Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Дубрутруууууууууууууууууууууу  Hug

Аз така, рано рано днес се пръкнах  Mr. Green и след малко изчезваме с мъжо  Heart Eyes

мятам един разхлаждащ коктейл и ви пожелавам хубав и слънчев ден  Hug

Пипи ... това с маста изобщо не съм го чувала ... дано някой друг се вкючи с отговор  Hug

# 541
Stasy,успех душичке,добре че отиде!
bydik,читавите басейни в София са читави за много кратко време,после всички ги научават и...Ако имате време да отскочите до Аквапарка в Благоевград(не е толкова далеч,а и като пари ще излезе по-малко от София),бих предпоръчала него с две ръце.Имат телефон,на който можеш да направиш и резервация:).Иначе в София има приличен басейн на Бистрица(не знам къде точно се намира).В Панчарево има също хубав,но имай предвид,че последния път като ходих беше препълнен(както и може би всеки друг басейн newsm78).

# 542
Добро утро;)).Днес много ми се спинкаше и смятам като се завърне мъжо от нощна да направя още едно нанане  Grinning.Едно наистина съботно ми е,което напоследък нямаше значение-нали всеки ден е свободен.Днес няма да търся квартири,няма да обикалям на огледи-цяял ден ще мързелувам.Май май 8ми месец навести и мен...

# 543
Stasy_87 , добре, че отиде на лекар, сега всичко  трябва да е наред  Praynig
Ариел , 2 дни..еее то не останало  Party   Много мил подарък си получила за бебка  Heart Eyes
Августа, да се пазиш от жегите мила
Milena_87 , браво за квартрирата  Simple Smile много щастие и любов на  новото място ви желая  Simple Smile
За черешовите костилки, знам от една съфорумка, много и помогнали....и аз имам ако се наложи ще пробвам....
Микровълновата е приготвена за изхвърляне, макар да работи  Crazy ако е сложа в кухнята ще се изкушавам да е ползвам а не искам  Flutter
Днес може да не се включа пак, че нали половинчо почива и ще си обърнем внимание един на друг  Heart Eyes
Приятен уикенд и много положителни емоции  Hug

# 544
Добро утро и от мен.
Стейси- пази се, още малко остана  Hug
Миленка, браво за квартирата. Много бързо я намерихте. Дано да сте много щастливи в нея и четиримата. Много си хубава на снимката. Браво и на модела и на фотографа  Wink
Прохладни почивни дни ви желая и дано не ни завали дъжд, че отиваме на палатка  Laughing

# 545
добро утро момичета  Hug
Stasy, да се оправяш бързо, стискам палци
Милена, честито за новия дом, пожелавам ви само хубави спомени там и много детски смях да го изпълва всеки ден
Искам да ви честитя най-сладкия празник - денят на шоколада  Heart Eyes
http://profit.bg/news/CHestit-praznik,-shokolad!/nid-92567.html
Мислех да ви 'почерпя' с една вкусна снимчица, но знам че всяка ще тръгне към хладилника  newsm55 и после бебчетата цял ден ще се въртят в коремите  newsm32   Mr. Green
Аз изчезвам на шопинг по хладно  Heart Eyes пожелавам ви хубав и прохладен ден

# 546
здравейте  Grinning

аз забравих май какво щях да пиша  Mr. Green

мокри кърпи - също ще купя Хъгис  Heart Eyes

нощницата - вече почнах да я нося, но имам още 1 брой от същата  Hug

Калина - снимката на Миленка е страхотна

Данаека - аз нищо не разбирам от компоти, но поръчах на мама да направи сладко от череши - за еклери за зимата   Grinning

моя бебчо здраво ме рита през нощта в черния дроб  Whistling много боли  Crazy

# 547
Пипи, за рецептата мас с невен ще ти кажа как го прави моята майка 1ч.ч. мас около 250гр. и две шепи невен сега има по градинките късаш цвят и сушиш за един два дни в тия жеги е готов, слагаш маста в съд на котлона и добавяш цвета и вариш 5 мунити, оставаш да се охлади и после прибираш за 24 ч. в хладилника.На другия ден пак го затопляш на котлона и прецеждаш сместа през марля или тензух,поставям го  кутии от крем и го съхранявам в фризера.
Как ви се отразяват тия жеги момичета? На мен много зле става два дни ходя да пазарувам уж по хладното и ми става много лошо едвам се прибирам, много ми е ниско кръвното, гледам все да съм в къщи, но заради ремонта, който се проточи все се налага да излизам, добре че малкия е на село да не вися по градинките.
Stasy... пожелавам ти бързо оправяне и всичко да е наред до финала.
За памперсите съм с голяма въпросителна, Марти се изприщваше от Памперс целия на пъпки горкият и минах на Либеро, ще видим сега как ще тръгнат нещата, кърпички също на Хъгис бях доволна.
И  за на края да споделя  една новина миналата седмица моя позната роди момченце 4500кг за 45 минути и без нито един шев, момичета пожелавам ви такова бързо и леко раждане Hug

# 548
Добро утро и от мен,станах много рано и по задачки та сега се прибрах Peace
гледах албумчето с коремчетата Party колко сте сладкиии ,как сияете,най-красивите мами сме се събрали тук хихи Hug Hug Hug колко е сладко да гледаш как пораства коремчето и малкото човече вътре Party

# 549
Здравейте момичета!Не мога да ви изчета,тъкмо изчетох старата тема,а вие почти и новата сте изписали!Да се похваля,вчера бяхме на ЖК всичко е на ред,беба се е обърнала,едричка вървяла,с двама родители като слонове няма как да не е едра!Вече поръчахме легло,купихме и някои неща,а за мен помпа на CAMERA една приятелка ми я препоръча,каза че много добра работа върши и е само 11 лв.После може да направя фото и да кача снимки на покупките в албума!Хубав ден от мен!

# 550
Здравейте и от мен, момичета!  Hug Качих две снимчици в албумчето направени от Калинчето!  Heart Eyes Отивам да видя дали все още е на промоция  помпата на Авент в Аико и да похайманосваме с таткото по магазините.   newsm76

# 551
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Сега се прибираме с малката . Ходихме да свършим някои неща и успях да купя още някои дрешки за бебето. Не съм прекалявала все още де  Mr. Green Не помня къде съм си прибрала фотоапарата, обърнах цялата къща без успех Rolling Eyes По-късно ще  кача снимки от телефона. На вън е е ужасно задушно.

Качих вече снимки Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 13:54 от Barbera

# 552
Barbera - много хубави дрешки, за момиченца има страхотни неща  Heart Eyes и списъкът от магазина погледнах  Mr. Green

аз май днес ще си имам доставка от САЩ - пък ще видим - ако дойде нещо ще кача снимки  Heart Eyes 2-ри път обаче не мисля да поръчвам, че това чакане 3 месеца е ужасно  Crossing Arms

тази седмица свеки имаше юбилей 50 години и сигурно довечера ще отпрашим да празнуваме  Mr. Green

# 553
  • Варна
Благодаря ти Анхела Heart Eyes
Весело празнуване  Simple Smile

# 554
Здравейте,момичета!Най-накрая ви изчетох!
Стаси,стискам много силно палци!В МД са най-добрите специалисти,така че си в сигурни ръце!
Франческа,радвам се за добрите резултати!Сега остава само да се съберете и с татито!
Ние се завърнахме вече в Бургас и даже днес бяхме на плаж.Малкият така се беше затъжил за тати си,няма такава радост като го видя!Пътуването беше тежичко,но повече защото на малчо му става лошо на завоите,аз за себе си нямах даже време и да си обърна внимание.
Възглавнички от черешови костилки имам 2-ползвах ги,но нямаха ефект при нас-4 месеца не преминаха ужасните колики.
Биба така и не лапна изобщо-цицата си беше и все още е любимата залъгалка.Заспива само като я мачка и ми е тревожно как ще стане като вляза в болницата с приспиването-свикнал е до мама,да ме пипа през нощта,да ми се гушка...Ох,трудна работа!
Мели,ще ти пиша ма лични,но съм навита да ходим заедно до МБАЛ тази сряда да видим как е.Почти на 100% ще раждам там!
Ще кача малко снимки на тумбака от последните дни!

Общи условия

Активация на акаунт