ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НА ГОДИНКА И 1 МЕСЕЦ

• 21 127
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И у нас завиването е невъзможно. Има си чувал за есента и зимата. Дотогава - гола, няма начин.

# 76
Пуци, да не те разочаровам, но отъркването у Лора няма ефект. Коко доста се търкаше, чак я подбутваше и поскубваше, ама...

# 77
Хм, викаш да си спестя таксата?  Laughing

# 78
  • Sunshine state
Ех,Майче,развали ми алъш вериша. Crossing Arms  Laughing
Днес я сложих без чувал,понеже не е изсъхнал още.

# 79
  • Berlin
Devil, аз си взех от Икеа мебел за дневната - TV шкаф от Хемнес серията с надстройката и отстрани по една библиотека. Като е готово, ще се похваля. Simple Smile Детската пак ще е от там. Сега, лятото всеки четвъртък ти подаряват 10% от стойността на п окупката под формата на ваучер за следващи покупки и се възползвахме. LG с какви компресори са? Simple Smile) Аз четох тяхна брошура за хладилниците и ме спечелиха, така да се каже. Simple Smile
Павел спи с дълго долнище и къс ръкав,не е завит през нощта. Днес му сложих къси панталони, да видим как ще е. Но той не се буди от топло или студено, а от зъбите най-вероятно сега.

# 80
  • Sunshine state
абс,кой модел визираш на LG,че то на различните модели са или с отделни компресори,или с един.Нашият е с един,понеже другият вид не се прави тук,а в Г-я и е доста по-скъп.
На Лора й избиха още 2 долни и 2 горни,тоест сега е с 8 зъба.Опитвам се да й мия зъбите,но рядко ми позволява.Обикновено й връчвам четката с малко паста и й давам да я гризе.Надявам се и това да върши работа... Rolling Eyes Вие как процедирате с миенето на зъби? newsm78

# 81
  • София
Здравейте момичета.

Жожо спи по потник-боди..завивка не търпи, прозореца е отворен през цялото време и въпреки това е много топло...

изтрих написаното ..
Пупи ти поне прочете,страшно ми е криво и е адски несправедливо просто! Повече никакви приятелства в парка,заклевам се! То човек да е човек, а срещу него...айде да на казвам кво...

Зъби мия с ненедент и накрайника...

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 22:06 от magnet_for_happiness

# 82
  • Sunshine state
Магнет,направо съм втрещена. Shocked Аз нарочно не се събирам тук с кварталните майки,понеже прозирам колко "над нещата" са.Като се започне едно съревнование кой колко зъба има,кога проходил,пък кога проговорил,и ми иде да ги ошамаря.Предпочитам да си говорим за нещата от живота,да се посмеем нещо,а те елементарни майтапи за децата не разбират.Бях казала въпросния лаф за уринотерапията и започнаха да ми казват колко вредно било да си смучела памперса,изобщо много навътре го приеха.Аз просто се майтапех,а то нали знаете,че колкото повече се обясняваш,толкова по-нелепа става ситуацията... Wink Винаги съм се чудела защо жените се делят на майки и на немайки,в смисъл,че аз не подбирам да се движа с такива.Говоря си понякога в парка и дотук,не се уговарям за срещи или за нещо по-така по простата причина,че само децата ни обединяват и не чувствам нужда да общувам с тях.Обикновено излизам с мои колежки от университета или други приятелки,а може и сама.Вълчи времена настанаха и хората изгадняха/изпростяха/ максимално. Rolling Eyes

# 83
  • Berlin
Пупи, не съм избрала още модел,но съм се насочила тях конкретно и ще гледам в магазина какво има. Знаем долу-горе какво искаме, другото е екстри. Simple Smile Къф е тоя лаф за памперса? Simple Smile
Аз се събирам от известно време с едни майки, ама не се надпреварваме кой, какво, по колко. Обикновено обменяме мнения, аз отговарям, само ако ме питат нещо конкретно, иначе не се бутам много-много. Но пък така ми е много по-добре, отколкото да се чудя сама какво да правя с Павката. Така разменям по някоя дума с хора. Simple Smile Не си говоря само с Пафи,който е на период само да обикаля с тичане площадката и да гони я топка, я някой човек, я колело ... Той не върви, той тича и аз след него като спътник.   animal037

# 84
  • Sunshine state
Ами лафа е,че преди прибарваше използвания памперс и го смучеше,та се шегувах,че прилага уринотерапия.Това е само шега,тя не смуче реално урината си,нито пък е често явление,ама не го схванаха и се започна една лекция... ooooh! Като се прибрах си направих едно силно кафе,макар да не пия следобедно такова,и изпуших поне 2 цигари на терасата. Laughing Лора още не ходи,само обикаля по мебелите и се качва на леглата.Прави стъпки за ръчичка и толкоз.Буйки слагате ли в тая жега?Аз се чудя.. Thinking

# 85
Добро утро!

Пупи, вкъщи ли буйки? Вкъщи хойка боса. Съседката отсреща се опули горката като го споменах.  newsm78 Ми както ние не ходим вкъщи с обувки, така и Кица.

Много не обичам хора без чувство за хумор, а при пресните майки май е масово, сякаш внезапно решават всичко в тоя живот да е адски сериозно и от фатално значение. На мен ми е добре засега да си се разхождаме само двете. Бебешките теми ги обсъждам тук с вас, стига ми. Grinning

# 86
Добро утро,
снощи спахме на климатик и беше с една идея по-добре.Пак стана в 6.30ч.,много ми е рано,поне до 7ч. да спи,мръннннн Crossing Arms

Магнет,аз не прочетох какво точно се е случило,но съм се уверила че на детските площадки е пълно със супер майки.Мразя да й дават храна без да ме питат и когато кажа че тя не яде еди какво си,да ми четат лекция как не било правилно.От всезнайковци до гуша ми е дошло. Twisted Evil

Мимето преди 2 дни направи първите си осъзнати крачки сама,сама пожела да се пусне и се движеше между диваните.От тогава не се е пускала пак newsm78
От кухнята си хапва,изяжда цялото основно,вчера отказа моята манджа Crossing ArmsНавън е неудържима,количката вече почти не я ползвам,колелото от време на време го зачита.

# 87
  • Sunshine state

Добро утро. Simple Smile
Днес направо счупи рекорда и стана чак в 8:30ч.Това са над 13 часа. Whistling Сън я е налегнал голям.Интересното е,че се събуждам и чакам с нетърпение да стане,за да й се порадвам.Това вече е просто ненормално. Joy
Искам да ви се оплача от кафето ни-отврат е.По-гадно скоро не бях пила.Добре,че свършва. Sick
Днес съм намислила да спретна някое печиво и да се разхождаме тримата. Party
За буйките говоря навън като сте.Не знам дали се ползват в такова време или сандали? newsm78

# 88
Ами ако са по-отворени буйките, защо не. Кица откак е тръгнала, движи с едни полуотворени обувчици, а наскоро ѝ взех такива на Капчица, още по-отворени. Тоест, отпред са затворени, но са с T-образни каишки. Добре ѝ е, мисля, защото са и широчки, та не ѝ се запарват крачетата.

# 89
  • Berlin
Добро утро! Simple Smile
Пупи, ясно. Simple Smile
Павел вкъщи е бос, дори и навън понякога го оставям да щапа босичък, като гледам да е сравнително чисто. Малко да усети земята. Simple Smile Преди да проходи, той 1во обикаляше по мебелите вкъщи, после навън разреши да го водя за ръка и чак тогава се пусна сам - така че вървите по схемата, така да се каже. Simple Smile Пупи, в един магазин на Колев и Колев бяха казали на мъжа ми, че за прохождащи бебоци е по-добре буйки, защото са по-мекички и се огъват лесно. Говоря за техните с ципа отдолу. А за проходили вече може нормални сандалки/обувки. Просто тези другите се пречупват по-лесно в подметката и би трябвало да са им по-удобни.
Павел си похапва солетки навън, като види някое бебе с нещо за хапване и ходи да си проси. Crazy И най-често е солета, ако е нещо друго, му пробутвам от сухарите му или бисквити, които аз нося за такива случаи. Но пък и винаги са ме питали дали яде нещо (Зайо Байо например) и дали може да му дадат - казвам не още. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт