Farmville-45

• 24 831
  • 458
  •   1
Отговори
# 90
Мастери билбордовете само за фермата, където са построени ли важат или за всички (имам предвид ако съм ги построила в Англия за там ли ще ми дават бонус или и за останалите; или пък трябва навсякъде да ги строя)  Rolling Eyes

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Някой да знае нещо повече за това :

Thinking

Последна редакция: чт, 02 авг 2012, 11:54 от ₪ Elle ₪

# 91
Билбордовете не дават бонуси, те са за събиране на табелите на едно място, нещо като "изложбена зала на табелите  Laughing", къщичката за гномовете е със същата функция, за да не пълнят фермата и складовете, всичко да е на едно място.
Аз имам по един билборд от всички видове в основната, няма да строя други  Peace
Клипчето и при мен не е излизало повече, може някакъв бъг да е било, но ще има, в подкрепа на рак на гърдата май беше  Rolling Eyes
Това на снимката го чакаме, май ще обменяме коинс за кеш, но все още ми е мътна Индия.

# 92
 Нито коинс, нито кеш... Взех всички табелки за посевите. 171-во ниво съм. Кончета,теленца и мисиите - това само играя ooooh!

# 93
 Confused Превъртях "Пътешествието около света" и имаше някакво съобщение за римски кон и някакви други..ама аз нали бързам и без да прочета за какво става дума цъкнах на ОК ..та някой ще ми каже ли ако знае как да се сдобия с кончето, че не ми се събират пак същите неща  Hug

# 94
  • Deutschland
Може да го получиш, ако събереш всички елементи. Аз не съм го превъртяла, събирам само нещата които ми харесват - двете дървета, кравата...коне имам бол, кешчета нямам  Thinking

Няма ли най- сетне да го пуснат този флаймаркет Thinking и клипчета редовно  Thinking

# 95
Благодаря..аз го чаках направо да го слагам някъде, а той се шмугнал в кутията с подаръците  Embarassed

А знаете ли дали Зимната ферма ще я пуснат пак или който успял да я спечели, успял  Confused
И общо колко са видовете ферми ( аз имам само основна, Азия, Англия и Кове-то)  Sad

# 96
  • Deutschland
Зимната и Хавай нямаш ли? Шест са моите...

# 97
Не, нямам ги тези, четох че Зимната е била с някакви куестове, ама аз играя от скоро и съм ги изпуснала (щяли да я пускат и с кешчета) , а за Хавай чак сега разбрах  Sad

Дано ги пуснат всичките на свободния пазар без кешчета  Rolling Eyes  #Cussing out

п.п. нещо и самите увеличения на фермите не са ги направили както трябва ми се струва..  newsm78

# 98
  • Deutschland
Зимната бива, харесва ми, не помня как съм я получила, но май даром дойде за миналата коледа. Хавай не ми харесва. Един съвет- пиши на съпорта и питай, ако са на кеф, може да те възнаградят с кешчета. На мен веднъж ми дадоха 20 кеш защото им писах да ги питам къде ми е флаймаркета

# 99
Ами аз уж им писах, но нямам никакъв отговор . Ти откъде си им писала ..въобще уж се оправям с игрите, но тая нещо ... а и ми писна подаръците да си ги получавам с няколко часово закъснение (добре че повечето са за строежи и трябват по повечко и не е проблем ако се натрупат много от 1 вид  Simple Smile )

Благодаря ти много за отговорите! Hug  bouquet

едитвам : за да се похваля получила съм мейл ..днес някъде и ще ми отключат зимата Heart Eyes

# 100
  • Deutschland
Браво! Кеш дадоха ли ти за извинение?

И да питам по- знаещите : По- рано заменях Bell pepper с нещо друго, но не помня какво! Може ли да ме подсетите?

# 101
Не, нямам кешчета за извинение, ама не виждам и защо да ги получавам - все пак те не са виновни, че не съм играла играта когато са пуснали зимната ферма ( е, разбира се, ако ми дадат нещо няма да го откажа де Embarassed ). Сигурно когато ми пуснат отворят липсващите ферми (или ако преценят само зимната, че аз само за нея им писах) тогава ще ми дадат и кешчета (ще пиша допълнително).
 Rolling Eyes

# 102
Браво! Кеш дадоха ли ти за извинение?

И да питам по- знаещите : По- рано заменях Bell pepper с нещо друго, но не помня какво! Може ли да ме подсетите?
Ако е за тази мисия  - http://the-dirt-farmer.blogspot.com/2012/07/summer-fairy-search- … fo-and-tips.html- само белите чушки стават. Миля, че преди можеше и с други чушки, сега не  става...

# 103
  • Deutschland
За същата. Благодаря. И зелето май дето е за 2 дена, не може да се замени  ooooh!

# 104
За същата. Благодаря. И зелето май дето е за 2 дена, не може да се замени  ooooh!
заедно с чушките посей и зеленце  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт