Приятелката и гаджето

• 16 826
  • 165
  •   1
Отговори
# 135
  • Tам през Атлантическия океан
Заедно сме от 2 г. В момента ме притеснява той да не си падне по нея, а не тя да не го свали. Тя е заета с мисълта за новия й, за когото толкова се бори. Явно се съмнявам в силните чувства на моя мъж, за съжаление  ooooh!
И да, определено ще ми е още по - гадно, ако нещо разклати отношенията ни след 5годишна връзка. Но се страхувам да го тествам, защото ще трябва да си тръгна, ако се издъни.

Kak се е 'борила'  Rolling Eyes може ли да споделиш  Grinning или това поне което занаеш  Wink

# 136
Ако правиш драма от глупави приятелски страхове,какво остава като се появи бившата му?ще лягаш да умираш ли.товариш си живота с елементарни простотии

Явно не сте попадали на такива "приятелки" (и по-добре),затова толкова наивно гледате на нещата...

# 137

Kak се е 'борила'  Rolling Eyes може ли да споделиш  Grinning или това поне което занаеш  Wink

Изкара волско търпение докато връзката му се разпадаше, докато мацката се изнесе от общото им жилище, дори в момента продължават драмите по раздялата им. На нея й е супер зле, но го изчаква да "преболедува" раздялата си.

# 138

Изкара волско търпение докато връзката му се разпадаше, докато мацката се изнесе от общото им жилище, дори в момента продължават драмите по раздялата им. На нея й е супер зле, но го изчаква да "преболедува" раздялата си.
Rolling Eyes ГасИ

Щастието… изградено върху нечие нещастие е жесток избор за който рано или късно е плаща....…

# 139
Ако пък е и помогнала за разпадането на връзката още повече. Дори с присъствието си около него, давайки му да разбере, че чака....

# 140
Направо на нищо я направихме тази приятелка , тя няма възможност да отвърне едва ли знае ,че се пишат такива неща с/у нея.Едва ли стоят нещата така замислете се , така като го описва тази и приятелка е доста влюбена в това момче щом го е чакала толкова време , защо и е нейния мъж...и уж държеше на нея а ходи да разправя из форума как тя сваляла чужди мъже.аз по скоро от нея се притеснявам , а не от приятелката й .

# 141
 Хора, вие не си и представяте какви персони има
В моя случай, който изрових от съзнанието си покрай тая тема, прост пример ще дам
Излезли сме тримата, защото аз много я ценя и съм намерила начин да се забавлявам едновременно с нея и с него, тя обаче пийва повече и аз като една добра приятелка решавам да я прибера да спи у нас където разполагах с една стая за спане. Еми пияна-не пияна добре се справяше с координацията докато си сваляше прилежно дрехите та да се мятка по цици и прашки, та и леглото си го уцели безпроблемно

Аз моя урок съм си го научила, да не случвате на подобни хора
White_rose зачудих се, ако опасенията ти се материализират кого ще виниш и съответно натириш-нея или него?

# 142
Хора, вие не си и представяте какви персони има
В моя случай, който изрових от съзнанието си покрай тая тема, прост пример ще дам
Излезли сме тримата, защото аз много я ценя и съм намерила начин да се забавлявам едновременно с нея и с него, тя обаче пийва повече и аз като една добра приятелка решавам да я прибера да спи у нас където разполагах с една стая за спане. Еми пияна-не пияна добре се справяше с координацията докато си сваляше прилежно дрехите та да се мятка по цици и прашки, та и леглото си го уцели безпроблемно

Аз моя урок съм си го научила, да не случвате на подобни хора
White_rose зачудих се, ако опасенията ти се материализират кого ще виниш и съответно натириш-нея или него?

Именно  Rolling Eyes

Интересното че авторката някъде в постовете определяше приятелката си като - тиха , кротка т.е. не наперена  Sunglasses

Оп, намерих няколко поста Wink

Харесва по - затворени, по - скромни и мълчаливи жени, а аз съм устата, пряма и отворена.

За неразбралите повтарям: Аз съм по - атрактивната от двете ни. Не ги срещам и точно това е, което започва да ми създава проблеми.
Аз съм доволна от външният си вид, поддържам се в доста добра форма! Това, което ме стресира е мисълта, че с нея евентуално биха си паснали повече, отколкото мога да понеса.

Допълвам заради последните адекватни мнения: Мисля, че и на нея й прави впечатление, че го държа настрана, но и тя не ми води гаджето си. Скоро разбрах, че и двамата (моето и нейното гадже) са родени на една и съща дата!

п.п. Шматииии , една жена не е задълже да е по-красива от нас за да 'открадне' мъжО  Sunglasses Даммммм има много такива случаи  Whistling

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 16:13 от Desss

# 143
На мен много близка приятелка, с която си знаем и кътните зъби се опита да ми гепи гаджето навремето. Но тя ситуацията беше доста предразполагаща да си разиграва коня, като се има предвид, че аз през повечето време бях в чужбина, а гаджето си беше използвач от класа.
След това всички бяха много възмутени как вложила всички усилия да го вкара в леглото си, дори и хора, които бяха в най-близкото й обкръжение буквално се отдръпнаха от нея, след като видяха на какво е способна. Не знам дали е била удовлетворена от "постижението" си, като се има предвид колко падна в очите на всичките му приятели, на мен самата и колко подигравки отнесе.
Аз в крайна сметка и с двамата си прекъснах отношенията, но тя беше първата отсвирена.
А на него му дадох малко повече време, докато се уверя, че не ми се играе и в неговия филм.
Логиката ми беше, че все пак нея я познавам от доста повече време, имала съм й повече доверие да споделя чувствата си към този мъж ( какъвто и да е той), а тя е играла някакво театро пред мен, подхранвайки някаква злоба и завист, за която трябваше да науча от съвсем странични хора.
А за него беше ясно, че може би няма да останем заедно заради твърде многото различия. Но никога не ми се е клел или обещавал. Бях отворена за всякакво развитие на нещата с него, именно заради това не можах толкова да му се разсърдя, защото в него бях влюбена, а тя уж ми беше най-близката. Оказа се, че с многото споделяне, съм подхранила доста обилно апетитите й.
А имаше един доста дълъг период, в който не ги бях запознавала и се чудех как се е случило така, че да не ги срещна и дали изобщо има смисъл от това. Оказа се, че някак инстиктивно съм усещала, че едно такова запознанство между двама души, които се изживяват своего рода манипулатори, би било фатално.

# 144
Ужас. Като ви чета и ми става зле. Надявам се да ме пропусне такъв случай в живота. Но като гледам как сама си пророкувам разни такива развития на все още невинни неща, не знам до къде ще се докарам.
Не искам нищо лошо да кажа за нея. Не я подозирам в нищо. Не знам защо мозъкът ми ми поднася такива мисли. А и него нямам реална причина да подозирам.... ама....  ooooh!

Относно поставеният въпрос - не искам да се замислям. Вероятно е правилно и двамата да са прогонени, но наистина без да ми се е случвало не смея да твърдя нищо, защото често се изненадвам от себе си.

# 145
А толкова ли е трудно да си ограничиш контактите с тази мацка? Толкова ли държиш да се виждате често?
АЗ също съм имала подобен случай, но гаджето излезе печено и я изложи пред мен, та  ми светна лампата що за приятелка е. Има ги такива, има гиии , но са около нас само, ако им позволим.
Wink

# 146
Абе след като имаш предчуствие, съмнения итн., дори и да са безпочвени нищо не пречи да я държиш малко по-настрани. Ако я мъкнете навсякъде с вас как очакваш да спреш да си мислиш такива работи?  Аз бях отворила тема за една позната, която много обича така да се лепне за някоя двойка или семейство и после разправя как била втората жена в семейството и да анализира отношенията на хората. Явно някой някога на майтап й го е казал това за втората жена, но успя да разтури една двойка вече. По нейни думи тя си била разпадната по принцип двойката, но ... след някоя-друга изцепка и изказване по отношение на мен и мъжа ми, реших, че няма нужда да ни съпровожда навсякъде.

# 147
  • София
никога не съм го разбирала това с мъкненето по тройки - аз, приятелката и гаджето ми, или аз, тя и нейното гадже. То, затова се казва "любовна двойка", защото е от двама, а не от двама плюс приятелката/приятеля! Не казвам, че никога не трябва да се виждат тримата, може да се излезе някъде заедно понякога, но не основното време на двойката да е тройка. За мен трябва да е двойката да си е двойка и да прекарва основното си време като двойка, пък който както иска да се среща с приятели и приятелки. Разбирам, едно време така са си правили срещите, за да се спазва приличие и за да не се стигне твърде рано до натискане и секс, но сега е съвсем различно.

# 148
Ама авторката въобще няма намерение да мъкне тая приятелка навсякъде с тях, бе! Тя се страхува и от сянката й даже, вие.... Laughing Сериозно по темата към авторката: дръж приятелката настрани, щом те тревожи, но не се вживявай толкова много, приятелят ти може да не я смята за подходяща, противно на твоето мнение. Понякога си мислим, че и околните мислят за хората като нас, а техните съображения и гледната им точка са съвсем други. Peace

# 149
  • София

Rolling Eyes ГасИ

Щастието… изградено върху нечие нещастие е жесток избор за който рано или късно е плаща....…

Много ми се иска това да е вярно...ама няма такава закономерност...Поне аз никога не видях в живота си виновният да си получи заслуженото..... Tired

Общи условия

Активация на акаунт