Нашите кухни - тема 44

• 78 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
5000 ме устройва като цена. Grinning Благодаря! Simple Smile Ние имаме конструкция, но ще сменяме вратички и някои други неща по нея и се чудех дали направо не е по-добре цялата да сменяме, ама ще си остана на вратичките само. Simple Smile

Ама да не ме търсиш после да доплащам кухнята.  Wink Предварително отказвам, защото още сумати ремонт ни предстои  Peace
Сега сериозно . Тази сума, която ти казах е наистина на посоки казана. Без да знам какво искаш и имаш за правене. Най-лесно е да извикаш един майстор да ти сметне. Ако сменяш само вратички и без уреди, то колкото и голяма да е кухнята, смятам, че ще се вместиш в петте хиляди. Ако останат може да ми ги изпратиш. Simple Smile

# 271
За какви цени говорите бе? Shocked
Моята прекрасна бяла кухня /дървения само излезе около 3000лв/ 8м.
За уреди и други не говоря,4е са с големи отстъпки:)))
Но,вси4ко да е макс 5500лв.
А може би аз не разбрах въпроса Embarassed newsm78

# 272
Харесала съм си мивка от Лекс груп. Дали дълго се чака там за това , защото от Бланко ми казаха 3 седмици  #Crazy
Искам да извадя парите и да си я платя веднага, и да си я взема , как така ги нямат дори и в София?!

# 273
Няма смисъл да започваме да си мерим материалите, механизмите, уредите и прочие.  Peace
Доколкото разбрах момичето разполага с известен бюджет и иска да се ориентира дали изобщо да се захваща или да чака по-добри дни.
По мое мнение с по малко от 2-3 хил.лв нищо не може да се направи. От там нататък колкото повече, толкова по-весело Simple Smile

# 274
  • Раковски
Харесала съм си мивка от Лекс груп. Дали дълго се чака там за това , защото от Бланко ми казаха 3 седмици  #Crazy
Искам да извадя парите и да си я платя веднага, и да си я взема , как така ги нямат дори и в София?!

Според това от къде си, ако си от София вероятността да я вземеш веднага е голяма, ако си извън София може да изчакаш 2-3 дни (според деня в който получават стоката).

# 275
  • София
Здравейте, този уикенд ще купуваме всички уреди за кухнята (за вграждане) + мивка и батерия.
Въпросът ми е дали знаете в кой от големите магазини дават добри отстъпки при големи покупки (около 7 хил. ще ни излезе всичко). Разбрах, че в Техномикс давали 10%, но как е в другите? Имате ли наблюдения?

# 276

Според това от къде си, ако си от София вероятността да я вземеш веднага е голяма, ако си извън София може да изчакаш 2-3 дни (според деня в който получават стоката).
Peace

# 277
  • Berlin
Доколкото разбрах момичето разполага с известен бюджет и иска да се ориентира дали изобщо да се захваща или да чака по-добри дни.
Да.  Peace Значи смяна на вратичките ще  ми дойде към 1000лв. мисля всичко, само чакам офертата. Избрах си цветове и материал.

# 278
  • София
Харесала съм си мивка от Лекс груп. Дали дълго се чака там за това , защото от Бланко ми казаха 3 седмици  #Crazy

моята е мивка и смесител са Бланко, от София съм, но я чаках 3 седмици. Взех ги от представителите, но дори те не могат да поддържат наличности от всички модели и цветове на гранитните мивки и смесители, а  и каталога поне на Бланко не е малък. Но не е страшно да се изчака за нещо, което си убеден че искаш.

# 279
abs, аko корпусът на кухнята ти е запазен и самата подредба ти е удобна, най-добре е само вратичките да смениш. Аз така направих преди няколко години, като поръчах и няколко допълнитешни шкафа и си стана като нова  Peace Освен това е съвсем безболезнено, няма мръсотия, дойдоха сутринта и на обяд вече бях с чисто нова кухня.

# 280
Страхотни цифри споделяте  Shocked

Моята е с размер 2,70 едната стена горни и долни и още 2,60 само долни. МДФ гланц 2900 лв плот гръб, единствено не влизат дръжките.

И този "Потапящ се разклонител" ....много пари ми се вижда  Crossing Arms

# 281
  • Sofiq
Наистина повечето търговци не поддържат в наличност голяма гама продукти. Особено за по-скъпи неща като гранитените мивки. Много е кофти, че трябва само каталози да разглеждаш без да можеш да пипнеш и видиш но факт... Аз моите неща като купувах за новото жилище в Пловдив ги чаках 3-4 дена. Конкретно за мивка, смесител и кухненска мелница на Тека дойдоха от четвъртък за събота. И като дойде мивката - Ха изненада.... Огромна! Не си я представях толкова голяма... Ето за тази говоря: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRPBpDCM0XLvzy_4ab26pppz … nISIOoIfkuz5BoIwS Поне ще имам къде да къпя котарака  Mr. Green И без това миялната ще върши частта с миенето на посудата.

# 282
И аз искам да попитам за цена на МДФ лак или гланц се казва ,/плоскостта която се пръска и няма кант /.Долни редове 7 м и горе 4 м .Плот и гръб ще има на 4м само . Ориентировъчно към колко ще излезе?

# 283
Включвам се и аз в темата, за да ви следя. Предстои ни ремонт на кухнята и имам нужда от идеи и съвети.

# 284
Юли е ужасен месец - като че всички водопроводчици са в отпуска едновременно в цялата община.  smile3515 Ние си монтирахме мивката, свързахме съдомиялната с водопровода, ама трябва и водопроводчик да провери, че всичко е затегнато правилно, иначе ще се отрази на застраховката при евентуален теч. Сега намерих един дежурен, който обслужва цялата община и ... най-рано е свободен в края на другата седмица.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт