Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 881
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
  • В Космоса
То всичко хубаво, но как разбра, че са интелигентни тези, които те заглеждат?  А дори и да приемем, че са интелигентни, откъде знаеш, че не се заглеждат и по "по-атрактивни" жени? Grinning

# 286
Не знам да има мъж, който да се заглежда само по една-единствена жена. Това първо, много ясно, че ще се заглежда по колкото свари /опс, му харесат, но те са почти толкова, колкото ще свари  Laughing/. До сега никога, ама никога не се е случвало да ме хареса тъпак и простак, просто за протокола го казвам. Те си харесват разни жени от друг тип, няма сега да казвам какъв. А дали и интелигентният човек ще загледа някаква атрактивна жена - ми може да я загледа, макар и по-дискретно, няма да охка и пъшка след нея. По-скромните момичета не ги заглеждат простаци и диваци, които търсят предимно атракцията, затва аз като скромна жена се чувствам защитена срещу простаци и диваци с ненатрапчивия си външен вид.  Laughing

# 287
Аз се заглеждам по жените на улицата и знам, че им харесва. Някой дори нарочно си задържат погледа върху очите ми, за да разберат къде точно ще ги загледам. Харесвам красотата на женското тяло. В автобуса, ако видя хубава жена, не свалям очи от нея, дори да е просташко ми харесва да се наслаждавам на тази красота. Трудно мога да си фантазирам точно в този момент, че се любим, а само се наслаждавам. Няма нищо лошо в това и знам, че на жените им харесва. Иначе за кого са тези наконтвания, гримове и всякакви флинтифлюшки всяка сутрин. Понеже харесвам дупето в една жена, не мога да разбера защо жените с хубави тела когато клекнат и им се види цепката на дупето, усещайки това, веднаг бързат да се огащят. Та нали така могат да получат каквото си поискат от такъв тип мъже като мен.

# 288
Е.Минчев, да не си бил случайно у магазина зад мен днес, когато се наложи да се наведа и да ми се разгащят дънките и да умра от срам, че зад мен имаше мъж?  hahaha

# 289
Скрит текст:
Аз се заглеждам по жените на улицата и знам, че им харесва. Някой дори нарочно си задържат погледа върху очите ми, за да разберат къде точно ще ги загледам. Харесвам красотата на женското тяло. В автобуса, ако видя хубава жена, не свалям очи от нея, дори да е просташко ми харесва да се наслаждавам на тази красота. Трудно мога да си фантазирам точно в този момент, че се любим, а само се наслаждавам. Няма нищо лошо в това и знам, че на жените им харесва. Иначе за кого са тези наконтвания, гримове и всякакви флинтифлюшки всяка сутрин.
Понеже харесвам дупето в една жена, не мога да разбера защо жените с хубави тела когато клекнат и им се види цепката на дупето, усещайки това, веднаг бързат да се огащят. Та нали така могат да получат каквото си поискат от такъв тип мъже като мен.

Минчев, Минчев, умните жени могат да получат каквото си поискат и без да си показват цепките.

# 290
Умните жени не искат само секс, бре!

# 291
Умните жени не искат само секс, бре!

Кой говори за секс. Simple Smile Става дума за "каквото си поискат".

# 292
Е да, ама с цената на секса май. Умните жени не използват секса за средство, с което да постигнат "всичко, което желаят".  Wink

# 293
Не знам да има мъж, който да се заглежда само по една-единствена жена. Това първо, много ясно, че ще се заглежда по колкото свари /опс, му харесат, но те са почти толкова, колкото ще свари  Laughing/. До сега никога, ама никога не се е случвало да ме хареса тъпак и простак, просто за протокола го казвам. Те си харесват разни жени от друг тип, няма сега да казвам какъв. А дали и интелигентният човек ще загледа някаква атрактивна жена - ми може да я загледа, макар и по-дискретно, няма да охка и пъшка след нея. По-скромните момичета не ги заглеждат простаци и диваци, които търсят предимно атракцията, затва аз като скромна жена се чувствам защитена срещу простаци и диваци с ненатрапчивия си външен вид.  Laughing

Моят външен вид не го смятам за особено натрапчив, но ме заглеждат всякакви. Аз не виждам как външният вид ще ги спре да го правят, човек и чувал да сложи е все тая.

# 294

Моят външен вид не го смятам за особено натрапчив, но ме заглеждат всякакви. Аз не виждам как външният вид ще ги спре да го правят, човек и чувал да сложи е все тая.
СлънцеЛуна, ако сложиш чувал, ще те заглеждат, защото  си си причинила чувала, но ако той не присъства - те заглеждат защото си хубава или атрактивна или и двете Peace

# 295
Е, то такъв е израза Laughing .

Но заради тази тема, сериозно почвам да се замислям, какво ми има на облеклото. Ама може пък да е универсално, щом привлича и дебили и интелектуалци Thinking .

# 296

СлънцеЛуна, ако сложиш чувал, ще те заглеждат, защото  си си причинила чувала, но ако той не присъства - те заглеждат защото си хубава или атрактивна или и двете Peace

Колко е хубава една жена? Кое точно и е хубавото, за което мъжете я заглеждат? Казват, че външния вид лъжел, и че "хубавите ябълки свинете ги ядат". Но има и друга народна мъдрост. "Ябълката от вън изглежда хубава, красива, но като я срежеш, вътре е червива.

# 297
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз се заглеждам по жените на улицата и знам, че им харесва. Някой дори нарочно си задържат погледа върху очите ми, за да разберат къде точно ще ги загледам. Харесвам красотата на женското тяло. В автобуса, ако видя хубава жена, не свалям очи от нея, дори да е просташко ми харесва да се наслаждавам на тази красота. Трудно мога да си фантазирам точно в този момент, че се любим, а само се наслаждавам. Няма нищо лошо в това и знам, че на жените им харесва. Иначе за кого са тези наконтвания, гримове и всякакви флинтифлюшки всяка сутрин.
Понеже харесвам дупето в една жена, не мога да разбера защо жените с хубави тела когато клекнат и им се види цепката на дупето, усещайки това, веднаг бързат да се огащят. Та нали така могат да получат каквото си поискат от такъв тип мъже като мен.
Аз по същия начин не мога да разбера - жените с не много дълбоки деколтета, но все пак деколтета Плюс обаче сутиен с подплънки, като се наведат и им се виждат красотите - някои бързат да си придържат блузата...... еми ти си си я облякла, ти си си сложила сЮтиена с подлънки, знаеш какъв ще е ефекта.... Simple Smile))
Минчев, Минчев, умните жени могат да получат каквото си поискат и без да си показват цепките.
[/quote]

# 298

Хаха, браво!

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 16:23 от EXIT_HUMANITY

# 299
Да, ама това са мои думи. Joy За мен ли е бравото?

Общи условия

Активация на акаунт