Британците, британците! - Любофтааа е по-силна от всичкооо - 58

• 19 683
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
Ох, аз що годе вдянах за к'во сте писали, значи влизам в ритъм. Доволен. Grinning

Ъммм Джейсъне, оххх Джъде, аххх Робьо... Crazy

# 376
  • София
ма ние всъщност спамихме много смислено по британски! (нали итам има лешници?!?!?!)

# 377
Ох, да взема да спретна едни бонбончета, ама неам мат'рял. Thinking

Средният слой е с най-интензивен вкус. Почерпете се. Grinning

# 378
  • срещу двата комина :)))
всички сте луди  Shocked да не излезе човек малко по парка и тия изтрещели от любов  hahaha

# 379
  • Варна
ставайтИИИИИИИ

избрахте ли къде ще се шляете събота и неделя  Mr. Green

# 380
  • Ænima/Albuquerque
Анелкоооhahaha
Аз шси почивам.  Mr. Green

# 381
  • Варна
 Mr. Green, ми тууу ...
аз ш уочам ГП Великобритания  Mr. Green и ако нЕкой брит актор са прежали да стигне до пистата в този прекрасен порой който се изсипва на Албиончето, ша го споделя   Mr. Green....
между другото един от отборите рекламира новия Бтаман, така че нищо чудно главния герой да "прелети" над пистата  Mr. Green

# 382
  • срещу двата комина :)))
м!

аз пък ще ходя на София рокс  Mr. Green

# 383
  • Ænima/Albuquerque
Ба! Той неска, верно!  ooooh!

# 384
  • София
аз ше ходя на пазара за диня... баси кака ми се яде диня... не съм британка днес!  ooooh!

# 385
  • в сърцето на един мъж...
Ани, снощи плакнах очо с твоя мъж, ейй, страшно тяло има, ей Heart Eyes Страшна боза, ама това еее Embarassed

# 386
Д.У.! Аз пък шъ чистя и разчиствам  doh ,ама към 18ч. се надявам да опна морно тяло на плажа   grinning039   help

# 387
Кафе, мола та, не говори таквизи лоши неща, тука се скъса да вАли Close Студ майка, здрав, нема плаж, нема слънце Sad

# 388
  • Варна
мдаа днес София рокс, мдааа   superuu

Гея,  Joy, баланс треа да има..то филма ли да гледаш, него ли да гледаш Mr. Green
... ауу, те вярно казаха, че у вашия район нещо времето се е побъркало  Mr. Green

аве Лате, дано по-рано успееш да се опнеш на плЯжа  Crazy

# 389
Хех, филма беше толко тъп, че се наслаждавах само на него Sunglasses Не ми се карай Embarassed Мда, побърка се, голям студ, голямо чудо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт