Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 972
  • 377
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Като каза за дядовците, та се сетих за времената преди ен-години, когато бях младо и зелено девойче, редовно се засичахме с Радой Ралин по една улица в центъра, явно живееше някъде наблизо. Ей, този човек редовно ми се усмихваше и казваше по някакъв комплимент, а аз умирах от срам. Така и не се запознах лично с него, но ми е останал споменът за тези заглеждания.

# 136
Анди, Радой Ралин и аз го помня. Това му беше нещо като навик (без да омаловажавам комплиментите му към теб, разбира се  Hug) Често идваше в университета и гледаше девойките и многократно ми е пожелавал: "Дано да ти излезе късмета тази вечер"  Joy. Това го казваше почти на всички момичета. Сигурна съм, че и други ще си спомнят....
А майка ми има книжарница и той много често се отбиваше да пазарува или да разглежда книги при нея и също и пожелаваше да й излезне късметът  Joy.
Как ме подсети сега за тоя образ!   bouquet

# 137
Не, никога не ми е харесвало.

# 138
  • София
Хаха, Радой Ралин в рейс 76 от Орлов мост до слизането ми на Плиска ми посвети цяло стихотворение от може би 12 реда и на слизане ми целуна ръка.  Mr. Green Голям образ беше.  Grinning

# 139
Като си помисля тоя дето ме заглежда, как си представя как ще ме разпърца в де що дупка майка ми е дала, не само не ми харесва, но ми идва да му скоча...За жалост повечето мъже са цинични и съм ги чувала какви ги говорят като видят някоя засукана мадама. Не говоря за мъже, които са романтични и са готови да напишат и посветят стихове на една жена. То и тези мъже, не са от тези, които ще си извият врата, само да ти надникнат под полата, дето подсвиркват и намигват....Така, че хич не ми е приятно да ме заглеждат. По ми е кеф да виждам завистливите погледи на жените, поне знам че предизвиквам само завист, а не мръсни плътски нагони и помисли...

# 140
  • София
е, то аз мога да си го представям един мъж по много неласкателен за него начин, ама това няма да го откаже, дори да знае какво си мисля!  Laughing

# 141
А другото не сме обсъдили още- харесва ли ви, когато жените ви заглеждат Mr. Green? Аз лично с мъжките погледи и подмятаници се справям, но случи ли се да съм обект на женско внимание, и ми става адски некомфортно Embarassed.
Съвсем скоро ми се случи и то не със случайна жена ами с позната  CrazyПърво почна да ми говори, че ме сънувала и т н , постепенно си каза намеренията Sickда отбележа, че е семейна с дете  WhistlingАз толкова неловко се почуствах все едно съм виновна за нещо си, но след минутка две направо и изстрелях да не ме сънува повече  Stop

# 142
Ти пък сега селект... Laughing
Мене дъртаците мноооого ме харесват Rolling Eyes Laughing, знаете ли какво е да видиш 70 годишен дядка, който те гледа с пламък в очите като  30 годишен мъжкар. На 70, а а в очите му виждаш още огън  newsm43:twisted:
Това е ужасно Sick
Случи ми се преди 10 години, тогава работих в едно заведение, идва един дядо да си поръча вече не помня какво и като го взе на излизане ми каза "ще те скъсам ако ми се паднеш Sick"Жалко, че бях прекалено млада и наивна за да му отговоря подобаващо Confused

# 143
Вие пък от някакви дядовци сте тръгнали да се плашите. Още малко и ще им повярвате, че току виж ви скъсали.
Ами евала му на човека, че на тия години още мерак има. Дай боже всекиму.
Е, ако се изкаже прекалено грубо, може да му се скръцне и да му се припомни вица за напиканите пантофи.

# 144
Абе аз не съм се уплашила по скоро се чувах супер гадно от факта че,  човек на неговата възраст ми говори подобни неща, а той  със сигурност беше по възрастен от моя дядо.
И да,  дай боже всеки му да има мерак на тези години, стига да прецени партньора си правилно Peace

# 145
Хахах, ами всеки иска агнешко, дядовото...предполагам би ти отговорил въпросният дядка. Laughing

# 146
Хахах, ами всеки иска агнешко, дядовото...предполагам би ти отговорил въпросният дядка. Laughing
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147
  • София
При мъжете меракът умира  пет минути след смъртта. Може да не могат, ама продължава да им се иска, поне на някои.

# 148
Вие пък от някакви дядовци сте тръгнали да се плашите. Още малко и ще им повярвате, че току виж ви скъсали.
Ами евала му на човека, че на тия години още мерак има. Дай боже всекиму.
Затова казват, че моженето е до време, а мерака до гроб.

Работя на място, където мъжете са стотици, а жените се броим на пръсти и разстоянията между работните места са големи. Като отивам от едно работно място до друго, в разстояние на около 100 метра съм изложена на петдесетина мъжки погледи. Така се свиква и се каляваш, че в един момент въобще не ти прави впечатление.

Преди време бях пуснала обаче тема "Аз съм магнит за перковци" и днес се присетих за нея, защото един изключително отвратителен, истински луд, ми посвети вниманието си докато чаках мъжа ми да ме прибере от едно място. Толкова беше гадно, че му се развиках да се маха, а хората гледаха мен като луда.  Sick Почувствах се ужасно, та даже като се качих в колата ни, от неприязън намерих за какво да се скарам и с мъжа ми. Tired

# 149
Един веднъж се задави, ръфаше някакъв дюнер, но тогава бях акцентирала на бюст, каза да ги прибера, че ще предизвикам нечия ненавременна смърт.

Иначе съм таргет на описания тип с джапанките и потното теме - миналата година един чичо, колкото висок, толкова и дебел, подчертано по-нисък от мен, ме засича на улицата, оглеждайки ме мазно-сладострастно от глава до педи, после избоботи - мммм, срашна мацка си. А един дедо пък искаше да ми дава телефон за контакти, че бил от провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт