ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 470
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Няма проблем Вики,аз ще пиша кога сме там ,а ти когато успееш се обади и ще се видим HugБързо оправяне на Виктор  bouquet
Вкъщи всички вече спят, а аз готвя пилешка супа GrinningУтре сутринта ще ходя с децата до Зоологическата градина,ако има и други решили да отидат се обадете Hug

# 556
Нашата РС среща мина. Директорката е забранила да се събират пари, ще си купуваме сами по списък  Laughing (явно хората са мърморили доста).
За кърменето ще помагаме, а на мен ми трябва помощ за отбиване, че моя много пристрастен, а и мъжът почна да мърмаросва. Ще ми е трудно....
Утре сме за риба, на близкия гьол  Laughing

# 557
Здравейте!И при нас директорката поиска от тази година да сме с касиер.Каза,че текат много проверки в момента,че учителките нямат право да събират пари,а реално без това неможе.Тази година понеже се водят предучилищна министерството плаща учебните помагала,но за канцеларии и така нататък няма кинти и само по 30лв. ще събираме чрез касиер.За мен най-големия проблем остават болестите и воденето на болни деца.Една от майките стана и каза,че дъщеря й е изкарала два пъти скарлатина миналата учебна година,получила е алергия на очите от нея.Напуснала е работа жената за да се грижи за детето си.А всички знаем кои ги водят болни,точно на тях родителите не благоволиха и на родителска да дойдат.Сестрата нищо не прави,тази жена ако извика неочаквана проверка от хеи ще съм съгласна.
Вчера и днес съм в почивка най-сетне,наложи се щото в 18 то имат спортен празник и не учиха и слава богу че и мойте кихат и се сополевят,а аз съм парцал.Минахме през Мола на обед вчера и засяках Галенчето на ескалаторите,хихи кога ли ще се видим като хората...
Иве,и двамата ми са много придерчиви към облеклото си,аз ще пусна снимка на гардероба на Надина.Сама си го подрежда,да видиш що шалчета и аксесоари има,тя си промени дрехите в последния момент сутринта за първия учебен ден,а тва шалче си го взе от НМ,чак като слязохме от колата видях че си го е сложила,а блузката й вече умаляла с окъсели ръкави добре че от жилетката не се виждаше,много дръпна това дете и Никола също на височина.
Засега нямаме сили за никакви отделни заниманияверно един човек може само това да работи,да развежда децата по чуилища и занимания.
Дани,щерка ти като манекенка я гледам във фейса,ама ми се прецака компа и само от телефона виждам.

# 558
И аз да се отчета.
Дели от тази нощ е с температура, гади му се, боли го гърло. Юли подкашля  Tired Надявам се бързо да им отмине, че и с двамата вкъщи е пълна лудница. Както вече казах Юли е станал супер див. Бие децата по градинките и ситуациите с Дели ми се повтарят. Майките очакват от мен да му правя забележки, а направя ли му той още повече се амбицира да посяга. Няма как, деца.
Този месец се наложи да им попълвам гардеробите, аз също имах някои нужди и през нощта само дрехи сънувам  Laughing

# 559
Ние изкарахме един труден уикенд. Юли направи ларингитен пристъп, едва дишаше. Не го заведох на лекар, не ми се искаше да му слагат Урбазон. Справихме се. Дели вчера цял ден повръща. Днес не го пуснах на ДГ, въпреки, че беше добре. Утре отива обаче. Аз сутринта ще ходя с приятелки до Мола. Имам нужда от разтоварване.

# 560
  • USA
Бубе, много неприятно  Hug! Дано да се оправят бързо.

При нас се изсипаха куп неприятности. Слава Богу, с бебето всичко е наред имаме още 3 седмици Simple Smile

# 561
  • Бургас
Бубе, да се оправят сладурите.  Hug
Уинкс, и твоите неприятности да минават.  Hug Само три седмици ли останаха? Как само лети времето. Сега ще чакаме събитието.  Hug
При нас сезона приключи, вече съм си в къщи. Е имам още работа, ама тя е бял кахър, пред кочината която е в къщи. Изморих се да чистя. Кривчо го ваксинирах против грип, гък не каза милото, ама му бях обещала награда.  Mr. Green
Девет часа е а ученика още не се събужда да става да учи, само ръмжи като го будя  Confused

# 562
  • София,
Бубе много неприятно, да се оправят бързо сладурите.
И ние сме с някакъв такъв ларингитен пристъп, днес я водих и аз на лекар, но ни изписаха само инхалации, давам и хомеопатия, но нещо явно него нацелихме лекарството този път, сега ще звъня на Х, да даде нови инструкции. И ние сме супер изморени и двете и мислим да поспим, две нощи вече не сме спали нито тя нито аз, от тая кашлица!
Шуше ти завърши ли училището, колко семестъра е магистратурата? А ученика го остави, те вече колкото по големи стават толкова помлко можем да ги контролираме! Нашият ученик пък днес ще ходи сам с метрото на школата по Английски, която се намира в Младост, пътя ще си го търси сам, не сме му го показвали, надявам се че няма да се обади след два часа, че вместо в Младост е в Люлин Joy.

# 563
Winx  Hug Дано бързо се наредят нещата и следващите 3 седмици само хубави неща ви радват.
Ние още сме във Варна. Хванахме много хубаво време и си изкарваме добре. Косьо на моменти се лигави ужасно и се прави на бебе покрай малкия. Като се върнем се надявам бързо да влезем в график.

# 564
  • Бургас
надявам се че няма да се обади след два часа, че вместо в Младост е в Люлин Joy.
стига бе  Joy
Не съм завършила по простата причина че не съм си дописала дипломната работа, колегата гледам вече е магистър, ама той не работи в туризма  Whistling
Мая, да времето е супер, а аз се канех и на плаж да ходя, ама като имам толкова неща за вършене, как да зарежа всичко  ooooh!

# 565
смело шуши.. смело зарязвай
хубавите дни за плаж ще са още няколко само...

# 566
  • София
Да оздравяват бързо Дели, Юли и Вероника!!!  Hug

уинксче, ред е да ви оставят вече неприятностите  Naughty

В нашат аградина донесоха на децата рекламни материали на Британика, доста деца ще зпочват да ходят. Вашите деца ходят ли на английски? Кая тази година ще е на танците в градината и на йога, от тази година педлагат, да видим дали ще й харесва.

# 567
Шуши, работата може да почака, тръгвай на плаж, това циганско лято не е за изпускане Hug
Бубе,как овладяхте пристъпа на Юли?Бързо да оздравяват и двамата.Ти сложи ли му ваксината за шарките?
Аз вчера бях на родителска среща в яслената група.Толкова са сладки трепетите на родителите, особено на тези с първо дете GrinningСпомних си как се тревожех за Ева.Сега като че ли Виктор не го мисля много, знам  че ще плаче ,но някак ще свикне.
Яна как е Никола с апетита ,храни ли се вече по добре?Виктор е изпаднал в така дупка, яде само филии и е един гърчав,едва 10 кг, но се опитвам да не се тревожа Simple Smile
Уинкс, всичко ще е наред HugЧакаме с нетърпение добрата новина.
Дани, бързо оздравяване и на Вероника Hug

Еее йога, звучи хубаво,ама няма ли да им е скучно на малките деца newsm78.Ева ще ходи на танци и на плуване в градината.Английския го оставям за училище Mr. GreenЗасега на художествена гимнастика ходи  с голям  хъс и аз се радвам .

# 568
  • sf
ДД
Аз като пътувам в метрото, по сто пъти гледам табелите да не се озова в грешната посока.
Вико ще ходи на плуване, латинотанци и футбол. На танци не исках да го пускам,ама ми се примоли,че много му харесва  Rolling Eyes ще ме заболи сърцето като дойде време за таксата  Joy

# 569
Аз скоро чух цените за Британика за 2-3 клас. Ученето било само по слух и разни игри. Звучи хубаво ама като за 480Е на учебна година... не мерси. По-добре като стане по-голям нещо интензивно и наистина да учи.
Косьо ходи на футбол и плуване в детската. В Смехурко го водя на логопед и английски. Учат някакви песнички и думички за цветове, форми, времето, плодове и всякакви подобни. На него му е интересно, а и понякога нацелва някоя думичка на място.
Мисля в съботите да го запиша на нещо в двореца на децата, че ни е близо, а като стане студено ще се чудя какво да го правя.
А в другата отчетна сега пускат децата на ясла и си припомням.. аз и покрай Смехурко съм претръпнала и ми идват малко в повече тези драми.

Общи условия

Активация на акаунт