Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Защо изобщо трябва да се явяваш пред ЛКК ? Аз ходя само и вземам болничния - 30 дневен

# 316
Гледам че обсъждате протекторите. Аз качих снимка на моите- единият е за матрака с 2 големи ластики по ширина, които минават под матрака. От горе е хавлиен, а отдолу гумиран. Не шумулка при допир, но размера му е 65/100, т.е под главичката няма да има(на Бертони е). Другия е за поставяне на легло. при разходка или където си искате. Той отдолу е найлонов и прилича на старите, които се ползваха преди.

# 317
Здравейте и от мен в този горещ ден  Whistling
Първо искам да благодаря лично на Edna ot nas за отговора  Hug Heart EyesУспокои ме наистина Simple Smile,че нещо тези дни само това мисля. Hug
Fate много  благодаря и на теб за поста, в който отбеляза промоциите в Айко.Относно помпата на Авент.Вчера си я купих и съм много доволна, защото така или иначе исках нея и това намаление  ми се отрази много добре  Hug Heart Eyes
На моят бебешор нещо май започва да му става много тесничко, така ми се опъва в коремчето.Надявам се да му е добре и конфортно вътре  ThinkingСлед седмица и ние влизаме в 8-ми месец  baby_neutral
Надявам се всички мами и бебенца да сте добре и да нямате никакви притеснения, така, че да си доизкараме леко и безпроблемно бременноста и на есен всяка със здравичко бебенце на ръце  Hug
Лек и прохладен ден на всички  Hug

# 318
Здравейте, момичета!  как сте днес? Голяма жега е. Утре ми е последен работен ден, после 10 дни отпуска и директно минаваме към 45-дневния  newsm44
 Фейтче, аз мисля да взема такава мека подложка, защото ще се преповиваме на леглото, а и много удобна, може да я сгънеш и да я прибереш в шкафа или при пътуване, няма да заемо много место в багажа.
 Миленке, песничката е супер! Успех днес на прегледа! Аз май ще ходя другата седмица да видя бебката.
 За протектори си говорите, аз няма да взимам такъв, а ще си взема чершафи за еднократно ползване(или пелени за възрастни май им казват), ще си ги слагам под долното чершафче.
ето така изглеждат.

# 319
Мислех , че говорите за такъв тип и за това казвам, че трябва да има , ако кошарата го няма монтиран на нея http://prodavalnik.com/povivalnik-i7497749

Това за мен е назаменимо и много полезно. Имайте предвид, че всяко нещо, което изисква да го правите в полунаведена поза тотално ще ви скапе кръста, особено когато сте току- що родили.
В началото се опитвах да повивам на леглото и тези 1-2 мин ми се виждаха безкраен ад. По същата логика ваничката трябва да е на вашето ниво и да не се налага да се навеждате. То си е измислено за удобсство...

# 320
  • Варна
Lucky* права си много  Peace

# 321
Мислех , че говорите за такъв тип и за това казвам, че трябва да има , ако кошарата го няма монтиран на нея http://prodavalnik.com/povivalnik-i7497749

Ами не, има разлика ...

Този, който показваш е за повиване на скрин мисля и е корав от двете страни Heart Eyes

Този за който аз питах, пак може да се използва са скрин за повиване, но става и за леглото и е мекичък навсякъде  Heart Eyes

А този, който показа анхелчето е вече друг  Crazy

Стефис ... и моя е същия на Бертони, само че е точно 120/60 и начина на захващене е ето този  Hug

Мобси ... радвам се ... честита покупка  Hug

# 322
Фейт, първия полазан от теб става да се сложи и на кошарата. Аз нямам скрин и ползвах точно такъв. Има си нещо като 4 крачета отдолу, които не му дават да мърда. Ще потърся снимка ...
Отделно имам и такъв подобен на последния, аз му викам подлуган, а тук по магазините му казват пикливка. Него не съм го ползвала особено...

Мамчета, скоро ще започна с последните покупки на бебка и ме интересуват бибероните. Има ли значение какъв ще е биберона? Купила съм шишенца на Авент и съответно биби на Авент ще взема. но за утеха биберона има ли значение материята?

