Американците, американците - Tема 12

• 24 588
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
До сега този ни един къдрав косъм не е изправил  Peace  А използването му е продиктувано от технологията на измиване  Joy

На 43 страница, към края

# 601
До сега този ни един къдрав косъм не е изправил  Peace  А използването му е продиктувано от технологията на измиване  Joy

На 43 страница, към края

Ама и аз съм се изказала много подготвена, нали? Ужас, просто надминавам себе си.  hahaha hahaha hahaha

Мисля да ти спра достъпа до главата на Милото. Да, реших да ти го спра. Или миеш с ръце, повтарям с ръце и без всякакви други окончания и кухини, или ще кажа на батко да те набие. На пък.  smile3534

ПП Ох, смили се най-сетне. Отивам.

# 602
Та кой е тоя филм със Сопата, дет' Пуци е гледала? ку можи спешну, ку ни можи, пак! Crossing Arms

# 603
  • # супернатурална #
Ох, стига ме плаши със сех и бох, че само ме поощряваш. Ша та слушам само щото та обичам.

# 604
тъй като никой не ме отрази, да предам малко сладост на темата  Whistling

# 605
  • срещу двата комина :)))
мисля, че гледа Welcome to the Rileys  Peace и дай малко по-търпеливо

# 606
  • вятър в маслините, вятър над хребета
мале, Джия, спихна ми настроението на влюбена, загубена, и очакваща Laughing

# 607
Джо, значи успешно можеш, да използваш Анджи, вместо студен душ  Laughing Whistling

mu_ry, мерси.

# 608
Да, Райлитата. Извинете, Злата ме утрепа. Няма да показвам с какво, да не се въодушевят някои шампоанолюбки.  Twisted Evil

# 609
Джо, значи успешно можеш, да използваш Анджи, вместо студен душ  Laughing Whistling
Да, ама ще трябва да я ползвам в големи дози, понеже три секунди след намазаното и лицево дупе, и се сетих за това

и пак съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Дам, Джо. Определено представите за красота ни се разминават и за двата пола.

Ама мноу ме е яд за близнаците начи  Crossing Arms

# 611
Което изключително много ме радва, понеже набези към него не толерирам Twisted Evil

п.п. Боже, колко съм влюбена, боже smile3544

от близо седмица не съм се сещала и за Джоузи дори Embarassed Rolling Eyes, повредих се Crazy

# 612
Видно, Джо, видно. Аз съм уплашена вече.

Краули, забраих да кажа - със сех никога, ама никога не бих те плашила, заклевам се.  Mr. Green

# 613
  • # супернатурална #
То и бох от батковците ти има почти същия ефект.
Покажи го скрито, аз няма да гледам  Tired Божкеййй, дори сама не си вярвам  Joy

# 614
 smile3532 Пък аз одма ти повярвах, да знаеш!

Ето, да видиш, че имам щедро сърце, когато става дума за дистанционно оценяване на всичката тази красота. Ясна ли съм?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт