Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 130
  • 741
  •   1
Отговори
# 345

Тази снимка на Онур от времето на "Аси" не я бях виждала.  Rolling Eyes

Hasret & Murat Gypsy

# 346
  • Пазарджик

newsm03Добро утро момичета! Хубав ден Ви пожелавам! Бъдете щастливи!

Който късно става всичко на готово получава - кафе, новини, музика, пожелания за мечти и най важното приятна и мила компания от приятели. И как да не кажеш ... животът е чудесен ... .

# 347

http://www.gazetea24.com/haber/begum-kutuk-denizde-uctu_128215.html

Спазвам си обещанието към Баги Wink Разучих, че спорта, който показва Бегюм е кайборд или кайбординг. За първи път е включен към олимпийските спортове, и  в Турция се е провел световен тур с участието на  най- добрите :Kiteboarding World Tour 2012 г.

Гуга  Hug

Скрит текст:
  A някои съвременни "бели птици", изглеждат така  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 11:08 от nadine1111

# 348
# 349
  • Пазарджик

Днес е много топличко и искам да ви пусна нещо в унисон с времето

Ела Фитцджералд и

# 350
  • Пазарджик

А разхлаждане по един Хасретски сладолед

# 351

Ваня е качила  клип на Боян Иванов. Днес този певец с уникален глас е починал. Светла му памет!

Скрит текст:
Отиде си певецът Боян Иванов
Той е получил тежък инсулт и е починал снощи в болница в Бургас
Боян Иванов Боян Иванов

Певецът Боян Иванов, известен в последните години с певческото трио "Бо Бо Бо", е починал тази сутрин в МБАЛ-Бургас, съобщиха от пресслужбата на болницата.

Иванов дълго време е боледувал от тежък диабет. В болницата той е приет с тежки метаболитни изменения и увреждания. Снощи около 21,30 ч. е постъпил в Шокова зала и по-късно е преместен в отделение "Реанимация".

Смъртта е настъпила в 6,20 ч. тази сутрин.

Боян Иванов беше на 68 години.

Той е роден на 4 септември 1943 г. в София. Учи в музикалното училище в София, специалност кларинет. На 16 години започва да пее в софийските заведения, а концертната си дейност започва от 1961 г.

Бил е солист на оркестрите "Балкантон", Естрадния оркестър към Комитета за телевизия и радио, "София" и много други.

Първият му запис – "Зеленоокото момиче", е реализиран през 1965 г.

През 90-те години създава "Бо Бо Бо" заедно с приятелите си Борис Гуджунов и Борислав Грънчаров. Триото изпълнява популярни забавни шлагери с лек хумористичен текст и се радва на голям успех.

# 352
  • Русе
Момичета!  Hug

Имам малко време и не мога да пропусна  Wink да погледна тук,  Blush ами ако изпусна някоя новина!  Peace

За съжаление виждам една лоша новина, която ме изненада,  Sad но това е живота - вечна му памет, за мен Боян Иванов ще остане в спомените ми освен с песните си и със своя хумор - помните ли готварското предаване, което правеше!  Peace

А за нашите хора - новини?  newsm78 Ама като гледам - няма.  Peace

Но колажи  Wink - продължават да правят, май  Thinking много фенове има Енгин /аз не съм го гледала никъде/, но за мен това количеството колажи, излезли за ден-два - е показател, колко е харесван и очакван, а и най-важното не се плашат и даже желаят да го видят в дует с Туба.  Peace

# 353

Няма лято, няма зима...важно е колаж да има  Peace

# 354
Светла му памет на Боян Иванов! За мене си беше един от хората, които те карат да виждаш света в розово (вчера Цвети постна нещо за розовите очила) - излъчваше много положителна енергия и лекота.

Неговото "Зеленооко момиче" бил първият български хит!

Много подхожда на нашето момиче, чиито очи често искрят в зелената гама.

# 355
# 356
В дизито на Туба и на Кенан И. е качено изказване на Hülya Koçyiğit - една от най-добрите актриси в турското кино, за някои по-млади и известни нейни  колеги - Кенан, Къванч, Берен С., Туба и Б. Корел. Интересни ми бяха не толкова нейните оценки, а самата актриса, красива и титулувана и с българска връзка!  Баща й е изселник от България.
http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=212253

# 357
wavey

Човека си е грозничък
 и какъвто и тунинг да му направят няма да избият комплексите му от теен периода ,когато  си е бил НЕ-харесван и отбягван.
Не случайно е обявен  от медиите за темерут и  с липса на самочувствие ,което е най-важно за сексапила на човек.
Филма КВФ има успех само заради звездата в него Берен и     нуждата на някои домакини от  ...... мъж #Crazy като ..... Керим.
 Комплексиран мъж като Ангин ,няма шанс да успее да изиграе НЕКОМПЛЕКСИРАН .......и не виждам Туба да и хареса роля  на влюбена в такъв .......

Той е идеален за ролята ,от която се отказа Кенан ,/на съмняващия се бей/. Само ,че при исторически филм и  с почти липса на романтика  не виждам  - успех сред домакини

Здравейте,сладурки! Hug
Обръщам се към Бабата Mr. Green-едно нещо не ми е ясно-как през 2004година едно никому неизвестно момче,студент в Анкарския университет,печели първо място в конкурса Младите таланти на Турция PeaceТова жури,дето не е хванато от улицата,а се състои от най-известните капацитети на Турция,толкова ли е сляпо и не вижда,че Енгин е грозен и не става за актьор:crazyeyes:И то с тази визия  Mr. Green Как така сред толкова хиляди точно него избират #Crazy Между другото,там са открили и Берен-тя става втора в конкурса-оттогава са приятели PeaceКрасотата е до време-най-важни са таланта и харизмата!Месеци наред е имало турове с песни,танци,скечове и монолози-явно е трябвало теб да извикат,че да си кажеш тежката дума Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май и домакините разбират от талант,не само журито WinkЯзък-тука май трябва да си сложиш 10 диоптъра,че бая недовиждаш Laughing

П.п. Момичета,колажите ви са прекрасни-не мога да им се нагледам Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 17:51 от dettodorowa

# 358

Tuba Büyüküstün: Tuba'yı da seviyorum. Annesinden oyuncu olarak doğmamış ama işin içine girdikten sonra çok saygıyla yaklaşmış ve kendisini geliştirmek için çabalıyor. Bir de çok güzel. Olağanüstü bir fiziği var. O çabayla o fiziği seyretmekten keyif alıyor insan...

/ това е казала Hülya Koçyiğit за Туба, дано го преведат на английски Rolling Eyes/

Диди  Hug Няма смисъл, аз съм доволна, цял живот съм мечтала, някой да каже за мен, че съм домакиня Joy Joy Joy

# 359
Права си LaughingИ това не всеки го може Hug

Общи условия

Активация на акаунт