Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 123
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Разград
И аз да съм в крак с модерните.

# 376
  • Русе
Aми Ванче  Wink, как да изоставаме, така че...  Laughing

И клип с моменти от нашата приказка и френска музика. Peace

Скрит текст:
И нещо от околностите на нашия град.  Peace

Имаме  Wink доста големи бели птици!  Joy Joy Joy

# 377
wavey

Човека си е грозничък
 и какъвто и тунинг да му направят няма да избият комплексите му от теен периода ,когато  си е бил НЕ-харесван и отбягван.
Не случайно е обявен  от медиите за темерут и  с липса на самочувствие ,което е най-важно за сексапила на човек.
Филма КВФ има успех само заради звездата в него Берен и     нуждата на някои домакини от  ...... мъж #Crazy като ..... Керим.
 Комплексиран мъж като Ангин ,няма шанс да успее да изиграе НЕКОМПЛЕКСИРАН .......и не виждам Туба да и хареса роля  на влюбена в такъв .......

Той е идеален за ролята ,от която се отказа Кенан ,/на съмняващия се бей/. Само ,че при исторически филм и  с почти липса на романтика  не виждам  - успех сред домакини

Здравейте,сладурки! Hug
Обръщам се към Бабата Mr. Green-едно нещо не ми е ясно-как през 2004година едно никому неизвестно момче,студент в Анкарския университет,печели първо място в конкурса Младите таланти на Турция PeaceТова жури,дето не е хванато от улицата,а се състои от най-известните капацитети на Турция,толкова ли е сляпо и не вижда,че Енгин е грозен и не става за актьор:crazyeyes:И то с тази визия  Mr. Green Как така сред толкова хиляди точно него избират #Crazy Между другото,там са открили и Берен-тя става втора в конкурса-оттогава са приятели PeaceКрасотата е до време-най-важни са таланта и харизмата!Месеци наред е имало турове с песни,танци,скечове и монолози-явно е трябвало теб да извикат,че да си кажеш тежката дума Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май и домакините разбират от талант,не само журито WinkЯзък-тука май трябва да си сложиш 10 диоптъра,че бая недовиждаш Laughing

П.п. Момичета,колажите ви са прекрасни-не мога да им се нагледам Hug Hug Hug

Ти ли измисли   ,че грозните не стават за актьори?

А и грозотата вече  се корегира  с операции и   Енгин са го НАПРАВИЛИ  по приемлив .....,но комлексите му НЕ СА ИЗБИЛИ  Hug

Няма такова нещо ,за киното трябват и грозни и  простовати и комплексари. Даже комплексарите са по-амбициозни  ....и  постигат повече успехи ,защото галениците на съдбата са заети да си живеят  интересен живот.

Туба,Берен Кенан Къванч са от галениците ,харесвани  още от бебета и от всички.

Енгин  е подходящ за роли на комлексирани,както Туба е родена за роли на КРАСАВИЦАТА..

Енгин  направи  ПЪРВА  популярна роля и това се дължи на героя му ,а не на актьора,според мен.
........................

Ако си мазохист ,прочети и мнението ми за Керим като държа да отбележа ,че го споделям ,заради  типажите ,които  изпълнява актьора
Скрит текст:
Пак според мен Керим  нямаше да има нито Фатма ,нито семейство нито да може да го издържа,нито щеше да се справи с Мустафа ,защото  бе първосигнален примитивен,рИвяща подлога  и ревнив ,див комлексар  , получил всичко благодарение на кака и тати

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 22:29 от babamara

# 378
  • Разград
babamara,

не мислиш ли вече че си объркала темите. Престани да спамиш. 

# 379
Здравейте момичета  Hug
Нямах възможност да влизам в темата досега, та ще се върна да ви чета, много сте писали...  ooooh!

# 380
babamara,

Може и да греша ,но според мен днес се коментира  дали Енгин е подходящ за партньор на Туба .
Защо мислиш ,че не пиша по темата?

# 381
  • Разград
babamara,
Може и да греша ,но според мен днес се коментира  дали Енгин е подходящ за партньор на Туба .

Освен няколко кулажа с Туба, не виждам някъде да е коментирано дали е подходящ за Туба, а забравих и твоя коментар колко е грозен, който е пак по темата ни.

# 382
babamara,

Освен няколко кулажа с Туба, не виждам някъде да е коментирано дали е подходящ за Туба, а забравих и твоя коментар колко е грозен, който е пак по темата ни.

PeaceТова ,че е бил грозноват  му е донесъл хъс за работа и амбиция ,а и не малко гении са станали такива  само , заради комплексите си .
Не бива да се гледа на нещата само едностранно.
Въпреки това не съм му фен ,но и мисля ,че това не беда за никого

# 383
Цвети, Линка, Ваня

Може вече да предадем щафетата, ние от дневната смяна  Laughing Laughing Laughing

# 384

Hülya Koçyiğit one of the veteran actors of Turkish cinema, in her interview with Sabah newspaper made comments about the most popular actors of the new era. Her comments about Tuba Büyüküstün were as follows:

I love Tuba as well. She was not born an actress, but after entering this field she approached her work very respectfully and is striving to improve herself. She is also very beautiful. She has an extraordinary body. One is enjoying watching that effort and that body.

mrvica 1234 Hug
Hülya Koçyiğit - една от актрисите-ветерани на Турското кино, в своето интервю за Сабах коментира най-популярните актьори от наши дни. Нейният коментар за Туба е:

"Аз обичам също Туба. тя не е родена актриса, но след като влиза в тази сфера, тя се отнася много уважително към работата си и се стреми да се самоусъвършенства. Освен това тя е много красива. Тя има изключително тяло. Човек се наслаждава като гледа нейните усилия и фигура."

Използвах английския гугъл (по-добре се справя от българския), за да прочета написаното за другите: Кенан И. нарича велик, великолепен; Къванч - уважението му към професията силно я е впечатлило; Берен - че не й достига електричество; Берг - уважава работата си и може да стане много добра, ако продължи да се развива. А дали е така Хулия си знае Peace

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 22:52 от Bagi

# 385
Канти  Hug благодаря ти, мила, за дежурството!  Hug
Прекрасна си, позитивна, забавна и весела! Обичам такива хора!  Heart Eyes

Продължавай с гифчетата, отдават ти се!  Hug

Ванче  Hug
Дидка  Hug, липсваш ми!  ooooh! Трябва да говоря за Джевдет, впечатлена съм...
Готви се !  Laughing

Баги  Hug благодаря за превода. Аз имам по друго мнение, но всеки със своето...
Цвети  Hug
Надин  Hug

Гуга  Hug, пиши по-често, музикалните ти поздрави винаги ме вълнуват!  Heart Eyes

# 386
vania_e,

Липсата на  увереност  и самочувствие в Енгин  е в пълен контраст от  това  на партньорите на Туба .Те са с Огромно самочувствие  /поне ДЕ и МЙ , за които знам/ ,съпоставимо с това на Кенан и Къванч

# 387

И нещо, което ми хареса

Скрит текст:

Линка  Hug

# 388
  • Русе
Линка  Hug

Наистина много красиви колажи има в дизито и как да се спра да ги слагам, но това не означава, че искам непременно да са партньори Туба и Енгин или пък някой друг - който и да е и когато и да е  Peace, аз си чакам търпеливо и ще го приема в началото без нагласа, пък  Wink после... ще видим.  Peace

Скрит текст:

# 389
Kого ли е забелязал Мурат оджа на балкона newsm78

Общи условия

Активация на акаунт