ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 458
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Вики и аз съм много зле с излизането от станциите на метрото Mr. GreenДори си спомням как на една среща в Корнера,аз слезнах от метрото и тръгнах в обратна посока.Вървях ,вървях и по едно време се оказах на предишната спирка(Мола на Стамболийски) Embarassed, слезнах пак си хванах влакчето и вече тръгнах във вярната посока Laughing
Леле, дано да няма реакция от ваксината Praynig

# 586
Билииии, супер! Честита ви здрава бебка!
Иве, добре са децата. Юли е с разстройство, но само това.
Ками, изнесох го на терасата и редувах с инхалации. Дадох Аериус и Синекод. Не исках да давам подобни лекарства, но си беше страшничко.
Дели ходи вече 3-та година на англ. в градината и на футбол.

# 587
Бубе ,а сложи ли ваксината за шарките?
Мими,Мая а вие?

# 588
Утре имаме час за ваксина, но не знам, коя точно ще му сложат. Малко му изместихме ваксинациите...

# 589
Ками, тази шарковата отдавна я сложихме. Тя нали е на 13 месеца. Нямаше никаква реакция. Те нали сега са много изчистени  Thinking
Били, честито розово щъркелче. Много се радвам и за добрите резултати(в които не съм се и съмнявала де)  Grinning Много ви се радвам с Уинкс на момичешките вълнения  Heart Eyes
Мариян е твърд този път, че иска на футбол и го записах, да видим дали ще ходи  Grinning Но с баща му настояхме да ходи и на народни танци(много добре тропа  Laughing) и той се съгласи и за там, та да видим кое ще му е по-на сърце  Grinning Аз искам ако му харесва да ходи и на двете, но Ганчев ме обяви за амбициозна майка  Crossing Arms
Метрото ще ми липсва....

# 590
  • Sofia
Били, честито розови гащи Grinning
Winx,  Hug Да не ми стане астрално близначе вашата девойка. Тя ще е везничка, нали? Simple Smile

Сашо от днес е на спортна гимнастика (2 пъти седмично по час и половина), а в съботите ходи на пиано (1 час). Simple Smile

В детската на нищо не съм го записала - то не се знае кога ще им приключи ремонта  ooooh!. Исках да ходи на приложни изкуства и език да започне, но явно ще отложим.
Сашо иска на футбол - но не съм съгласна да тренират в мазето. Същата е ситуацията и с танците - така че - и там сме пас. Иначе и аз не го приемам това "модерно" кълчене, което наричат балет. За Диди съм решила - ако прояви интерес - имам позната учителка по класически балет - там да и то любителски. Не искам професионално  Naughty (много травми, много нещо ...)

Като ви слушам за ваксини като говорите - майките на момичета - какво ви е мнението за тази ваксина Cervarix? Аз съм скептична и не бих я сложила, но ми е интересно дали има аргументи в полза на слагането ....

# 591
  • sf
ДУ
Днес почивка от работа, но имам тичане покрай децата, мъжо започва курсове за С категория и много смотани часове има.
На Вико му е натоварен ден, два пъти плуване и футбол, който са сложили от 15ч, кога спят, кога ядат,че в 15 да са готови,не ми е ясна. Вчера се оплака,че едва ритал,защото му било тежко от кремчето  Rolling Eyes  казах му да не закусва, ама надали, много яде тва дете, вашите как са?

Церварикс и аз не бих сложила, като порастне достатъчно да си рещава сама, ама тва на 12 годишно, айде нема нужда  #Cussing out

# 592
  • София
Много се радвам за розовите лентички Hugчестито
Искре къде ще ходи на спортна гимнастика?
На мен ми идват в повече таксите за двама.
Ние сме в къщи естествено едвам дишам от нерви,много не ме слушат.А всички деца в двора все се въртят около мен,моите на другата страна защо ли.... ooooh!
лаптопа ми издиша,незнам с какво да го сменя малко или голяма дайте идеи и препоръки?

# 593
  • София,
Добро утро,
Били и от мен честито за здравото момиченце, ще бъде горд Тедо с малка красавицадо себе си!
Я ми разяснете какъв е тоя модерен балет дето сте против него, балета не си ли е балет, или имате в предвид тези модерните танци, дето са смесица от какво ли не?
Аз и днес я задържах в къщи, вече не кашля и няма сополи, но реших да оздравее хубаво и от понеделник ще я пращам отново, днес само на танци може да я заведа. Така и не разбрах какво беше това дето го изкара, сополи, сополи и един ден зверска кашлица и толкоз, чак пък толкова бързо да се повлия от хомеопатичното newsm78, хич му нямах доверие и то точно на това лекарстов, но явно съм сгрешила, а хомеопатката така набързо го изписа Blush, но тя си знае!
Вики я кажи ти къде записа Виктор на хомеопат, доволна ли си, все се каня да те питам и да кажеш как върви лечението!
За този церварикс честно казано незная какво да мисля и да кажа, след като момиченце на приятелка на 18 години преживя кошмара с операция на тумор в матката, добре че се оправи, и мисля че тя след това веднага ваксинира и двете си момичета!
Днес ми е един заспал ден, нищо не ми се прави, а трябва да поизчистя и да пооправя в къщи, да поработя малко и да изведа Вероника навън.

# 594
  • Sofia
Иве, до нас го записах - идея нямам как точно се води клуба - май Левски-Спартак, ама знам ли и аз. До стадион Раковски има зала за спортна гимнастика - много деца ходят. И Йордан Йовчев идва да тренира тук и самия той тренира националните отбори. Важното е обаче да нацелите треньорите - миналата година попаднахме на една възрастна дама, която отказа Сашо за точно 15 мин. Тази година обаче сме при едни батковци - даже не искаше да тръгва детето от залата.

Дани, точно за модерния балет става дума. Масово вместо класически балет се танцува това нещо ...

# 595
  • sf
спортната гимнастика ми се струва много натоварващ и травмиращ спорт.  Rolling Eyes

Дани, при хомеопатката на Лъки Плам от темата за астмата. Др Влахова в Младост е.
Не знам как върви, вече две седмици пие едни неща. През това време изкара тридневна хрема с много гъсти сополи, тя даде и още нещо да пие. Сега чат-пат прокашля,но е цяло чудо,че вече е октомври,а той не е правил спазъм  Rolling Eyes  другата седмица ще ходим на контролен.

# 596
  • Асеновград
Благодаря  Hug.
Дани , не ми харесва , че вместо да учат децата на танци , на стъпки , правила , те ги карат само да се кълчотят в разголени дрехи и да си въртят дупетата.Затова не харесвам и модерните танци и модерния балет.
Когато бяхте в Асеновград с Ицко ми направи страшно хубаво впечатление , че децата от неговата школа бяха най-консервативно облечени , нямаше нищо разголено , само танци.
Знам , че съм задръстена  Mr. Green , но искам децата да са невинни деца , колкото се може по-дълго.
Тази нощ хич не бях добре , спах седнала , защото в легнало положение не можех да дишам.Чудя се как ли ще изкарам зимата , ако прихващам всичко , което Тедо донесе.

# 597
  • София
Били взимай осцилокоцинум един път в седмицата за предпазване.
Вико и ние този път да чукна на дърво се разминахме със спазъм,май го израстват Praynig
Дни а вие къде ходите на Х нали бяхте при Алкесандър?

# 598
 Hug

Били  Hug Hug Hug Hug Hug, ужасно много се радвам за резултатите  Hug
Сега отдъхвай и почивай, радвай се на растящото коремче   bouquet
Тедо пък може да измисли много хубаво име - дайте шанс на детето Wink
И аз съм си с хрема - ужасно е, но само аз Ина е камък, мъжа и той  Tired
спортната гимнастика ми се струва много натоварващ и травмиращ спорт.  Rolling Eyes
.................
Ей за това гласувам с всичките си крайници  Peace Но е много важно и треньора какъв е, защото той определя натоварването
/и да не съм голословна да спомена, че съм туй съм го тренирала 12 години, че и 2-ри на републиканско бяхме Wink, но бях младааааааааааа................Wink/

Ина  в ДГ ходи на плуване, английски и танци - от тази година сме към школата, в която ходи и Ицко на Дани, добре действат определено, аз много ги харесвам  Peace
Вчера водих за първи път Ина за зъболекар. Ина заяви на зъболекарката че "има много симпатични инструменти "  Joy hahaha Няма да ви казвам как я гледаше жената  Laughing
Та си имаме 1 малък кариес за поправка и по-големия ми проблем е че  вече са и изникнали постоянни кътници и зъболекарката препоръчва да се сложат силанти  newsm78 Досега четох за и против, но и вас да питам за мнение
Е ферман стана  Embarassed Embarassed Embarassed

# 599
  • Sofia
Съгласна съм, че спортната си е доста натоварваща, но те по-скоро правят нещата като на игра. Точно за това и съм доволна, че попадна на млади трньори, които работят предимно с деца на възрастта на Сашо. Нямам амбиции да става спортист или да се занимава професионално - искам да спортува, а наоколо през зимата няма голям избор.

Там-там - как са изникнали постоянни кътници? Явно моите деца са назад или аз просто не знам  ooooh! Силанти - Герката беше казала (и аз се чудех преди време), че тя е слагала на Софи - виж във фейсбук сме писали по темата. Ако питаш зъболекари от чужбина (Англия визирам) - там това е практика.

Общи условия

Активация на акаунт