Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 52 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Русе

Такъв сме го виждали, а сега и  Wink в реала!  Peace

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2012-07-05%2011:09:43

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2012-07-05%2011:18:46

А пресата,  Wink нали е била на мястото - новината с видео, не закъснява!  Peace

# 31
Привет, момичета! Hug

Честит Рожден Ден на Туба!

Пожелавам й много здраве, щастие, любов и професионални успехи! Винаги да са толкова щастливи с Онур и да се радват на кукличките си! Heart Eyes

# 32
  • Русе
Канти,  Hug извинявай, че те пропуснах досега,  Wink ама нали се правя на новинар!  Joy Joy Joy
Пък и съм свободна така, само до края на тази седмица  Sad и след това ще си поотдъхнете от мен!  Peace

Гале  Hug

# 33
# 34
E, видяхме и халката. Пънар сияе - омъжила се е за любимия човек. А Джансел още повече - момичето хем е красиво, нежно и тихо, хем е от филмов сой.
Линка, като гледам тертипа на сватбата, я оприличавам на стандартна американска история. Там можеш да видиш лели и чичовци до десето коляно. но не и колеги. По- принцип не е прието приятелство с колеги, особено по фирмите. Винаги съм се чудила на това, като си знам тукашните приятели, с повечето сме работили заедно. Прави се отделно парти за колегите Wink Мое мнение, естествено Grinning
Надин, сега разбирам защо е тази визия а ла Рет Бътлър. Всичко си е холивудско - и стилът, и шумът.  Какво да направя като не харесвам големите и показни сватби.  Peace Важното е да се разбират и да са щастливи Praynig

Канти благодаря  и на тебе за настроението  Hug

Галка,  Hug

# 35
Погледнах в старите дизита от 5 юли. Явно не е имало толкова програми за колажи - поздравленията са основно писмени, a колажите по-стилни.

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 14:58 от Bagi

# 36
Честито на Джансел и Пънар, много щастие, разбирателство и любов!   bouquet  bouquet  bouquet

Гледам, че и той като Туба не си пада по предварителните обяснения, че ще се жени  Laughing Peace важното е, че и двамата пуснаха снимки от сватбите си и можахме да ги видим! Grinning

# 37
  • Русе
БагиWink и като си помисля, че аз си пожелавах да видя Джансел, като Рет Бътлър, ама пък  Thinking чак и на сватбата си да е с този вид  ooooh! да не излезе, че винаги е мечтал да влезе в този образ?  newsm78

# 38
E, видяхме и халката. Пънар сияе - омъжила се е за любимия човек. А Джансел още повече - момичето хем е красиво, нежно и тихо, хем е от филмов сой.
Линка, като гледам тертипа на сватбата, я оприличавам на стандартна американска история. Там можеш да видиш лели и чичовци до десето коляно. но не и колеги. По- принцип не е прието приятелство с колеги, особено по фирмите. Винаги съм се чудила на това, като си знам тукашните приятели, с повечето сме работили заедно. Прави се отделно парти за колегите Wink Мое мнение, естествено Grinning
Надин, сега разбирам защо е тази визия а ла Рет Бътлър. Всичко си е холивудско - и стилът, и шумът.  Какво да направя като не харесвам големите и показни сватби.  Peace Важното е да се разбират и да са щастливи Praynig

Канти благодаря  и на тебе за настроението  Hug

Галка,  Hug

Само не споменавай за мустака Mr. Green Направо ми идва да грабна пинсетка, и да го отърва от него Joy Не само, че не обичам този вид растителност, но баш този модел, най не го обичам Embarassed Не намирам оправдание, че снима филм. Бутафорен мустак се лепи за минута от опитен гримьор. А така, с тази визия, ми прилича на ходеща реклама.
Но пък познавам жени, луди по мустаци Wink Мнения различни, аз отговарям за себе си.  Joy

# 39
  • Русе
Надин  Joy Joy Joy

А сега и малко фенско творчество, нали имат повод -  Wink та не спират и творят ли, творят!  Peace

БагиPeace права си, че сега и програмите са повече и по-добри, но и снимките, които използват са също повече, та и разнообразието е... нямам думи!  Peace

# 40
  • Русе
Един малко по-различен Джансел,  Wink без гел!  Simple Smile

И отново колаж!  Peace

# 41
Здравейте момичета  Hug
Изчезнах, но понякога трябва и да се работи  Wink , нищо че на вън е горещо, в офисите е  хладно и кипи достоен труд!
Е, вече имаме две щастливи семейства, мисля, вече да ги оставим на мира, и да обърнем внимание на актьорите - Туба, Онур, Джансел, Бегюм  и др.  Peace
Дидка написа, че всички актьори от нейния сериал КВФ имат проекти, ами предлагам да потърсим инфо и за нашите.
Всъщност знаем за Джансел - „Лошият път“ или „Лош път“ ще разберем в последствие...
Онур - „Тежък роман“ ли беше...  newsm78

Ами другите?  newsm78

Да се приготвим за купона - тази вечер празнуваме рожден ден!  Hug

# 42

Според повишения интерес в темата тези дни, покрай сватби и рождения...зареждам с повече кафе и за нас и за драгите гости Grinning Praynig Да ви е сладко Peace

# 43
И аз най-накрая намерих време да се включа с пожелание за рожденния ден на най-прекрасната актриса Simple Smile Пожелавам й очите на Онур винаги да я гледат с любов и заедно да се радват на малките си принцеси, а също й пожелавам нов проект който да надмине по успех предишните й сериали, които според мен са най-добрите в Турция Hug Hug Hug Hug

# 44
  • Русе
НадинHug благодаря за кафето!
Ама  Thinking дали да не добавя и нещо разхладително, че в тази горещина!  ooooh!

ЛинкаThinking ами то и за доста от нашите актьори излезе инфо, но подробности не мога да пиша - и Етем баба ще има роля, и Несрин, а и за Гюлназ имаше инфо.  Peace

Ама нали всичко все още е подготовка, като почнат или поне наближи момента / да започнат снимки/  Wink ще има и какво да се види.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт