Слънце весело припича и АВГУСТинчето босo тича

• 54 432
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Или, Деян наистина е пушка. Даже вчера се чуди защо не е на градина и вика, че не е болен. Май децата ни пораснаха. Все по-малко се разболяват.
Ния, ще чакам ти дадойдеш в Ямбол. Идвала ли си някога насам?

# 91
  • Видин
Сас, не съм ходила натам, но баща ми е роден в едно село до Ямбол (Устрем). Ако ми се отвори път натам ще се обадя Hug

# 92
  • ГОре на черешата...
Ния, на вторите мъжове не им се излиза, да знаеш Grinning...помните ли мен - всички се обебиха, аз до последно - 2 дни преди термин родих и то щото ми омръзна и сутрината изпрах пътеките, измих прозорците, окачих си пердетата...и вечерта за 2 часа - готова Mr. Green. Айде, стискай още 2-3 дни да се захлади малко.

# 93
...помните ли мен - всички се обебиха, аз до последно - 2 дни преди термин родих
Аз родих 7 дена след термин  Whistling Никакво пране и чистене не помогна  Rolling Eyes

# 94
Добро утро от гореща и слънчева Варна Crazy

ще изпукаме ей!

# 95
  • Видин
Тук е вече 31, градуса  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny А аз ще взема да родя в най-горещия ден за лятото ooooh!

# 96
В Плевен сме с код червено и 42С очаквани температури.
Вече е ад на вън, днес ще сме затворници. ((((

# 97
  • ГОре на черешата...
Мдаммм, току що видях точно 42 градуса, и то на сянка...ад Tired...

# 98
Аз пък днес съм много доволна от жегата. Започнах да стягам багажа за почивката, че има вероятност да тръгнем още в сряда, а аз и  утре, и във вторник съм до 7 на работа. Ако не беше толкова горещо щяхме да драснем извън града, а така на спокойствие си оглеждам нещата.
Морска, чудя се вие къде ходите на почивка лятото?

# 99
  • София
Вече сме на линия. За първи път от както ходим на море, този път ми се тръгваше към София. Нямаше някаква конкретна причина, но нещо много дълго ми се стори почивката. За разлика от мен децата много се забавляваха и не искаха да си тръгваме, но нямаше как.
Нищо не съм чела назад, защото днес имах много неща да свърша, а като гледам и колко сте изписали, не знам дали ще успея сега да наваксам с четенето. A на всичкото отгоре след малко ще излизаме на площадката, че двамата нямат търпение да се видят с приятелите си Grinning.
Като имам повече време ще пиша повече.

# 100
  • В светлината на слънцето
Прибрахме се преди малко. Ей, голяма жега там набрахме, не е истина. Онзи ден беше 45 на сянка.  #Crazy Вчера и тази сутрин дори не си направих труда да погледна колко е, не се дишаше. Като дишаш и буквално ти се изпотяват дробовете.  sweating
Децата и баба им останаха там. Може да е жега, ама тая свобода на двора я няма в София. Растат, дивеят, правят бели, заговорничат да правят бели, отвреме навреме се посбиват, по цял ден тичат голи и така. Снощи Теди омаза Сашо от главата до петите с кал - ей, така за спорта. А той щастлиииив.  Crazy Май няма да ни се уреди въпроса с коте. Котката ни има 5 малки, но и петте са момчета. А котарак у дома е нещо страшно. Виж, мачка е друга работа. Онова мъжкото и кастрирано е проклето. Е, има и изключения, ама по правило мъжкарите са по-друг сорт. Та засега котките се гледат на двора. Сведохме ги до 3 малки плюс майката, че едни съседи си харесаха две котенца. Обаче на трите малки какво им се пише, горките. Разнасят се постоянно насам-натам, обличат се с разни неща, приспиват се, хранят се по всяко време, направо страхотия. Crazy Но поне обясних защо няма да вземем нито едно и срещнах разбиране. Ще видим наесен де. Дали няма към рибите да добавим и някой котарак. Mr. Green Добре поне, че майката на бъдещото ни хъски засега няма намерение да ражда. Та и кучето временно отлагаме. Wink
Друго ново и интересно при нас няма. Рожденият ден ще се празнува там, тортата е избрана - с картинка на спайдърмен. Първо се беше насочил към една с трактор и комбайн, но се оказа огромна и просто няма кой да я яде. А условия аз да правя торта там няма. Та с купешка ще сме. Grinning
Ето, рапорт даден.  Sunglasses
Ния, ти май ме чакаш да се прибера, та да не пропусна благата вест.  Heart Eyes За успокоение - и Сашо излезе 2 дни след термин. Мързелива работа бе, мъжка.  Mr. Green Айде, стискам палци скоро да ни зарадваш с хубава новина.  Hug

# 101
Тъкмо се прибираме от плаж на Албена, едно приятно подухваше на плажа, изобщо не ми беше жега. Изкъпах се и леле майкооооо  #Crazy Лицето ми е  огнено червено  #Crazy няма от къде да си купя Пантенол, помагайте!!!!  Кисело мляко  newsm78

# 102
ееееее Или,как можа да не звъннеш и ние бяхме на албена от 3 до 7 Sunglasses

# 103
  • ГОре на черешата...
Или, знам за счукан аспирин - на кашица с малко вода. Слагай и кисело мляко. За слънчево изгаряне е и Псилобалсам - нямаш ли от Яни?

# 104
Става и дефламол за изгаряния слънчеви.

Аз миналата година така хубаво се нагласих. ) Обикновено не си мажа краката, защото изобщо не се пека, стоя под чадъра и с метнат шал отгоре. ) Но, Калина реши че трябва да събираме миди по брега....след 30мин мъжа ми идва да ни вика...и като си погледнах краката ми стана зле. )))
Кръв червени, а как болеше, не е истина. Така не бях изгаряла от години.

Общи условия

Активация на акаунт