Харесва ли ви,когато мъжете ви заглеждат?

• 38 887
  • 377
  •   1
Отговори
# 300
и аз заглеждам красивите и добре облечени жени по улиците, пък какво остава за мъжете.

# 301

A се е случвало и мъже с много яки мадами до тях, да се заглеждат по мен. Това също ме е учудвало.
Също така ме учудва, че последните ми 2 гаджета /вкл съпругът ми/ са адски готини и също биха могли да имат всяка, а те точно с мен се захванали.  newsm78
Аз не се имам за нещо особено на външен вид.
[/quote]

Екзит, не се заяждам, ама в една друга тема щеше да се развеждаш, пък тук сега мъжа ми много готин. малко ми стана смешно. иначе не поставям под съмнение факта, че мъжа ти е готин или че ти си готина, просто отбелязвам.

# 302
Гледам нова мода има по улицата. Момичета и млади жени си слагат клинове. До тук няма лошо. Но проблемът идва от онези тип клинове, които са прозрачни. Какво виждам когато загледам дупето - ами дупето и някакви невидими прашчици. Е, случи ми се да загледам едно младо гадже в автобуса, огледаха я дори и две момичета до мен . Естествено когато излежеш на улицата по този начин облечена е много вероятно всеки мъж да те загледа. Трудно приемам обаче когато клиновете са така затегнати по тялото, че преднамерено е подчертан венериничт хълм. Гледам и кожени панталони се носят от жените. Това не го приемам защото съм веган.

# 303
Скрит текст:
Гледам нова мода има по улицата. Момичета и млади жени си слагат клинове. До тук няма лошо. Но проблемът идва от онези тип клинове, които са прозрачни. Какво виждам когато загледам дупето - ами дупето и някакви невидими прашчици. Е, случи ми се да загледам едно младо гадже в автобуса, огледаха я дори и две момичета до мен . Естествено когато излежеш на улицата по този начин облечена е много вероятно всеки мъж да те загледа. Трудно приемам обаче когато клиновете са така затегнати по тялото, че преднамерено е подчертан венериничт хълм.
Гледам и кожени панталони се носят от жените. Това не го приемам защото съм веган.

Спокойно, Минчев. Материята е PVC.

# 304
АА, добре. Нали наскоро не съм събувал дамски панталони...и не съм обръщал внимание. Благодаря за уточнението, сега и тези ще ги заглеждам още по-настоятелно.

# 305
... че преднамерено е подчертан венериничт хълм. ...
Camel toe?!
Та това си е цял фетиш за много мъже.  Mr. Green

# 306
Да, ама това са мои думи. Joy За мен ли е бравото?

За теб е бравото!

Екзит, не се заяждам, ама в една друга тема щеше да се развеждаш, пък тук сега мъжа ми много готин. малко ми стана смешно. иначе не поставям под съмнение факта, че мъжа ти е готин или че ти си готина, просто отбелязвам.
Аз може да се разведа някога с него /не е много сигурно/, но това не променя факта, че е готин. То красотата не е всичко в една връзка. И в секса е добър. Но и сексът не е всичко.  Simple Smile

# 307
  • Tам през Атлантическия океан
Гледам нова мода има по улицата. Момичета и млади жени си слагат клинове. До тук няма лошо. Но проблемът идва от онези тип клинове, които са прозрачни. Какво виждам когато загледам дупето - ами дупето и някакви невидими прашчици. Е, случи ми се да загледам едно младо гадже в автобуса, огледаха я дори и две момичета до мен . Естествено когато излежеш на улицата по този начин облечена е много вероятно всеки мъж да те загледа. Трудно приемам обаче когато клиновете са така затегнати по тялото, че преднамерено е подчертан венериничт хълм. Гледам и кожени панталони се носят от жените. Това не го приемам защото съм веган.

От изкуствено животно са , давай смело  Mr. Green

оп, обяснили са му вече на Минчев

# 308
  • София
Аз винаги обувам клин с нещо под дупето - туника или подобно. Това ми е секси визията.

А дебела и с прозрачен клин се получава жив ужас!

# 309
  • Sofia
Обожавам да нося  рокли, поли, якета от естествена кожа  Heart Eyes
То и от аватара ми е видно, че кожата ми е фетиш.

# 310
Казват, че външния вид лъжел, и че "хубавите ябълки свинете ги ядат". Но има и друга народна мъдрост. "Ябълката от вън изглежда хубава, красива, но като я срежеш, вътре е червива.

Точно така.
По-добре някоя "червива" отвън, а отвътре ще те чака духовна красота.

# 311
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има нещо такова наистина Joy

# 312
  • Sofia
Отговорих с ДА  Peace Просто чистосърдечно си го признавам.

# 313
  • Люлин
Хайде де, като съм остарял  Embarassed да не  би да нямам право да се  заглеждам по хубавите мацки   love001

# 314
  • Бургас
Аз не се дразня като ми подсвиркват или заглеждат. Защо пък да се дразня...дори и цигани да са, ми нали и те са хора Laughing  Последно в края на 7мия месец от бременността от някакъв камион подсвирнаха, та ми стана едно хубаво, предвит килограмите, които съм качила, а не са малко Crazy Е, важно е да сме хубави дори и бременни..
Иначе с клинчета, поли не ходя, нормално се обличам.

Общи условия

Активация на акаунт