Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Бобче, едва ли е много лоша тортата. Предполагам, че просто си по-критична. А снимка на еклера можеше и да не качваш. Crossing Arms Сега вече толкова ми се прияде, че ще трябва да си купя и диетата отиде на кино.  Close Simple SmileЙована е прекрасна. Мила също. Като две ангелчета са

# 286
  • София
Бобче, и двете са големи сладурани. Да са ви живи и здрави Heart Eyes.  Ох, а тоя розов еклер, ще го мисля, докато стигна следобед до хр. магазин Laughing.

# 287
Лелееее, Бобче, колко са сладки, сладки, сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сигурна съм, че тортата ще стане превъзходна!  Peace

# 288
Бобче,това с тортата не го и споменавай.Като те знам каква си перфекционистка,представям си какво творение ще излезе.Нямам търпение да снимаш Hug
Йована и еклера са страхотни,а Мила е цялата в еклера,милата душичка.Истински късметлийки са с такава мама като теб Hug

# 289
Абсолютно съм съгласна с Ади! Grinning

# 290
Здравейте и от мен момичета. )
Изчезнах, но бяхме за 10дни на море и съответно рядко влизах тук, а през тел. много мразя да пиша. )

Честито на рождениците, които съм пропуснала. Да са живи и здрави, страхотно детство с много игри им пожелавам. )

# 291
  • В светлината на слънцето
Здравейте момичета  Grinning
Първо - благодаря на всички, които не ни забравиха, за милите пожелания за вече петгодишния хулиган. Hug Нямах нет там и беше абсурд да се включа. Сашето за първи път имаше детски рожден ден с деца и беше на върха на щастието. Снимки - забравих да ги сваля от фотоапарата, а той остана там, така че... наесен. Embarassed
И ДА ПОЖЕЛАЯ НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ - ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ВЕСЕЛИ ИГРИ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ, И ДА СТАНАТ ГОЛЕМИ, УМНИ И КРАСИВИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА! ЧЕС-ТИ-ТООООО!!!

Целувкииииииии  Hug Hug Hug

# 292
Честит рожден ден на Райън!!!Да расте здраво,усмихнато и обичано дете  bouquetВесел празник!!!

# 293
  • Русе
 А аз да ви се оплача решихме да поканим 6 деца на рождения ден на госпожицата, но се оказа, че 5 от тях най-вероятно няма да бъдат в града - кой на море, кой на планина, кой при баба и дядо, остана само едно от децата. Сега се чудя какъв рожден ден ще правим само с едно дете. Децата освен това са на сборни групи в градината, така че и приятелчетата от групата няма къде да ги видим, за да ги поканим, ако въобще са в града. Въобще август месец не е най-подходящия за празнуване на рожден ден. Виж баткото е раждан края на септември, тъкмо е започнала учебната година, тогава пък обратния проблем, чудим се как да намалим броя на децата да не са повече от 10-12. Една година част от съучениците му се бяха самопоканили и бяха станали над 20 деца. Доста солен ни излезе тогава рождения ден.

# 294
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Райън  bouquet! Да расте здрав, щастлив и все така лъчезарен!

# 295
  • София
Честит рожден ден на Райън! Да е здрав и щастлив!

vesssrusss , ние имаме същия проблем с празнуването на РД. Ани иска парти в детски клуб, но тъй като ДГ сега не работи и децата от групата й са на море, на село, на планина и т.н., децата на нашите приятели също не са в София и реално няма едно дете което да поканим. И за да я зарадваме с принцеско парти в детски клуб, с огромна торта на Уинкс  Crazy(тя иска така да бъде), решихме да го направим в средата на септември, когато всички деца ще са тук. А сега на 16 - ти, ще си бъдем само 4 - та, ще й подарим подаръка, ще си духне свещичките,ще хапнем торта после ще ги заведем в Капела плей, ще отидем и на кино и накрая ще отидем и в Бъргър кинг Laughing. Тази година и другата така ще бъде, пък като стане на 7 - 8 години, тогава вече едвали ще й се иска принцески партита и детски клубове.

# 296
Весел празник на Райън! Да е здрав и безгрижен!

И ние сме така за празнуването всяка година, баща му го води и взема от детска и аз не познавам нито децата, нито родителите и няма кого да поканим. В блока пък също нямаме приятелчета, по площадките също  Rolling Eyes Обикновено се събираме родата, има едно малко братовчедче, от тази година и още едно, ама трудно се събираме всички... Тази година ще си празнуваме само тримцата  Confused Ще помислим някъде да го заведем, за да го отбележим по някакъв начин  newsm78

# 297
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЙЧЕТО! ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖНО, ОБИЧАНО И ЩАСТЛИВО МОМЧЕ!

# 298
  • Видин
Честит рожден ден на Райън и на всички останали bouquet
Ние сме добре. И при нас същия проблем с РД. Ще има само едно дете на възрастта на Марти, с по-малкото си братче, зълва ми с племенницата, която е на 1г. и една приятелка с момченце на 2г. Реално ще сме 3 майки с 5 деца, ако включим и Ивайло в бройката Mr. Green Надявам се че като започне училище ще си създаде нови приятели, и ще държи връзка с тях и ще може да си направи хубав РД.
Ние сме добре, растем, ревем, ядем, спим. Денем спи добре, нощем се буди по няколко пъти, но и това скоро ще мине, надявам се. Последната седмица като се събуди покрай 1-2ч и яде и мрънка по час и половина, а след това се буди на час и половина - два Crazy В момента сме на вилата и ние е добре. Дойдохме уж само за уикенда, но решихме да останем до утре Blush

# 299
Ния,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт