ФЕКГ и аз ще правя,защото Иво ми се роди с малко проблемче със сърчието(при ФМ не се беше забелязало отклонение) и искам да ми е спокойно за този бебо,че му няма нищо!
Brayda,исках да те разпитам за страхотния шезлонг на Nuna, в който много сериозно съм се огледала Crazy,позициите на гръбчето колко са,че останах с впечатление ,че може само легнало да е бебето Thinking

Марли, а дори да бяха забелязали проблемчето, можело ли е да бъде решено? А ако не, тогава какво би предприела? Виждала съм синчето ти в албума, невероятен сладур  Heart Eyes
Извини ме,че толкова късно се включвам с отговор Blush!
Да ти кажа честно,не съм сигурна!Мисля,че когато се установи при ФЕКГ някакъв проблем,единствената реакция може да бъде своевременна операция(не дай Боже),веднага след раждането!Аз разбрах чак на изписването на Иво,че са чули някакъв шум неонатолозите и то разбрах от епикризата,лично никой не ми го казал!Тук ще замълча  #Cussing out,защото думите са излишни...Не знам ако се беше оказало нещо по-сериозно...тези 7 дни в които ме държаха в неведение,можеха да се окажат решаващи....Ще кажете-ако беше сериозно щяха да реагират!Но те не знаеха за какво точно става въпрос,чувало се „шум",трябвало де се проследи от специалист!Оказа се че шумът идва от малка дупчица между камерите на сърчицето!В нашия случай тя се затвори спонтанно,в рамките на 6 месеца,както и кардиолога предположи!Не са хоспитализирали бебето,не са ни изписвали медикаменти,съвета беше да третираме детето като напълно здраво и да го следим с профилактични прегледи! От тези прегледи щеше да стане ясно дали ще се наложат някакви интервенции!
 И така...искам за всеки случай да разгледаме по-подробно  на това бебе сърчицето,въпреки,че не се наблюдава наследственост при тези аномалии,ако мога така да ги нарека!

# 575
Добро утро, момичета! Добре дошли на новичките - хубаво е, че продължаваме да се увеличаваме. Честито на узналите пола.
Аз вчера бях на преглед - всичко ни е в норми, девойка е все още, но не на 100 %. Само плацентата разбрах, че е по задната стена на матката и май е ниско разположена. За килограмите съм +6. Днес мисля да си запазя час за следващата седмица за ФМ, когато се надявам да узная вече пола на 100%.
А относно майчинството - първото го изкарах докрай, дори съжалих, че не си пуснах и третата година неплатено майчинство. Сега пак ще си гледам детето две години, после ще използвам натрупаната отпуска и след това ще  е евентуално на ясла. Но до тогава има много време още. Нека се родят живи и здрави децата ни, а другото се подрежда от самосебе си.
Хубав и спорен ден ви желая!  bouquet

# 576
  • София
Добро утро и от мен!
Остана и днес да мине и утре съм на ФМ! Simple Smile

Днес едва отлепих, все по-трудно ми е ставането! Сега ще си тегля един душ, за да се освежа малко, че не съм работоспособна!

Вчера си купих едно мазило за отекли и уморени крака с див кестен и червени лозови листа и наистина има ефект! Струва 5,20 и аптекарката ми каза, че всички се мажели с това там в Ремедиума, защото по цял ден са на крак и много помагало!

# 577
  • София
Добро утро!

Честито за всички добри новини от прегледите.

Аз на предната консултация бях качила 500гр от началото на бременността.Сега съм чак на 7-ми август и тогава ще видим дали имам наддаване.Но така като си гледам корема колко е порастнал-най-вероятно да.

Моята ФМ е чак на 9-ти август,но тогава ще съм точно 20 г.с. Д-р Марков имаше часове за след началото на септември и се записах при Георгиев.Не съм чувала нищо за него,но се надявам да ми обърне нужното внимание.Там в цената наистина е включен и обстоен преглед на сърцето.

Брайда,как се казва това мазило,за да си го запиша за всеки случай Mr. Green

# 578
  • София
Крема не знам точно как се казва, да не би да те подведа, защото е на немски, но ето как изглежда:
Крьотерхоф го чета аз, но незнам дали не е това фирмата

А и като кажеш крем за уморени крака с див кестен и червени лозови листа, няма друг по рода си!

# 579
Добро утро и от мен!!
VALART Невероятен клип! Развълнувах се рано, рано..
Честито на всички който тези дни им потвърдиха пола и за хубавите новини от прегледите, радвам се за вас!  Hug Моят преглед е утре, но по ЗК там не се вълнувам кой знай колко.. тя нито ме гледа на видеозон, нито слуша тоновете с фуния само кръвното ми мери и колко кг съм!  ooooh! Края на месеца съм на ФМ и аз и нямам търпение вече! Някой от вас правил ли си е dvd диск със запис на бебо от прегледа? Смятам да питам дали може и ако да ще искам.  Laughing Heart Eyes Тук във Варна май не гледат и сърчицето подробно за това и аз ще ходя отделно и на ФЕКГ август месец от този преглед най-много се притеснявам и нямам търпение да мине и всичко да е наред!  Praynig
Brayda Този крем баба ми го ползва от години и е много доволна!  Wink

# 580
  • София
То тази фирма имат най-различни - за сухи и разранени пети, за плексити и хората всичките са доволни!

*iN eterNo neL Cuore*  по ЗК не ти ли се полагат 3 ултразвукови прегледа.... кога са ти определени те? А и защо не си изискаш да чуете пулса - поне това? Надали ще ти откаже, това би трябвало да влиза във всеки един преглед!
Тебе ако те подритва бебето си знаеш че всичко му ок и си е там, но все пак аз бих си направила устата и бих си поискала! Или поне бих питала...

# 581
  • София
Аз със сина ми нямам нито снимки,нито записи DVD-нищо Sad
Този път обаче попитах как стоят нещата с диска-доплащам си 10 лв и готово.Става въпрос за МЦ Марковс,но предполагам,че и в другите центрове предлагат тази услуга Grinning

Брайда,благодаря,ще го запомня.Може да ми потрябва и на мен.

# 582
adito87 Супер!! ще попитам дали и при доц.Балев където ще ходя аз предлагат много искам и диск! Това си остава спомен после ще им ги показваме какви зрънца са били  Blush Heart Eyes
Брайда Ами уж са 3, но предния път, като я питах тя ми отговори" Първия ти мина сега втория е около 5м, но ти понеже ходиш на доста изследвания и там го гледат на видеозон няма да го правим защото да не станат много... #Cussing out а последния ми щял да бъде преди да родя" добре, че си ходя и на частно и си го гледам всеки месец и там! Heart Eyes
Да попитам мислите ли да си правите фотосесия?  preggo Разглеждах фотосесий на бременни и много ми харесаха!  

# 583
  • София
във Фемина май пак е 10лв отгоре диска! Или поне така ми казаха!
Цената на ФЕКГ във Фемина при д-р Спасов (който ми препоръча лекарката ми) е 80лв

# 584
vzlateva, дано всичко да е минало успешно!  Praynig
sili-pili, и на теб успех!  Praynig

Да ми стискате палчета днес, че сутринта пуснах изследвания и сега чакам резултатите.   Дано ги няма гадинитеее! А, и вечерта съм на ФМ при Марков, та се очертава интересен и леко "напрегнат" ден, но да се надявам емоциите да са положителни.    Мисля да си направя и списък с въпроси, че все по нещо забравям, та дано не ме помисли за луда човекът. 
Иначе слава богу всеки ден усещам вече движенията по много и някакси поне за това си отдъхнах.

Общи условия

Активация на акаунт