Американците, американците - Tема 12

• 24 540
  • 728
  •   1
Отговори

Властелин - Бейби

ВицеВластелин 1 - Сарказъм

ВицеВластелин 2 - Джой

Преди да заплювате, първо погледнете Списъка!

Властелински кодекс:

Чл. 1 В темата се заплюват само хора, участвували във филми/сериали, родени в Америка или придобили американско гражданство в последствие.

ал. 1.1. За заплют се счита актьор/актриса, когато налице са някой от следните фрази: "Мой, мой, мой!", "Пу, пу, пу!", "За мен е!", "Плюя по..." и всички техни производни. Като задължително (!!!) към тях се добави и снимков материал! Неотговарящите на условията няма да бъдат добавени в списъка!
ал. 1.2. Ако желаете да заплюете актьор/актриса, които са придобили американско гражданство, то е задължително (!!!) да се предоставят доказателства затова!
ал. 1.3. Задължително преди да заплювате някого в темата, погледнете и прочетете СПИСЪКА поне 3 пъти!
ал. 1.4. Нямате право да налазвате придобивките на другите властелини, освен ако не е сключен договор затова, подписан и подпечатан от мен или от някой вицеВластелин.

Чл. 2 Ако някой от властелините не се разписва в 2 поредни теми, то неговите сили ще бъдат отнети, а заплювките му - плячкосани!

ал. 2.1. Ако ви се налага да отсъствате за по-дълго време, моля споделете го в темата, за да могат отсъствията ви да бъдат извинени, а собствеността ви - непокътната!
ал. 2.2. Ако все пак има властелини, които не са се разписали в 2 поредни теми, собствеността им се излага на търг и оттам се определя новият собственик/собственици.
ал 2.3. Когато/Ако властелинът се завърне, новите собственици на собствеността му са длъжни (!!!) да я върнат на стария собственик в продължение на 2 теми, като за целта старият собственик трябва да предоставя подкупи - злато, бижута, дрехи, лакомства, както на новия собственик/собственици, така и на Главнокомандващия Властелин. А също така да си вземе и бележка, и да не отсъства за толкова дълго, освен ако няма уважителни причини!

Правата върху Кодекса са запазени и могат да бъдат променяни по мое усмотрение! Моля спазвайте законите!

Архив:

Тема 1, Тема 2, Тема 3, Тема 4, Тема 5, Тема 6, Тема 7, Тема 8, Тема 9, Тема 10, Тема 11

# 1
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе,  Hug

И тук да питам- да си пиша ли Робин Райт, друг с претенции няма?

# 2
Ааа, Бебе, пестиш труд - не са ми отразени финалните окончателни промени.  Crossing Arms

Звинявай, сега видях, че го правиш в момента.  Hug

# 3
  • срещу двата комина :)))
ай, и аз тука  Hug мерси, Бебе   bouquet

свирни като си готова, че гледам, че ми липсват последните две попълнения  Blush

# 4
Джо, пиши го, както ии една женка, която си споделяла с Вал, не и помня името, писах я в предишната тема.

Пуци, на теб не схванах к'во да правя - да слагам ли, да махам ли, кой, какво... само защо разбрах. Актуализирай се моля. Laughing

Муре, готово. Hug

Джо, Майкъл Вартан да го пиша ли на теб и Сарки?

# 5
  • в сърцето на един мъж...
Ай мерси за новата тема Mr. Green

# 6
Махаш всички освен Евън.  Mr. Green

Ето така:

Пуци - Евън Питърс.  И готово.

# 7
Ето кои си търсят нови собственици, ко никой не ги прибере, ще ги съхранявам аз, докато някой не ги поиска.

Джеймс Лафърти

Бетани Джой Галеоти

Робърт Инглънд - на 65 г. е, тъй че направо към общите, освен ако някой не го иска много:

Матю Грей Гилбър

Питър Фачинели

Тифани Тийсен

Томас Гибсън

Ерик Пер Съливън

Сайлъс Уиър Мичъл

Дейвид Заяс

# 8
Пуц, не си добре! И Дезмънд Харингтън и Робърт Родригес ли? Shocked

# 9
  • # супернатурална #
Ех, Импалко, наредихме се сред най-скромните, където ни е мястото, де  Laughing Айде да почерпя

Сметана не остана, облизах я от това тяло

Ако може да ми се отрази и Дженевиев Падалеки, ако не-здраве да е  Grinning

Пуци, мога ли да галя лешничето легално или да се крия питам предварително

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 18:47 от Г. Краули

# 10
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бебе, Дженифър Конъли, не "една женка", моля Naughty Laughing. Писана е отдавна, както и Майкъл Медсън, само за Робин чаках Mr. Green
Вартан ни го пиши, щом нема да го триеш Hug. Ако Сарк не го иска, тогава го пиши на мен, тя да си каже Simple Smile

# 11
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата

Слагам едно гифче, ама в спойлер Embarassed 
Скрит текст:

# 12
Пуц, не си добре! И Дезмънд Харингтън и Робърт Родригес ли? Shocked

И те, и те.  Blush

Пуци, мога ли да галя лешничето легално или да се крия питам предварително

Може, но знаеш - с респект.  Mr. Green И само по косичката. На рождения ми ден може да съм по-ларж, ши видим.

# 13
Благодаря   bouquet на Бебето за темата и за труда ѝ по вписването на собствеността Crazy . Готова съм всяка седмица да ѝ осигурявам по 10 минути с моите, вкл. Сутрешния Tired , или съсобствените.

Честито, Миуо Heart Eyes . Верно сме оооомалкосмъртяващи оооопасни Joy .

Да си разходя подопечните:

PS. Пуцка, плашиш ме Shocked . То бива, то може, ама чак така ни може, ни бива.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 16:59 от Impala

# 14
Краули, отразена си. Hug

След слънчевия удар, който е получила Пуц, бездомните са следните:

Робърт Инглънд - на 65 г. е, тъй че направо към общите, освен ако някой не го иска много:

Матю Грей Гилбър

Тифани Тийсен

Томас Гибсън

Ерик Пер Съливън

Сайлъс Уиър Мичъл

Дейвид Заяс

Райън Филипе

Роуз Макгоуън

Дейвид Линч - на 66 е, ако никой не го иска - в общите

Денис Хопър - починал на 74 г., също ако някой не го иска много - в общите

Дани Трехо

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:03 от H0uSse_Baby