Звездни компромати-143

• 70 194
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Какво е на бебето на Николета, голяма ли ви се струва.... Thinking Верно че днешните деца много едри, ескелерация...ама чак така Rolling Eyes

# 226
  • UK
Гледам, че Катрин Хейгъл отново е осиновила дете и отново май е цветнокожо.

Каква е нейната история, доколкото знам си има приятел постоянен?

Казвала ли е защо осиновява, какво и е мнението за нейно собствено биологично дете и т.н?
Самата тя има осиновена сестра, по голяма от нея с няколко години, и иска семейство като това, в което е израснала, затова осиновява първото си момиченце от Корея, откъдето е и сестра й.

# 227
# 228
Адел е бременна - http://www.vsekiden.com/119702/adel-e-bremenna/

Актрисата Ани от шоуто на Канала, откраднала мъжа на Мира Добрева

# 229
Сега гледах снимки на дъщеря ми на 3 месеца, имаме снимка с кенгуру (то си беше само за снимката, така и не се научих да го нося), аз съм дребна и по същия начин изглежда детето в кенгуруто, крачетата са й една идея по къси, но няма как всички да са еднакви Wink Не харесвам Николета, нито превземките й, но според мен бебето си е с нормални размери.
Дразни ме снимането в гръб и както някой беше казал, сега всичките й фенове тръпнат в очакване да видят снимка в лице  ooooh!

# 230
# 231
Жълто заглавие  "Майки изреваха: Николета, бебето не е за реклама!"  Joy

http://www.-spam093-/178524/николета-бебе-4/

# 232
В днешния Телеграф споменават постовете на malka_mravka, Ferrar &Vita относно Николета

# 233

Актрисата Ани от шоуто на Канала, откраднала мъжа на Мира Добрева
Това инфо откъде е ?
Хилъри Дъф и бебок

# 234
# 235
# 236
 Виждала съм доста снимки във фейсбук, с които майки и не майки фокусират върху брандовете на дрехите, които носят...Не е нужно да се обвинява Николета за абсолютно всичко, което прави. Ако позира с Чиполино и обувки Колев и Колев нещо друго ще се измисли...

# 237
Това инфо го видях днес на първата страница на в-к Всеки ден

# 238
Това инфо го видях днес на първата страница на в-к Всеки ден

те имат един и същ издател .

# 239
мисля за в бъдеще да се въздържам от коментари в темата, освен ако не ми се предложи хонорар  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт