ЮЛИ 2007- лятно-празнична!

• 52 454
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • sf
До 03.11. в 19ч.

# 616
  • София,
Уинкс с вас сме Praynig!!!
Голяма сладурана е Инка не се и съмнявам, че ще изпълни трудната задачка!
Тази година съм решила и аз да си опитам късмета, как се изписваше интернет адреса за зелените карти? С Ицко ще попълваме заедно! Вече само на него се уповавам, и за езика и за компютрите Mr. Green
И нашето желание за Дг се изпари, днес исках да я изпратя, ама тя още от вчера ми води политика, не искала, не и харесвало там. Вчера докато стояхме и чакахме да ги вземат за танците изобщо неискаше да влезе в групата с децата, стоя отвън с мене. От понеделник обаче и казах че няма как - то си е като все едно ходи на училище като батко и, няма искам, няма неискам. Забелязвам обаче, че нея не я плаши самото учене и уроците, а по скоро я е страх от децата! Вече са си по големи, по буйни са, особено момченцата, бутат се, бият се. Вчера две се сбутаха отпред в коридора при шкафчетата и то точно до нейното където тя се обуваше, ами тя така се стресна, замръзна на място и само се пазеше да не я ударят, даже по чорапи тръгна навън да излиза. Един ден пък като я взех ми разказваше как две момиченца са се сбили и то жестоко, скубели си косите, удря ли се!!! Twisted Evil А уж били приятелки, и оттогава и тя отново не ще да ходи Confused.

# 617
  • София
Ами, Дани, това си е до дете. Кая и до ден днешен, въпреки, че си е свикнала с групата, много често казва, че там не й харесва, защото децата са много шумни и предпочитала да си играе вкъщи.

Там-там, и аз съм тренирала, но само седем години, и само до регионални състезания Simple Smile може би затова сме го давали по-леко и травми не съм имала. Аз смятам, че това е много хубав спорт, който създава много добра физическа култура. За момчета пък още повече ми харесва. Като ги гледам по състезанията как си владеят телата на халките, много им се възхищавам.

И аз много се чудя за тази ваксина, нова е, няма достатъчно история. Но и на наша позната на дъщерята сложиха веднага, след като на майката откриха тумор. Аз доколкото знам, ако се слага, това трябва да стане рано, преди момичето да започне да води полов живот. Когато се слага трябва да е сигурно, че организмът не е имал среща с папилома вирус. След това вече никога не е сигурно. Затова го слагат на 13-годишни. Имаме още малко време, дано се натрупа повечко информация дотогава...

Върнах се от третата командировка за три седмици, вече никъде не ми се ходи  Mr. Green
Уинкс,  Hug

# 618
  • Бургас
Три седмици - три командировки... а ти изобщо спиш ли си у дома  Joy
В Бургас няма спортна гимнастика, навремето и аз исках да тренирам но поради липсата й тренирах худ. гимнастика, накрая за кратко и акробатика. От понеделник смятам да почна да водя Кривчо в залата - може пък да му хареса.  Peace

# 619
Здравейте!
Уинкс Hug
Ками, изобщо не знам кога сме я слагали тази ваксина за шарките и дали изобщо сме я сложили. Миналата седмица сложихме една- Пентаксим май беше newsm78 Нещо съм много безотговорна майка  Mr. Green
Вчера имах 10 човека гости, с нас 12 и няма да ви кажа какви количества храна приготвих, но пък ни беше супер весело.
Днес сме на детски рожден ден на двор в Банкя. Да се насладим на последния топъл ден.

# 620
  • sf
Къде ви отвя вятъра?
С Вико сме в нас,че не ми се седи на тоя ветрилник. За първи път беше сам при логопеда и положението и много по-добре, не се лигави и пазари както с мен  Crossing Arms  за награда си избра един ужасен пистолет,дето святка и пищи , луда станах  Rolling Eyes
Оплака ми се,че децата в градината му се смеели,че има розов халат   Rolling Eyes  детска му работа.
А на баш тренировките, треньорката иска сам да се оправя в съблекалнята, което не е проблем за началото, но не и после, не може сам да се бърше както трябва и си тръгва все с влажни дрехи , та сега се упражнява вечер вкъщи да се бърше сам.

# 621
  • София
ей това ме притеснява мен като става въпрос за плуване от градината или за ходене на лагер...

Уимкс, отчитай се редовно, ако можеш  Hug Ти как си, тежи ли ти много или не чак толкова?

# 622
Бубе мерси за отговора GrinningГоляма си скица.
Ние сме добре.Ева ходи на градина ,а малкият щурее и за нея вкъщи.Аз обаче се разболявам и се надявам да не ги хване и тях вируса  Mr. Green
Новото покрай нас ,е че най накрая летяхме с балона( след година и половина) GrinningБеше много хубаво изживяване.Имам и снимки ,които ще кача тези дни във Фейсбук.
Хайде да се видим скоро  Hug
Уинкс Hug

# 623
 Hug
Нещо нямам мерак за писане
То и няма какво де
В ДГ им помагат да се обличат и бършат след плуването, че и косите им сушат, ако са се намокрили  Peace
Ками, чудесно е че сте успели да реализирате полета   bouquet
Нещо хладно днес  Confused

# 624
  • София,
Привет и аз нямам желание да пиша, пак изпадам ве дна дупка, какво да кажа незная. Тая ДГ ми трови нервите и живота и незная вече. След трите часа само дето изкара вчера там - до обяд - т.е. от 9 до 12ч.  Twisted Evil днес пак неможа да отиде, още в 6 часа се събуди със силни болки в коремчето и два пъти се изака доста рядко, оставих я да видя накъде ще се развият нещата, като я натъпках какво ли не, хомеопатични, пробиотици, уж и се разкара, но наобяд се оплрака че като преглъща и много я боли гърлото, отваряме гледаме - дъгите рак червени -  #Cussing out ми незная вече какво да кажа, тя ли си я такава кекава, те ли нещо ги правят там, в мен ли е грешката - вече незная. #2gunfire

# 625
Дани ,съжалявам HugВъв всички детски градини ходят болни , кашлящи, подсмърчащи дечица.Според  мен Вероника е податлива заради асмата,а и трябва време за да свикне организма й да се бори сам с вирусите.Знам ,че много се тревожиш ,опитай се да я каляваш максимално.Тя ще израсте всичко ,но явно по бавно HugСега има вирус с червено гърло и хрема впоследствие,аз съм така.Ева се оплака сутринта ,че й е сухо гърлото, но като изпи един чай вкъщи вече не твърдеше същото.Казах на Антон да накара сестрата на вратата да погледне по добре гърлото й и ако има нещо да я върне вкъщи.Аз не видях да е червено.

# 626
  • София
 bye

Скрит текст:
Искам да споделя с вас, че съм бременна Simple Smile понеже още е рано и много малко хора знаят, а не знам кой чете тук, пиша така. Днес видях туптящо сърчице Simple Smile Живот и здраве, бебчето се очаква около 1 юни.

# 627
  • София,

Скрит текст:
Това е супер новина, ама и аз ще скрия коментара тогава. Честито, и много много се радвам, стопли ми и моето сърчице!
Няма да се оплаквам повече - Ками явно е вашия вирус с хрема и силни болки в гърлото, температура, отпадналост, сънливост! Борим се с ХЛ, ще видим докъде ще я докараме! Hug
Утре ако е по добре ще ходя да пускам пак секрети и носен и гърлен! Неможе да е само вирус при нас, такива неща само при бактериални инфекции правим ние! Tired

# 628
  • Sofia
Скрит текст:
Ей, че се радвам!!! Честито! Лека и безпроблемна !

# 629
  • София
Благодаря ви, момичета! Не се притеснявайте да криете коментарите.  Hug

И бързо оздравяване на болните! Градинският сезон веднага даде резултати...

Общи условия

Активация на акаунт