Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 131
  • 741
  •   1
Отговори
# 360

Някои гo предпочитат с ... Mehmet Gunsur  newsm09

# 361
http://www.haberler.com/ne-kadar-yuksek-o-kadar-mutevazi-3769165-haberi/

Разгледах материала за Hülya Koçyiğit и в това издание. Направи ми впечатление, че само имената на Киво и Туба са удебелени newsm78 Sad

# 362
Здравейте, момичета!

Надин  Hug, на линия съм и поемам дежурството  Joy Joy

Диди   newsm10

Цитат на: dettodorowa
link=topic=667405.msg22449867#msg22449867 date=1341839017
wavey

Човека си е грозничък
 и какъвто и тунинг да му направят няма да избият комплексите му от теен периода ,когато  си е бил НЕ-харесван и отбягван.
Не случайно е обявен  от медиите за темерут и  с липса на самочувствие ,което е най-важно за сексапила на човек.
Филма КВФ има успех само заради звездата в него Берен и     нуждата на някои домакини от  ...... мъж #Crazy като ..... Керим.
 Комплексиран мъж като Ангин ,няма шанс да успее да изиграе НЕКОМПЛЕКСИРАН .......и не виждам Туба да и хареса роля  на влюбена в такъв .......

Той е идеален за ролята ,от която се отказа Кенан ,/на съмняващия се бей/. Само ,че при исторически филм и  с почти липса на романтика  не виждам  - успех сред домакини

Здравейте,сладурки! Hug
Обръщам се към Бабата Mr. Green-едно нещо не ми е ясно-как през 2004година едно никому неизвестно момче,студент в Анкарския университет,печели първо място в конкурса Младите таланти на Турция PeaceТова жури,дето не е хванато от улицата,а се състои от най-известните капацитети на Турция,толкова ли е сляпо и не вижда,че Енгин е грозен и не става за актьор:crazyeyes:И то с тази визия  Mr. Green Как така сред толкова хиляди точно него избират #Crazy Между другото,там са открили и Берен-тя става втора в конкурса-оттогава са приятели PeaceКрасотата е до време-най-важни са таланта и харизмата!Месеци наред е имало турове с песни,танци,скечове и монолози-явно е трябвало теб да извикат,че да си кажеш тежката дума Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май и домакините разбират от талант,не само журито WinkЯзък-тука май трябва да си сложиш 10 диоптъра,че бая недовиждаш Laughing

П.п. Момичета,колажите ви са прекрасни-не мога да им се нагледам Hug Hug Hug

А на Хасрет и Мурат им е добре на реката- хем прохлада, хем спокойствие

А понеже вече е след 18 ч., мисля че можем да се разхладим

Скрит текст:

# 363
Поради заетостта на Цвети , да ви пусна и едно клипче с мисли от мъдри хора

И аз искам така

Скрит текст:

И един клип на Ети

http://www.vbox7.com/play:d728e722

# 364

За Диди, да идва по- често в темата, и да си гледа на воля Hug Grinning

# 365
Надин ,да си кажа честно, че тази комбинация и на мен ми харесва

# 366

И младоженицът Джансел пак се покри Sad Това, което знаем е, че не е на "меден" месец, вероятно снима Wink

Ново клипче със снимки и арабска музика Peace

# 367
Понеже за момента няма новини, можем да си пускаме любими моменти умело вплетени в клипчетата на Ети и др.момичета. Този е в изпълнение на Kirac

# 368
Надин ,да си кажа честно, че тази комбинация и на мен ми харесва

Аз само до Бюлент все още я възприемам трудно. Заради мустаците ще да е Joy В темата знаят, колко късно, и с какъв зор изгледах "Под липите". Но пък преди два дни се рових в един руски форум, и останах много изненадана, колко много пишат за този сериал там, и с какви хубави думи говорят и за Туба и за Бюлент.

# 369
Благодаря ти,Надинче Hug Laughing
Колажите са чооок гюзел! Hug
Аз и без това ви посещавам всеки ден LaughingОт Ети много поздрави-днес бяхме на творческа раздумка Joy Joy JoyЧакам Линка с нетърпение да обсъдим световната политика hahaha  hahaha
Един поздрав и от мен-действат ми много позитивно Peace

">#![/video]

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 20:03 от dettodorowa

# 370
  • Пазарджик

Kanti, отлично се справяш на дежурство.
От мен за теб
Скрит текст:

# 371

Hülya Koçyiğit one of the veteran actors of Turkish cinema, in her interview with Sabah newspaper made comments about the most popular actors of the new era. Her comments about Tuba Büyüküstün were as follows:

I love Tuba as well. She was not born an actress, but after entering this field she approached her work very respectfully and is striving to improve herself. She is also very beautiful. She has an extraordinary body. One is enjoying watching that effort and that body.

# 372
  • Пазарджик

Моля заповядайте и за останалите приятелки. Ама то си е бирено време.

# 373
Гуга, мерси за почерпката! В тази жега студената биричка е чок таман. Но ни трябва и мезе. Семките вървят добре с питието, нали? А и в компанията на нашите любимци .. smile3521

# 374
  • Русе
Ей,  Wink ама знам кога да се върна - точно за почерпката, Гуга  Hug

Привет на всички дежурили  Simple Smile и днес в темата - Надин, Канти, Баги и Диди  Hug страхотни сте!  Peace

mrvica 1234  Hug благодаря за превода на английски, така ще разберем по-добре за какво става дума, а пиша на български  Simple Smile защото знам, че ни четеш отдавна и ни разбираш, дори и да е чрез Гугъл преводач!  Peace

И един колаж от "модерните" за деня.  Peace  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт