Звездни компромати-143

• 70 195
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм 1.60, детето виждате в подписа ми на колко е...а нашия татко не е пигмей като Валери, с който съм се разминавала и е малко по-висок от мен...Няма начин това дете да е на 3 месеца, вероятно се е снимала с някое чуждо.

# 181
  • София

Николета продължава да позира, а ние да й обръщаме излишно внимание...

Десислава също с бейзболна шапка на Гучи:

http://hot-news.bg/uploads/news/2012_26/images/00056240.jpg (махнете тирето)

# 182
  • София
Аз съм 1.60, детето виждате в подписа ми на колко е...а нашия татко не е пигмей като Валери, с който съм се разминавала и е малко по-висок от мен...Няма начин това дете да е на 3 месеца, вероятно се е снимала с някое чуждо.
Чак сега поразгледах детайлно снимката на Николета с бебето й. Вижте обувките на малката. На моята щерка, докато не навърши 7-8 месеца, никакви обувчици не се задържаха на крачетата й - просто самите стъпала бяха мънички.

Десислава също с бейзболна шапка на Гучи:
http://hot-news.bg/uploads/news/2012_26/images/00056240.jpg (махнете тирето)
Кой я излъга, че шапката се съчетава с тоалета й.  ooooh!

# 183
  • някъде
А възможно ли е това да е детето на Алекс Ар. с гучи аксесоарите му Thinking

# 184
Тя не роди ли след Николета, нейното не трябва ли да е по-малко  Rolling Eyes

# 185
Вие да сте чували за приятелство между трабант и ферари?

# 186
  • Пловдив

Не,Алекс роди месец и малко след Николета.

# 187
  • София
Новото видео на Уилоу Смит:

# 188
  • в пералнята

Не знам, но ми се вижда доста позьорско и комплексарско от страна на нашите "звезди" с тези техни аксесоари.
Кенгуру на Гучи, селски съчетано с шапка и обувки със същата щампа. Голямо въображение.
Въобще не ми е хрумнало да сравнявам стъкло с диамант, но да сте видели ВБ примерно с някакви толкова брандирани аксесоари за Харпър. Да - нейните роклички са доста скъпи, но в повечето случаи не си личи, че са на определена марка, да не говорим за вкуса, с който ги съчетава.
Ами Анджелина - все ги влачат тези деца на ръце, а не в кенгуру на Версаче, не че не могат да си го позволят.

# 189
# 190
Новото видео на Лияна с изключително малоумен текст, чудя се сама ли си го е писала?! Thinking

# 191
tonkabonka , коя е тази Джени Макарти от последния ти пост?

Уилоу Смит има талант, но явно минава през труден пубертет това дете Confused!

# 192
  • София
vita, актриса и модел е, но най-вече позната с що-годе дългата си връзка по холивудските стандарти с Джим Кери.  Peace Снимката е от фотосесията й за Плейбой, не че просто си се развява по цици.

# 193
Мерси   bouquet!

# 194

Не знам, но ми се вижда доста позьорско и комплексарско от страна на нашите "звезди" с тези техни аксесоари.
Кенгуру на Гучи, селски съчетано с шапка и обувки със същата щампа. Голямо въображение.
Въобще не ми е хрумнало да сравнявам стъкло с диамант, но да сте видели ВБ примерно с някакви толкова брандирани аксесоари за Харпър. Да - нейните роклички са доста скъпи, но в повечето случаи не си личи, че са на определена марка, да не говорим за вкуса, с който ги съчетава.
Ами Анджелина - все ги влачат тези деца на ръце, а не в кенгуру на Версаче, не че не могат да си го позволят.

+ 1 - МНОГО ТОЧНО и изчерпателно.
Класа и вкус не се купуват.

Общи условия

Активация на акаунт