Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 164

• 53 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Вижте какво е излязло последно в това издание  Wink

http://www.televizyongazetesi.com/Page/Gallery/Detail.aspx?PGID= … amp;Interval=3000

Има галерия с 95 снимки и по няколко думи коментар или цитати от стари интервюта.  Peace

Та... така с това ви казвам - лека нощ!  Hug

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 00:12 от Cveti67

# 391
И преди и аз да кажа лека нощ да дам една подсказка на Надин за ролята на Езги Мола:
Вероятно ще бъде старата, любима звезда на режисьора, която ще залезе с появата на момичето от Адана newsm78

С тази снимка и аз ви пожелавам лека нош и красиви сънище Hug

# 392
  • Русе
Добро утро!  Hug

Очаква ни прекрасен ден! Да го посрещнем с усмивка и да му се насладим!

''Тайната на живота е никога да не се поддаваш на неподходящи емоции!'' - Оскар Уайлд

А тази мисъл ми хареса и реших да я сложа тук и за вас, затова - създавайте си хубави емоции, пък неподходящите...  Peace  Simple Smile

А тези двамата  newsm78 за къде ли са се забързали?  Thinking  Joy Joy Joy

# 393
  • Русе
И тъй като не разполагам с много време / ooooh! така ще е вече/, но не мога без да обиколя в търсене на новини, та... да докладвам и какво видях  Simple Smile - в дизито е ясно, видяхме вече при Туба са колажите с Енгин, а при Джансел - освен сватбени, се срещат и някои други от по-стари времена / но поне аз не си харесах нещо  Wink, нали не ми се повтарят сватбени моменти/.  Peace
Но затова пък в пресата открих нещо за вчерашното интервю на Хулия..., с интересно представяне.  Peace

Известният актьор Tuba Büyüküstün'ü, похвали, игнориран Берен Time!

http://televizyongazetesi.com/unlu-oyuncu-tuba-buyukustunu-ovdu- … emsemedi!_6_55516

# 394

Добро утро, поспаланки! Hug Докато сънувате кой каквото харесва, актуалната ни двойка от вчера, вече се сдоби с близнаци  Joy Joy

Ами така е Цвети, като в онази реклама: "При нас работите стават бързо!" Grinning Като пример за сватба, обявена и спретната за два дни Joy Joy Joy

Ами в този дух, и аз си грабвам бързо от кафето ...и ви пожелавам хубав ден! Hug Peace

# 395
И преди и аз да кажа лека нощ да дам една подсказка на Надин за ролята на Езги Мола:
Вероятно ще бъде старата, любима звезда на режисьора, която ще залезе с появата на момичето от Адана newsm78

Баги, благодаря за подсказката! Praynig Имам нужда по- често да виждам Джансел с мустаците, белким го преглътна някак Joy Лошото е, че при мен като цяло се очертава "мустакат сезон" Sad
Снощи загледах "Времето лети" и там любимият ми Еркан, с капитански мустак / поне не е коцкарски/ Wink Имам намерение да погледна и сериала на Онур. Както разучих, думата "роман" в заглавието,  не се отнася до литературен жанр в прозата, а до етнически циганин. Което автоматически води в кадър... мустак до мустак  Laughing Така че, засега мъка за мен отвсякъде Embarassed

# 396
  • Русе

А аз добавям една сладка, млада Туба и въпреки измерените вчера 39,1 градуса на сянка при нас, потеглям по задачи  Sad, представяйки си тази картина.  Peace

Лек ден ви желая и до следващото ми включване...  Wink когато намеря време за това!  Hug

# 397

Липсата на  увереност  и самочувствие в Енгин  е в пълен контраст от  това  на партньорите на Туба .Те са с Огромно самочувствие   /поне ДЕ и МЙ , за които знам/ ,съпоставимо с това на Кенан и Къванч

Шок Шок Шок
Точно за това иде реч и сама си си го написала Laughing - Джансел Елчин е с огромно самочувствие,
пък дали има на какво отгоре е друг въпрос. Rolling Eyes
Да беше си написала прозрението и в другата тема, за да зарадваш с него дружките. Laughing

----------------------------------
Приятен ден на всички!

# 398

Липсата на  увереност  и самочувствие в Енгин  е в пълен контраст от  това  на партньорите на Туба .Те са с Огромно самочувствие   /поне ДЕ и МЙ , за които знам/ ,съпоставимо с това на Кенан и Къванч

Шок Шок Шок
Точно за това иде реч и сама си си го написала Laughing - Джансел Елчин е с огромно самочувствие,
пък дали има на какво отгоре е друг въпрос. Rolling Eyes
Да беше си написала прозрението и в другата тема, за да зарадваш с него дружките. Laughing

----------------------------------
Приятен ден на всички!

wavey

"Високо самочувствие е  състояние на духа; настроение, което се определя от мнението за собствените достойнства и възможности."

Не е гордост, високомерие, превзетост, арогантност, надутост, пренебрежителност, нахалност, самонадеяност ,за което предполагам ти си мислиш

Няма нищо по -добро от високото самочувствие

Предлагам  11 съвета за по-високо самочувствие

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=446

# 399
Добро утро Hug

Днес денят пак е маркиран с код жълто, но понякога стават и чудеса, появяват се облаци.  И това е нещо при летните жеги и синьо-сивото скучно небе.

Та така и при нас в очакване на предстоящи и евентуални проекти, се радваме и на догадки,  и на чужди оценки.  Grinning
Най-актуалната, евентуална, екранна двойка, според лепенето в дизито , може и да са я сдобили с близнаци, но на този етап си е разногледа - всеки вперил поглед в своя проект:

Затова си оставаме с нещо реално от екрана. Който иска да се усмихва и да се радва, който иска да съзерцава плахо:

Хубав и спокоен ден Hug

# 400

Като "Заслужила гледачка на турски сериали", бих обобщила полемиката по тях във форумите, със следния виц:

Между приятели:
- Как е дъщеря ти?
- Случи на мъж. Купува й палта, води я по курорти...
- А синът ти?
- Не случи на жена. Купува й палта, води я по курорти...  Joy

# 401
Здравейте, момичета! Ето и аз се появих   преди да поема по задачи

Благодаря за кафето и закуската - Цвети  Hug, инфото- Надин  Hug, Баги  Hug , Фанче  Hug

Да ви представя още едно мое гифче

Въпреки, че при нас малко преваля, температурата е все още височка. Пожелавам ви по-прохладен и  изпълнен с усмивки ден.
А ако има и новини за бъдещи проекти, а не само фенски догадки- би било добре

Надин  Joy Joy Joy

# 402

Sad Sad Sad Втори ден, никой не забелязва промяната в подписа ми Embarassed А аз си изкривих мозъка от мислене, как най- семпло, да представя сериалчето ни Joy Joy Joy От мъка отивам да си изиграя някой и друг пасианс, че по обяд имам среща с Махсун Laughing

# 403
  • Пазарджик

Sad Sad Sad Втори ден, никой не забелязва промяната в подписа ми Embarassed А аз си изкривих мозъка от мислене, как най- семпло, да представя сериалчето ни Joy Joy Joy От мъка отивам да си изиграя някой и друг пасианс, че по обяд имам среща с Махсун Laughing

Nadine,
Скрит текст:
много ми харесва твоята премяна, точно по мой вкус е. Аз си нямам защото още не съм се научила как се прави, но ще стане.

И аз всеки ден се "срещам" с Махсун но около 14,00 часа  когато качват епизода в торрент. Покрай филма прочетох де що има за Махсун, а след това и за кюрдите творци. Днес ми е на ред на "Видях слънцето" - фестивален филм.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 12:17 от guga51

# 404
  • Русе

НадинPeace признавам си -  Embarassed Embarassed Embarassed виновата!  Hug
Ама...  Wink ако беше писала повече снощи щях и да те отразя, че иначе съм все набързо и  ooooh! може и  Blush да пропусна нещо!  Peace

А, пък и с тези горещини май не сме много адекватни.  Thinking

Но и не сме само ние...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт