Морски бриз в косите ни повява, а на СЕПТЕМВРИйчето все по-тесничко му става!

• 30 580
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
мартичка,мерси Hug

# 376
 EFN  и аз а се зарадвам на тест с една черта  newsm44 - теста за околоплодни води е отрицателен, шийката си е наред / добре, че бебока си стои седалищно/... направо с кеф мога да продължа да си лежа поне до края на август Simple Smile

# 377
ей, такъв следобеден сън му ударих  Party

гледам пак за подложките  Mr. Green всеки сам си преценява - аз ще си карам с меката и ще ползвам шалтето за бебчо  Heart Eyes твърда не си купувам не поради липса на възможност - а защото не обичам големи безполезни неща, които само да ми заемат място  Mr. Green това си е моята гледна точка  Grinning

иначе ще си имам протектор за матрак - цял, който да обхване матрака - без ластици  Grinning

Рошличка - няма да се притесняваш от розовото  Hug аз нарочно купих розови неща за моят бъдещ пумпал - и таткото даже много ги хареса  Heart Eyes въпрос на вкус  Heart Eyes

каучукови биберони - даже не съм си и помисляла  Blush изглеждат ужасно на цвят  Crazy

# 378
  • София
Oх голям мор момичета  Crazy Имам чувството , че ще се пукне в тая жега  Crazy
 Днес ме боли корема ниско долу. Чат пат ми се втвъдява яко... контракции ли са кво са незнам ама само ходенето ми помага. Като лежа не се чувствам добре. Crossing Arms

Иначе аз си взех протектори за леглата и мисля една двърда подложка да си взема за повиването. май са около 30 лв. по масивните  newsm78

# 379
Здравейте момичета  Heart Eyes
Фейт, темата отново е прекрасна  bouquet
Аз само да се очета от прегледа днес при д-р Врагалева, пък после ще ви чета назад, че много сте писали пак. Бебчо е вече 1570 гр. Отговоря си точно на седмиците и ако нараства така ще тежи около 3000/3100 гр. Готин пич ще стане. Имаме си и косичка вече. Татко му ме пита къдрава ли е Mr. Green, защото той е къдрав. Не знаех, че бебето пие вода, но го видях как пие от околоплодната течност  Crazy Сладурче ми е. Доплера ми е наред - аз най-много за него се притеснявам, защото нали съм с тромбофилия и на фраксипарин, но явно терапията ми е добра. Плацентата и околоплодните води също са ми в норма за седмицата. Изобщо, щастлива съм много от днешния преглед  Grinning

# 380
ох, мъжът ми сега се прибра - давал кръв 350мл - горкото ми - ужас - тук за раждане на дете искат да дариш кръв - и ти дават бележка - ужас  Shocked

Ако не дари, какво ще стане - няма да родиш ли?  Joy  hahaha
А за това как нямало да те изпишат от болницата като родиш, паднах от смях - много ми е интересно по кой закон могат насила да те държат в болница, която не е психиатрия  Joy

Милена, нямам коластра и с миналата бременност до раждането не съм имала нито капка. Първите 2 дена си мислех, че продължавам да нямам - стискане на ръка, с помпа - ц, нищо не пускаше. В един момент една педиатърка по различен начин много леко и нежно ми стисна едното зърно и избиха няколко капки - каза ми - нямаш голямо количество, но си имаш коластра, бебето може да я изсуче, не се притеснявай - и наистина след като Камен успя да засуче, се оказа, че си имам, на тях им трябват няколко капки в първите дни буквално, по-трудното е да се научи бебето как да изсуква това, което има, иначе всички жени си имат, няма страшно. Много често точно в този повратен момент се започва едно хранене с АМ и нещата се завъртат в един порочен кръг, от който няма излизане.  Peace

Фейт
, мисля, че е малко вероятно на този етап след като веднъж се е увила пъпната връв, да се оправи, но и един път увита без възли като цяло не се води проблем. Миналият път беше така при мен и въпреки това си го родих нормално - вярно, че малко син излезе дребният, но то и с тази голяма глава, трудно излезе, знае ли човек защо  newsm78 Но със сигурност през цялото време докато раждах, му слушаха тоновете, включително и по време на напъните, и ми казваха, че са много добри  Peace
Барбера, напълно е възможно да не и трябва на Анхела протектор за матрак - Камен е на 2 години и досега никога не съм ползвала и никога не ми е трябвал (не е повръщал например никога). Мисля да му купя обаче като махнем нощния памперс - тогава вече очаквам фалове  Wink

# 381
EFN  и аз а се зарадвам на тест с една черта  newsm44 - теста за околоплодни води е отрицателен, шийката си е наред / добре, че бебока си стои седалищно/... направо с кеф мога да продължа да си лежа поне до края на август Simple Smile

Браво мила ... това са много хубави нови, дишай спокойно и се наслаждавай още малко на бременността  Hug

bydik ... това втвърдяване да не е от движенията им  Rolling Eyes
Пий магнеции и но-шпа  Hug

hrisik и вие сте пораснали, браво  Hug

edna ot nas мерси, че и ти сподели  Hug

# 382
  • Варна
edna ot nas след махането на нощния памперс-задължително протектор. И все пак всичко се случва. Защо да переш матрак като хората са го измислили Peace

# 383
Стаси, никакъв проблем нямаш за детските градини. Да не говорим, че дори не е нужно да имаш постоянен адрес в София - достатъчно е поне единият родител да има адресна регистрация тук. При това към момента на кандидатстване, а не към момента на раждане на детето. Иначе за акта за раждане и еднократната помощ - задължително в общината по местоживеене на майката по постоянен адрес  Peace
Леле, какви дълги дискусии за залъгалки! Моля никой да не се засяга, но ми е голяма мистерия защо като се разплаче бебето, му се бута запушалка в устата, вместо, например, да му се изпее песничка  newsm78
Рошли, хич да не ти пука за розовото! И без това тази зима ще са завряни милите дълбоко в количките, кой ли толкова ще го види - само който го познава, а тези хора ще знаят, че е момче  Hug
Барбера, знам си аз, знам, голям ми е пикльо - задължително ще ми трябва протектор - сега се оглеждам и аз като всички вас за протектори, но не за бебока, а за батко му  hahaha

# 384
Опии,кака ви се върна от прегледите.При очния-няма проблем и за нормално раждане newsm44
На 4Д-видяхме малкия пишльо.Така хубавичко си си показа бубката,че не е истина.На мама момчето хич не е от срамежливите  Laughing.Позата му беше с вирнати крака на главата,а ръцете на долу.Акробатче явно ще си го правим Laughing.Тази поза не си я сменил още от преди 2 месеца.Иначе всичко си ни е наред.Към 1,700 сме вече,но за дължина не можа да ни каже.Даже се опитва и да засуква,милото ми сукалче  Mr. Green
Айде после ще ви дочитам,че да почина малко  Hug

# 385
  • където мечтите се сбъдват
Леле, какви дълги дискусии за залъгалки! Моля никой да не се засяга, но ми е голяма мистерия защо като се разплаче бебето, му се бута запушалка в устата, вместо, например, да му се изпее песничка  newsm78
И аз това се чудя.Не виждам никакъв смисъл от тези залъгалки.

# 386
Леле, какви дълги дискусии за залъгалки! Моля никой да не се засяга, но ми е голяма мистерия защо като се разплаче бебето, му се бута запушалка в устата, вместо, например, да му се изпее песничка  newsm78
И аз това се чудя.Не виждам никакъв смисъл от тези залъгалки.

Защото явно не всички бебета спират да плачат когато някой им запее песничка  Mr. Green
На приятелката ми на малкия ... нито залъгалка /понеже я плюе /, нито песничка помага  Laughing

Данайче ... и вие сте стенали много големи  Hug

# 387
И аз не се заяждам, но какво против имате залъгалките?
И дано не се сблъскате с бебе дето и на челна стойка да му пееш, няма да те отрази.

# 388
И аз не се заяждам, но какво против имате залъгалките?
И дано не се сблъскате с бебе дето и на челна стойка да му пееш, няма да те отрази.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha добре, че съм спортувала и мога да правя челна стойка ... може да се пробвам Mr. Green

# 389
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha добре, че съм спортувала и мога да правя челна стойка ... може да се пробвам Mr. Green

Joy  Joy  Joy Аз не съм, за това ще му давам залъгалка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт