Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 37 959
  • 377
  •   1
Отговори
# 105
  • France
И аз да се поФаля: заради мен са се блъскали в стълб и стъклена врата.... обратното важи и за мен... Mr. Green

# 106
Призовавам всички шофьори да карат с повишено внимание, за да не предизвикат ПТП-та !
Отивам на работа с изразително къса пола  hahaha

# 107
Аз много искам да преживея как двама мъже се бият за мен. Ама яка тупалка да има, до кръв  Mr. Green Трябва да си намеря двама податливи и да предизвикам такава ситуация просто.  Laughing

# 108
  • София
За мен са се били в десети клас.   Simple Smile
И са разбивали врата ...   ooooh!

# 109
Та и за мен Crossing Arms За съжаление не бе смешно. В Гърция на кръстовище, моторист и кола наистина се размазаха, това сериозно.
Е ся ще дойде Лизет да ви удари в земята  Mr. Green
Аа, нЕма нужда просто....    Joy   те , милите, сами се удрят във фантасмагориите си... без чуждЪ помоШТ... Joy Joy

# 110
  • София
Но защо така се търкаляте от смях!?!
Не ви се вярва, защото не ви се е случвало, разбирам ...

# 111
Аз много искам да преживея как двама мъже се бият за мен. Ама яка тупалка да има, до кръв  Mr. Green Трябва да си намеря двама податливи и да предизвикам такава ситуация просто.  Laughing

И аз, особено след като прочетох повечето отговори. Даже ще помоля, ако някъде има в излишък, двама -трима, колкото дадете. Благодаря предварително!

# 112
Та и за мен Crossing Arms За съжаление не бе смешно. В Гърция на кръстовище, моторист и кола наистина се размазаха, това сериозно.
Аа, нЕма нужда просто....    Joy   те , милите, сами се удрят във фантасмагориите си... без чуждЪ помоШТ... Joy Joy

Напълно е възможно. Един мой познат си размаза колата в Каракас, да вие врат по някаква местна, и после само ми обясняваше каква точно била мадамата.

# 113

И аз, особено след като прочетох повечето отговори. Даже ще помоля, ако някъде има в излишък, двама -трима, колкото дадете. Благодаря предварително!
Ориентирайте се към селските бекове, те са по-хот блъдед. С двама хирурзи надали ще стане.

# 114
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И защо реши така, Краси newsm78? Мъжете горките са заплеси достатъчно големи, и хич не се съмнявам, че една хубава жена може да предизвика пътен инцидент Laughing
На мен не ми се е случвало, но това е, просто защото не съм достатъчно хубава Mr. Green

# 115
Не виждам какво му е толкова невероятното, учудвате ме за кой ли път. Катастрофите стават буквално за секунди разсеяност или невнимание. Не е шега това, без значение дали какво е отвлякло вниманието или шофьорът е заспал за секунди.
В Солун беше, не ми е приятно никак да си го спомням, не знам дали е оживял този с мотора, колата го изхвърли като тапа.

# 116
Ориентирайте се към селските бекове, те са по-хот блъдед. С двама хирурзи надали ще стане.
А, що пък!? Ти Nip/Tuck никогаш ли не си гледала... Thinking

# 117
Отражението в стъклата на градския ще се хареса нали,дискретно е  Joy
Агапи (Любов)............Улавям някаква доза ирония в думите ти....  searchSly Rolling Eyes

# 118
А, що пък!? Ти Nip/Tuck никогаш ли не си гледала... Thinking

Или пък в Бриджит Джоунс - за нея се биха главен редактор и адвокат по човешки права! Момчетата си остават момчета, дори и като президенти, дори и като хирурзи, дори и на 60! Аз си падам по хулигани  Joy, малко уважение и към моите фантазии моля  Joy. Пък и тук е bg-mamma, няма невъзможни неща  Joy

# 119
На всички им харесва да ги заглеждат, не се правете Laughing
 Селски, градски, всеки има очи, да гледа.

Общи условия

Активация на акаунт