Каучуковите са по- меки и трябва да се сменят по- на често от силиконовите.

# 323
Защо изобщо трябва да се явяваш пред ЛКК ? Аз ходя само и вземам болничния - 30 дневен

Защото болничния не е по предписание на АГ-то ми, а по мое желание и е над 30 дни. Вземам болничен до 45-тия ден, т.е. до 10-ти август.   Hug
Мамчета, скоро ще започна с последните покупки на бебка и ме интересуват бибероните. Има ли значение какъв ще е биберона? Купила съм шишенца на Авент и съответно биби на Авент ще взема. но за утеха биберона има ли значение материята?

# 324
Пипи аз май ще взема силиконови  Rolling Eyes но пак трябва да ги видя, че то един ли  е  ooooh!

Lucky* аз също нямам скрин за повиване .. просто ми се искаше нещо да подлагам при повиване ... и май ще взема нещо подобно  като на Анхелчето  Peace или както му каза ... пикливка  Mr. Green

# 325
Пипи Дългото Чорапче ,  за материята нищо не мога да ти кажа, обаче ми посъветваха формата на биберона да е максимално приличаща на формата на зърната ти! Аз май ще взема черешка. Ето тук има статия за залъгалки: http://papa-bebe.com/zalagalki%20marki.html

# 326
  • Варна
Както и да е Фейт, трябва ти и да е на по-високо Simple Smile А за протектора, на голямото легло имаме с такива ластици, които обхващат матрака и се накъсаха. За бебешкото легло имам от горе хавлия от долу гумиран , по края е с ластици. Незнам дали ме разбра де.

Ей такъв модел http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3659&cat=31

# 327
Както и да е Фейт, трябва ти и да е на по-високо Simple Smile А за протектора, на голямото легло имаме с такива ластици, които обхващат матрака и се накъсаха. За бебешкото легло имам от горе хавлия от долу гумиран , по края е с ластици. Незнам дали ме разбра де.

Ей такъв модел http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3659&cat=31

Разбрах те много добре  Mr. Green той моя протектор е същия ... от долу гумиран от горе е като къпра ... значи говорим за една и съща материя  Joy Joy Joy просто начина на захващане е различен.  Crazy

Абе ще се разберем  Mr. Green има време до 50-та страница  hahaha hahaha hahaha

Ееее ... вашите ластици са издали багажа, ама е имало голямо биричкане сигурно  Mr. Green той на бебешока като го слижиш на дали ще шава толкова и ще се скъса бързо  Heart Eyes

# 328
Пипи аз май ще взема силиконови  Rolling Eyes но пак трябва да ги видя, че то един ли  е  ooooh!

след преглед в нетя  Laughing май и аз ще взема силиконови и за шишетата, и залъгалка.
Mince да, права си, срещнах анатомични залъгалки.
Направо ми се оплете погледа  #Crazy голямо разнообразие, голямо чудо за едни биби  Joy

# 329
За биберонките и материята бях в заблуда, че каучука е по-полезен за захапката. А аз все я мисля, че на мен ми е голям проблем. Рабрах, че материалът не е важен, разликата е там, че се сменя по-често каучука, защото е по-мек и бързо се скапва. Аз съм решила да са анатомични на НУК, такива ме посъветва един ортодонт и смятам да го послушам  Grinning
Момичета, ще се побъркам.... 2 дни лежа вече и както стана.... веднага контракция. А много ме дразни това лежане... Акушерката ми се съветвала а снякаква докторка и не иска много много да пия други хапчета и затова ми каза да пазя леглото. Ама ако го пазя още 2 месеца, ще започна да се търкалям вече  Laughing А нашият бъдещ татко иска да ме побърка сигурно  Mr. Green От както съм бременна, говоря че трябва да сменим адресните си регистрации за мястото, където живеем. Успях да го навия... но и той успя да го каже пред неговия приятел, който компетентно се изказа, че трябва само майката да я смени..... и естествено.... няма да си я сменя сега  Crossing Arms  #2gunfire И живот и здраве, ако ми създаде проблем за детска градина това, ще ги убия и двамата  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт