Жената Рак - тема 6 - ,,Рачешки рожденни дни се празнуват до зори,,

• 27 592
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ИрПуц, честит рожден дееееееееееееееееееееееен! Много да си щастлива, обичана, усмихвана и глезена! Наздравеее!   bouquet

# 256
 cheers  Hug

Пънки, съвсем, ама съвсем добре си уцелила какво слушам!   bouquet А никът е от името ми и пуцане.  Пуцах по навлеците в една филмова тема. Mr. Green

# 257
  • Варна
Честит празник ИрПуц!   bouquet
Желая ти всичко най-хубаво, много усмивки, късмет и  любов!  Hug

При мен мина много добре празника, весело и шумно, но вчера не бях в състояние да пиша, пък и имах доста работа в офиса.

# 258
 Simple SmileАз пък съм на 22 юли,точно на граничката с лъвчо,ама от лъвчо нищо не съм закачила. :(100%рачка

# 259
  • Варна
ИрПуц, честитоооо!  Hug Здраве, любов, късмет, обич....другото ти си го допожелай!   Hug

# 260
Честити Рожден Ден на патерица на всички които са празнували от 9-18 страница- докато ме е нямало! да сте живи и здрави! Ео да е все така позитивна, забавна, страхотна и да събира все повече фенове! (вълчето е страхотно!)! Сагапо, Пателина, Дон- Домат, Инка и всички които пропускам- да сте много влюбени обичани и щастливи! не съм ви забравила, ама бях морска и доде опитам от тортите на всички  Laughing
 newsm51 newsm59 nbirthday newsm67  Gift newsm38

nbirthday Ирпуц! Много щастие и любов ти желая!

# 261
Simple SmileАз пък съм на 22 юли,точно на граничката с лъвчо,ама от лъвчо нищо не съм закачила. :(100%рачка

И аз тъй Simple Smile)) ама малко съм закачила от лъва май- да му мисли телето  Mr. Green - и с нокти и със щипки съм, а понякога се и зъбя  Mr. Green . обaче в рачешката ми черупка има място за всички- и за лъвчо и за рачо и за асцендента ми везни и за луната ми в телец ... последния да затвори вратата  Flutter ...а и плача като за четирима  Embarassed Rolling Eyes

Гледате ли Трима братя три сестри?! аууу обожавам го този филм! сега съм си дръпнал серийки и се наслаждавам- ама понеже нямам време, гледам средно по половин серия на ден  Mr. Green
"Quien es ese Hombre, que me mira i me desnuda...."

# 262
  • Варна
Поздрав, рачки http://www.youtube.com/watch?v=t1mFIo9ij8w   Hug За всички свръхчувствителни,рачешки душици  Heart Eyes

# 263
Това сега го повтарят по някоя си телевизия, гледах няколко епизода. Едно време много си падах по тая сапунка  Joy

# 264
Simple SmileАз пък съм на 22 юли,.... :(100%рачка
Пинки вече е в групата на рожденниците, така че да му мисли с виртуалната почерпка Mr. Green Mr. Green
Измислих и име на темата ни Party Party Party

# 265
Мерси,Саагапо,и аз съм свръх,архи и хипер чувствителна.Моя мъж слуша руски песни и аз също ги харесвам. Simple Smile

# 266
  • Варна
твоят мъж каква зодия е?  Grinning

# 267
  • Варна
Страхотно заглавие, Царина!  bouquet

Мер, липсваше ни  Hug

Този сериал какъв е? Да не е някой безкраен латиноам. или турски, че хич да не почвам.  Crazy Аз сега преслушвам Сексът и градът Mr. Green

# 268
Страхотно заглавие, Царина!  bouquet

Мер, липсваше ни  Hug

Този сериал какъв е? Да не е някой безкраен латиноам. или турски, че хич да не почвам.  Crazy Аз сега преслушвам Сексът и градът Mr. Green

"безкраен латиноам" e  Mr. Green , ама е мноого сладурски, забавен и позитивен. мн. по- истински е от другите от вида си. И аз не съм привърженик на турските сериали и сапунките ама този ми е страшно любим Simple Smile сваляй и зяпай и ще говорим пак Simple Smile

# 269
Хихихи, и аз го бях изгледала целия "Трима братя, три сестри".  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт