Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 139

• 65 226
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • В Града на липите
ПС.Коя оригинална серия даваха днес по Бтв?

Еп.52

# 241
Сега осъзнах, гледайки тези снимки и клипчета, че много ми липсват Фатма и керим. Но също и Берен и Енгин ми липсват, защото много ги харесвам като яартньори и ми липсва да ги гледам на екран в нови серии и да се възхищавам на таланта им. Дано след време пак направят някой сериал заедно, защото са много талантливи и много си пасват като екранна двойка.  Simple Smile

Аз сега гледам Щастливи заедно-първия филм на Беренчето.Не е лош,но много трудно приех партньора й.Сега нямам проблем,но в началото все очаквах,че Керим ще отвори вратата

не знам дали ще играят пак заедно-дано  Praynig 
но мисля,че Кенанчо -възглавницата няма да позволи  Crossing Arms

# 242
  • In the light side of the Moon!
Малчева, ако го видя така, не се съмнявай, че знам какво да направя. И още - ако го видя така, значи и той няма да има нищо против това, което ще направя.  Joy Joy

Скрит текст:
Ако продължавам ще ме баннат.
[/quote]

ооо фантазийкааа, какви си ги замислила? а?  но съм сигурна 4е ТОЙ няма да има нищо против  hahaha hahaha hahaha

# 243
Добър вечер newsm51
Включвам се в темата,защото май прекалено късно разбрах,че филмът го има преведен и достъпен за гледане.Докато се усетя някой вече му беше дръпнал шалтера и успях да гледам само няколко епизода.Усилено върви реклама на нов сериал по БТВ и недоумявам кога ще дават всички серии от"Пепел от рози".
Моля ако не ви е омръзнало да обяснявате на такива като мен да ми отговорите,има ли някъде възможност да проследя оставащите серии.
Специални поздрави на момичетата постарали се да преведат сериите на този чудесен филм.

Сваляй от тук.Регистрацията е проста.
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%EA%E0%EA%E2%E … =1&searchrs=0

Дилеми, страхотна музика си пуснала.  И добре , че си будната съвест да ни врещаш овреме на мястото ни. smile3513

Л_Дани, ние с теб си знаем.        love001  love001  love001

Мигленче, ти си сигурна, ама знам ли? Дали пък да не пробвам? newsm78 newsm78

Дани Попова, поздравления за дечицата. Ако надничаш от някъде, би ли могла да ми кажеш в началото на 2 клип на Дилеми с музиката от филма, какъв е струнният инструмент, който се чува заедно с пианото? Благодаря ти предварително! Ето линк:
http://www.youtube.com/watch?v=DMiQj9eYxy8&feature=player_embedded
Hug

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 22:26 от fantasya

# 244
Благодаря ви много за отговорите и препоръките newsm51
Като се зариби човек 60 минути накъсани с реклами изглеждат безкрайно малко.
Интересът ми е както се казва в критична точка и нямам нерви да гледам по телевизията.
Прочетох един коментар преди няколко дни и съм напълно съгласна,че нескопостния дублаж съсипва много силни моменти.

# 245
  • Разград
Demir ustası Kerim ILGAZ 2

# 246
  • София
Фантазия wavey, специално заради теб...

Музиката на  „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?)...

4. Toygar Işıklı - Sen Hep Gül (Fatmagül'ün Suçu Ne) 73.Bölüm

# 247
  • In the light side of the Moon!
Фантазийка, ако не пробваш няма как да разбереш , така 4е хвърляй се  #Onfire #Onfire

Мария, приятно гледане, разликата е огромна. дублажа скрива много емоции които се усещат в истинските гласове на героите.  smile3503

# 248
Дилеми, сърдечно ти благодаря.  newsm51 newsm51

Мигленче, виждам. че мисълта за това те радва. Не знам дали да се хвърлям, но и мен мисълта ме радва. Mr. Green Mr. Green

# 249
  • Стара Загора
Дилеми Hug,аз като някоя засечена грамофонна плоча да по n-тя :Благодаря за музиката към КВФ newsm51!
Момичета -мн.снимки на Енгин бе,станах разногледа,коя да си харесам Crazy Rolling Eyes!
Фантазийке  love001!

# 250
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 108

# 251
  • София
Боровинка  wavey, приятно ми е да радвам някого...

# 252
Мила ми, Боровинке, ти ще си останеш една Енгинка и въобще не се опитвай да се самозблуждаваш, че си разлюбила хубавото момче. Колкото и да скиташ по чужди мъже (по другите теми) все тук ти е акълът, признай си! Затова си стой при нас, да си бърборкаме тихичко и да му се радваме.   love001  love001

# 253
  • София
Енгин ...или Керим...

# 254
  • Разград

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт