Помпа за кърма със стъклен контейнер?

• 1 704
  • 24
  •   1
Отговори
Здравейте,
Разглеждам помпите за кърма, трябва да си избера някаква и съм се спряла на механича. Търся със стъклен контейнер, но не намерих такава в магазините, които обиколих. Някоя от вас може ли да ми препоръча такава? Знаете ли дали може ли на накрайника за помпене (механичната част) да се монтира стъклено шише от същата серия?

# 1
Не съм виждала, мисля, че няма.
Стъклени шишета на марките, които правят помпи за кърма, също няма. Поне аз не съм виждала тук.  Simple Smile

# 2
И аз не съм виждала със стъклени шишета...а защо държиш да е стъклено?

# 3
И аз този път реших да се спра на стъклото. Купих си на Чико стъклени шишета и случайно видях, че предлагат и помпа със стъкло.

# 4
Помпа тип спринцовка?  #Crazy #Crazy #Crazy Ти пробвала ли си го това чудо? Това е най-ужасният уред за инквизиция, който някога съм доближавала до себе си  Stop  Ужасно недоразумение това чудо, наречено помпа и е толкова зверски болезнено и нефункционално, че да го подаряват с шише от злато, няма да припаря до него  Laughing

# 5
Да. Първата ми беше такава, само че пластмасова. Нищо особено не забелязах да ми се случва. Rolling Eyes

# 6
И аз не съм виждала със стъклени шишета...а защо държиш да е стъклено?

Пластмасата старее, отделя разни гадости си променя качествата. Няма никаква гаранция къде и как е съхранявана, с какво е заливана или не е, как е произведена. На стъклото няма какво да му се прецака, без значение как се съхранява. Но ако няма избор, ще трябва да се задоволя с пластмасовата Simple Smile

# 7
Да, така е-принципно...обаче: производството на точно тези артикули, е с повишен контрол и с специални пластмаси Peace

# 8
Не вярвам на маркетинговите термини "безвредни" и "специализирани пластмаси". На продукта, който купуваме пише само материал: напр. полипропилен. Никой търговец не представя гаранция за суровината, нито информация от кого я е купил, нали? Simple Smile Пример: сега се тръби навсякъде колко вреден е бисфенолът. До преди 4-5 години някой сети ли се да го каже? Друг пример: крем без парабени Simple Smile Също много модерна рекламна фраза. Вече се счита за доказана връзката им с раковите клетки. До преди 5 г някой да е казал/написал, че в почти всичката козметика на пазара има парабени?

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:49 от Анонимен

# 9
Ако пък смяташ, че ще живееш и отглеждаш детето си в "чисто помещение"-еми няма как да стане, нито пък ще е полезно Stop

Едва ли си произвеждаш сама плодовете, зеленчуците и месото за да се опазиш от далеч по-вредното съдържание в тях на медикаменти, хормони, пестициди, нитрати и т.н. , за разлика от парабените в крема (който обаче можеш да заместиш с каквото и да е масло) Crazy
Купувайки продукти от утвърдени марки, гаранцията за качество, определено е по-голяма от продуктите в китайски сайт, просто защото имат контрол; както и контрола при внос/производство в еврозоната и пр..
Гаранцията за материала-да, няма да ти я представят на теб, защото не ти упражняваш качествения контрол Wink а пластмаса, просто няма как да се направи в гаража зад блока Laughing (а ако се смели някаква-то тя определено, съвсем видно, ще е негодна за производство на помпи, примерно, а и никой уважаващ себе си производител от ранга на Чико, Авент, Медела и пр, не би купил подобна)...така че от чак такова вардене нема смисъл Stop
За да се отдели бисфенол, са необходими и разни други фактори, освен съдържанието му в пластмасата Peace

# 10
Ако пък смяташ, че ще живееш и отглеждаш детето си в "чисто помещение"-еми няма как да стане, нито пък ще е полезно Stop

Едва ли си произвеждаш сама плодовете, зеленчуците и месото за да се опазиш от далеч по-вредното съдържание в тях на медикаменти, хормони, пестициди, нитрати и т.н. , за разлика от парабените в крема (който обаче можеш да заместиш с каквото и да е масло) Crazy
Не виждам защо се засягаш - зададе ми въпрос защо предпочитам стъкло и ти отговорих Simple Smile Темата е за помпи за кърма със стъклени контейнери (или липсата на такива), нека се придържаме към нея.

# 11

Не виждам от какво се засегна, че чак се заяждаш - зададе ми въпрос защо предпочитам стъкло и ти отговорих Simple Smile Темата е за помпи за кърма със стъклени контейнери (или липсата на такива), нека се придържаме към нея.

# 12

Не виждам защо се засягаш - зададе ми въпрос защо предпочитам стъкло и ти отговорих Simple Smile Темата е за помпи за кърма със стъклени контейнери (или липсата на такива), нека се придържаме към нея.

Не виждам от какво се засегна, че чак се заяждаш - зададе ми въпрос защо предпочитам стъкло и ти отговорих Simple Smile Темата е за помпи за кърма със стъклени контейнери (или липсата на такива), нека се придържаме към нея.

Laughing Аз ли се заяждам?! Stop
...пиша по темата. Peace

# 13
Извинявам се, нещо се обърка. Предното мнение се е публикувало се е два пъти, исках да редактирам  Peace

# 14
  • София
аз до колкото виждам помпите на чико са с физиологичните им шишета, те се продават и от стъкло, т.е. взимаш си помпата и си сменяш шишето със стъклено(това за ръчните и ел. помпите им) + че бибероните от физ. шишета на чико стават и с авентски шишета, нищо чудно същото шише да пасне и на авентските помпи...ест  отиваш в някой магазин и тестваш вариантите, но според мен има огромен шанс да станат стъклените на чиковските и авентски помпи...

обаче веднага ми изниква другият въпрос - хубаво ще си смениш шишето, ами останалата част от помпата, която няма как да е стъклена и също малко или повече има досег с млякото?

и още - ти сигурна ли си, че изобщо ще ти трябва помпа и /или че ще храниш детето си с изцеденото мляко?

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 22:05 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт