Британците, британците! - Любофтааа е по-силна от всичкооо - 58

• 18 857
  • 728
  •   1
Отговори
# 585

Така ще е вече, аз натресъл се на мъж, който харесва претенциозно кино  Laughing  Laughing

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Слънчо, ти си решила да се самоунищожиш hahaha. Целия ли гледа или притваря очички тук-там, като мен Mr. Green?

Казах аз, че ще лазя Цециния новия, ей го тука на вчерашното ни пиене на лимоносъдържащи благини Mr. Green

# 587
Целия ли гледа или притваря очички тук-там, като мен Mr. Green?

Целия, но накрая на най-ужасната сцена обявих, че не мога да гледам  Crazy

# 588

Така ще е вече, аз натресъл се на мъж, който харесва претенциозно кино  Laughing  Laughing
tooth Мпо- добре от някой любител на Стивън Сегал  Close

# 589
Много е болен оня нацист, много Sick

# 590

Дума да няма  Laughing

# 591
Пък аз не харесва мъже с претенции, намирисват ми.  Crossing Arms

# 592
На какво, Пуц?  Simple Smile

# 593
На... розова вода, да кажем. Което не е равно на гейщина, да отбележа.

# 594
Е, има си и плюсове - вече не си купувам L'europeo, взимам назаем неговите  Blush  Laughing

# 595
Както е казал един мъдър лилав продукт на природата: Любофтааа е по-силна от всичкооо Joy и от розовата вода дори hahaha

# 596
 Joy Joy hahaha

Пуц, 'звини ме. Rolling Eyes

Таз па Саркът, не се натича, ей! Flutter Ко тичаше наистина, щеше да си развила бедрени мускули и да почупиш на Мистър Лоу некой и друг атрибут. Naughty

Съвсем ме тресна жегата, тръгнаф да си правя база данни на филмите, които искам да изгледам и съм изгледала... (58758578744769). ooooh!

# 597
  • Ænima/Albuquerque
Така ще е вече, аз натресъл се на мъж, който харесва претенциозно кино  Laughing  Laughing

Още по-ужас!  Shocked

Така е, ама предпочитам Брус Уилис, отколкото на тоз нациста болестотворните помии.  Sick

# 598
  • Варна
печеее ви слънцетооо, пече виии  Joy

# 599
  • в морето до колене
Пуц, ти сега като си толкоз хлътнАла по таз "хорър стори" зарад разни лешници, може ли да обясниш на мен, простосмъртната, що така го броят за мини-сериал? Доколкото схавщам, се очаква и втори сезон, нали? Кое му е мини-то тогаз?
 newsm78  newsm78  newsm78

Здравейте, искам да кажа.
Извинявам се, ако ви нарушавам лежерния тон ... ама много ме интересува отговор на тоз въпрос.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт