СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 3

• 126 664
  • 872
  •   1
Отговори
# 810
Дали! Нали уж на 48 часа се удвоява, а моето направо е почти утроено-страхувам се да е някоя мола или нещо такова.Имам две Иксита  и един мисед от спонтанна бременност и сега направо сам ошашкана.Някой ще ми даде ли съвет!

# 811
Дали! Нали уж на 48 часа се удвоява, а моето направо е почти утроено-страхувам се да е някоя мола или нещо такова.Имам две Иксита  и един мисед от спонтанна бременност и сега направо сам ошашкана.Някой ще ми даде ли съвет!

Радвай се на резултата и не се шашкай!  bouquet Супер е, така трябва да е! Peace

# 812
Дали! Нали уж на 48 часа се удвоява, а моето направо е почти утроено-страхувам се да е някоя мола или нещо такова.Имам две Иксита  и един мисед от спонтанна бременност и сега направо сам ошашкана.Някой ще ми даде ли съвет!

Колкото са по-малки стойностите, толкова по-бързо растът. Когато станат над хиляда им трябва повече време да се удвоят.

# 813
Да кажа за пореден път, че процесите в човешкото тяло не са математика - всичко е индивидуално и в широки граници. Няма такова нещо като точно удвояване на точно 48 часа  Rolling Eyes

Аз имах учетворяване на първоначален резултат и то на по-малко от 40 ч.

Успешна бременност до финал ти пожелавам!

# 814
  • Sofia
И при мен се развиваше бързо ЧХГ-то. В началото е съвсем нормално. А стойностите не са огромни, за да се чудиш за моларна.

# 815
  • София
И при мен се удвояваше в началото на 36 часа, след което постепенно забави. Стискам палци всичко да е наред този път  Hug

# 816
Да така е прави сте, нито стойностите са големи  и всеки организъм е различен ,но покрай всичко през, което съм минала - да се паникьосъм е първото ,което правя! С мъжа ми от 3 г.искаме дете и двамата с проблеми-вариант за дете само инвитро.Ми ок - първият път Чхг растеше, а имах кървене и нищо не се видя на УЗ-2 седмици по мъките докато накрая се разбра ,че просто е имало имплантация на ембриона ,ама е паднал, 2-опит- след пункцията получих кървене- направиха ми транфер на 5 мм лигавица(а той се прави поне на 8 мм),ама аз съм си виновна че се съгласих -естествено неуспех.1 година почивка ,ама без да се пазим-нали при нас не става.Решаваме пак да правим инвитро отивам и те ми казват -бременна си-ха -паника ,страх ,,но всичко тръгна наред видяхме бебето  ,сърчицето и когато си мислех че вече и на нашата улица има слънце сърдечната дейност спря-последва кюртаж,депресия.6 месеца се пазих решихме пак инвитро да правим ,ама айде викам другия месец и и хоп цикъла ми закъсня -сега незнам как да съм спокойна все лоши работи първо ми идват  в главата-дано както казвате всичко да е наред:)

# 817
  • София
Да така е прави сте, нито стойностите са големи  и всеки организъм е различен ,но покрай всичко през, което съм минала - да се паникьосъм е първото ,което правя! С мъжа ми от 3 г.искаме дете и двамата с проблеми-вариант за дете само инвитро.Ми ок - първият път Чхг растеше, а имах кървене и нищо не се видя на УЗ-2 седмици по мъките докато накрая се разбра ,че просто е имало имплантация на ембриона ,ама е паднал, 2-опит- след пункцията получих кървене- направиха ми транфер на 5 мм лигавица(а той се прави поне на 8 мм),ама аз съм си виновна че се съгласих -естествено неуспех.1 година почивка ,ама без да се пазим-нали при нас не става.Решаваме пак да правим инвитро отивам и те ми казват -бременна си-ха -паника ,страх ,,но всичко тръгна наред видяхме бебето  ,сърчицето и когато си мислех че вече и на нашата улица има слънце сърдечната дейност спря-последва кюртаж,депресия.6 месеца се пазих решихме пак инвитро да правим ,ама айде викам другия месец и и хоп цикъла ми закъсня -сега незнам как да съм спокойна все лоши работи първо ми идват  в главата-дано както казвате всичко да е наред:)

Искрено ти пожелавам всичко да е наред, защото много сте преживели. Аз вярвам, че хората, които много силно искат бебе, винаги успяват по един или друг начин, макар и трудно. И все повече се убеждавам, че добрите хора най-много страдат...

# 818
Благодаря ти, jane_anderson за милите думи!

# 819
sisoko0709, разбирам притесненията ти, но паниката не помага в никой случай....
И да се паникьосваш, и да не се, в теб има нещо, което се развива. Дай Боже да се развива още 8 месеца.
Казахме ти, че ЧХГ-то ти се увеличава добре, тъй че на този етап просто се успокой. Паниката няма да ти помогне и не виждам за какво си я причиняваш. Още повече, че дотук всичко изглежда наред.

# 820
  • София
Ето затова аз съм против това следене на ЧХГ, въпреки че имам страшно много проблеми и повтарящи се аборти, не съм го следяла-само на 10-11 ден след ову и толкоз заради терапията-ако има някой да се почвам-ако го бъде ще го бъде и без да следя на 48 часа и да изкуквам от ужас ама сега как се развива,що расте толкова бързо или що не расте..излишен стрес.

# 821
  • София
интересно инфо за ЧХГ много ми стана интересна 9 точка от ''Интересна и Полезна Информация за ЧХГ и Бременността'' и да ви кажа като върна лентата назад при мен е вярно Peace
дано информацията е полезна  Peace

# 822
имам кафеникаво зацапване още от първия ден на закъснението ми ,въпреки че веднага почнах утрогестан с но-шпа,само вчера беше спряло и днес пак ,а пак  стойностите на чхг ми растат 30ден-139.4,32 - 408.1, 34 -948.8 - чак в четвъртък сам на УЗ,ако не изкървя дотогава-с моята предистория,какви ли не мисли ми минават

# 823
Как приемаш утрогестана, на каква схема и нали е на гладно?

# 824
 вземам го 3x2,ама за сега ефект никакъв, не е норамални това 

Общи условия

Активация на акаунт