Картите на мадам Ленорман ( тема 11)

• 37 422
  • 863
  •   1
Отговори
# 720
Пожелавам на всички тука - здраве ,работа ,пари,любов  и картите да ни помагат и насочват в правилната посока и през 2013...

# 721
Весели празници и от мен! Аз такива кошмарни карти си изтеглих за януари, че предпочитам да ги забравя на момента и да се моля аз да недовиждам нещо... И така и ще направя.

# 722
Момичета и от мен Весела Коледа с малко закъснение и щастливо посрещане на Новата година! Дано тя ви донесе здраве и късмет, много успехи и сбъдване, ако не на всички, поне на част от мечтите ви...... Hug  Пожелавам ви да откриете отговорите на всичките си въпроси и да взимате винаги правилните решения.... Heart Eyes

# 723
Здравейте момичета,
нова съм в темата, но я прочетох само не разбрах от къде теглите картите?
Дано не съм досадна с въпроса и ще съм благодарна да ми обясните. Смятам, че картите наистина показват.

# 724
Калина имаме си карти и си теглим от тях... Simple Smile

# 725
Жени по твоите карти мисля периода ще му е свързан с отношенията с някаква жена незнам дали си ти или жена от семейството.....Тази жена не е при него някъде на разстояние в момента са скарани с нея и има доста трудности между тях...Има и някакъв мъж незнам приятел или по-скоро колега и някакви финансови грижи му излизат или пътуване  newsm78

# 726
Жени, доста ще е кахърен твоят човек през месеца. Той е в дом 23, а в неговия е кръста. Струва ми се, че проблемите му ще идват по линия на работата. Конфликт служебен ще го терзае и може би ще го накара да вземе решение за нова работа. Аз планината не знам защо, но я свързвам с чужбина, и ми се струва, че в главата му ще се върти такава идея. Мишките в планина и мишки с дете, ми се виждат като вариант или за чужбина или като нещо ново което обмисля за себе си. При всички положения ще има някаква промяна - 17 е в дом 4, дали като път през граница, или в друг град, дали като месторабота, но ще има. И той ще се почувства добре от тази промяна. Жена ще му помогне, с която все са на приливи и отливи, излиза ту като бивша, ту като настояща. Не зная как да я тълкувам, но чувствата им са взаимни - 31 в 24, а 31 както и да го гледам, все с хубави карти комуникира. Новото ще е хубаво за него, гаранирано. Струва ми се, че при всичките кахъри, месецът ще е звезден за него, едно добро начало на новата година. 29 в тази подредба също я очакват хубави емоции.

# 727
УСПЕШНА 2013 ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! БЪДЕТЕ КЪСМЕТЛИИ! БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!

НАЗДРАВЕ Simple Smile)))

# 728
Наздраве и от мен, дами! Хайде дано е по-добра, че...  Crazy

# 729
За много години на всички тука! Пожелавам ви от всичко хубаво по много!!

ето и моите карти за този месец:
30лилии +32луна+ 19 кула+ 1кораб+ 14лисичка + 24 сърце

Помагайте мили мой !

# 730
Азади, мерси Simple Smile

Започваш  и завършваш с две чудесни карти. Месецът може и да ти се окаже доста благосклонен като начало. Струва ми се че очакваш, но и ще получиш известие за работа. Лисичката  в комбинация с 1 и 24 за мен, указва, че ще проявиш гъвкавост, дипломатичност и малко хитрост, но ще получиш това, което искаш. 32, 19 и 14 за мен са карти, свързани с професия. Но бъди внимателна и обмисли добре предложението - клиника, болница, детегледач, нещо подобно ще изскочи като предложение. Дали няма да дойде по линия на някой, който те харесва........Simple Smile Общия сбор на картите ти е 12, в случая този сбор е сбор от положителни карти в подредбата ти и имам пресантиман, че дискусията ще е добронамерена към теб. Но пак с Лисичката - едно на ум!!! Успех!

Нека и други споделят Simple Smile Сподели и ти как ги тълкуваш.

# 731
За много години на всички тука! Пожелавам ви от всичко хубаво по много!!

ето и моите карти за този месец:
30лилии +32луна+ 19 кула+ 1кораб+ 14лисичка + 24 сърце

Помагайте мили мой !

Аз работа виждам тук. И то добра. Перспективи за растеж в тази посока. И това е работа, която ти е много по сърце.  Simple Smile

Кой може да ми дръпне 7 карти за януари? Аз мога на него да тегля. Че не искам аз сама, нещо не ми върви с картите напоследък.  Rolling Eyes

# 732
Това изскочи, simplyaven от тестето. Ще сложиш край на някаква безпереспективност и май така ще е най-добре. Дълго обмисляно решение, но положително за твоето бъдеще. Така мисля.

https://cdn.bg-mamma.com/xXXD/38c40acd.jpg

# 733
Интересно и непонятно, ама...  newsm78 Благодаря ти, аз да тегля ли за теб или ти си си теглила?

# 734
Честита Нова Година! С пожелание за много здраве, щастие и поводи за истински усмивки!
Момичета, някой може ли да ми хвърли едни карти за Януари? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт