ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 71 069
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
  • София
харесах си това http://www.ebay.co.uk/itm/MAX-FACTOR-NATURAL-MINERALS-VARIOUS-FO … D1031%26rk%3D3%26
добро ли е, дали блести много, аз не искам много частици, а леко

# 361
Блести леко и дискретно, хубаво е  Peace

# 362
Здравейте, искам да питам, по повод този цитат на NovemberRain:

"Sylviе, и аз ползвам този ФДТ с Акуалията   Изобщо не се сетих като сподели за проблема си, че кремът, който ползваш е виновен, а много добре знам, че е от огромно значение ако ФДТ е на водна основа и кремът да е на такава. Същото важи и за ФДТ на маслена основа, които се погаждат само с крем с такава основа. Иначе ако се комбинира едното на маслена, а другото на водна просто се отблъскват взаимно и в най-добрият случай ФДТ ще падне много бързо, а в по-лошия ще се свлече, ще стане на петна или на шупли"

Как разпознавате крема и ФДТ на каква основа са?

# 363
  • В една слънчева къща...
Дудинка, аз точно от това се изприщих, когато го бяха пуснали и бързах да си го купя. Станах на много ситни пъпчици по цялото лице. После не помня, дали съм слагала отново от него от страх...
Иначе на китката като тествах нищо ми нямаше, не знам защо се получи така...

# 364
Дудунка, и аз го имам този ФДТ. Ползвала съм го само няколко пъти. Леко блести. Други ФДТ-ни на Макс Фактор повече ми харесват, но те нямат такива частици  Simple Smile

# 365

MAX FACTOR NATURAL MINERALS мисля, че са два продукта: бронзираща пудра и фон дьо тен.Не съм ги ползвала, но съм чувала, че са подходящи и за чувствителна кожа.

# 366
  • София
Здравейте! Пред купуване на нов фдт съм и много се колебая, както винаги  Mr. Green търсих мнения из различни форуми, но реших и тук да попитам преди да купя - за сега съм се спряла на няколко фдт:

Искам да стои естествено на лицето, но и да придава свежест и да изравнява тена! Някакви отзиви за някой от тях? Благодаря ви предварително и хубава вечер!  bouquet

# 367
Какви са ви отзивите за този ФДТ пробвах от мостра 40 и бях много доволна.не омазнява , стои много леко на кожата.

Как си избирате пудрата , ако ФДТ и пудрата са на една марка , един и същ номер ли взимате?

# 368
reproche, пробвах новия на Max factor, взех си 2 цвята в две тубички за вкъщи, но на мен лично ми стои брашняно на лицето и не ми е фаворит. Но много момичета през последните дни казаха, че много им харесва. Аз пробвах първите два цвята - Natural и Sand.

# 369
  • София
reproche, пробвах новия на Max factor, взех си 2 цвята в две тубички за вкъщи, но на мен лично ми стои брашняно на лицето и не ми е фаворит. Но много момичета през последните дни казаха, че много им харесва. Аз пробвах първите два цвята - Natural и Sand.

Благодаря ти за отговора!  bouquet А ти с какъв тип кожа си?

# 370
По-скоро мазна  Grinning

# 371
А си взех новия фдт на Max Factor, 50.На мен много ми допада, приляга перфектно на кожата и е траен без да омазнява лицето.От пристрастните съм защото съм ползвала повечето им фдт и много ми харесват Simple Smile

# 372
А си взех новия фдт на Max Factor, 50.На мен много ми допада, приляга перфектно на кожата и е траен без да омазнява лицето.От пристрастните съм защото съм ползвала повечето им фдт и много ми харесват Simple Smile
Като стана дума за техни фдт-и, second skin ми харесва много повече  Thinking

# 373
  • Бургас
Пак ще напиша...
Аз лично съм доста впечатлена от новия ФДТ на Макс Фактор.  Peace
Перфектен завършек, прави лицето да изглежда гладко, издържа цял ден.
На мен, обаче, най-светлият цвят от тези, които внасят в БГ, ми е тъмен. С нормална към мазна кожа съм.

# 374
Пак ще напиша...
Аз лично съм доста впечатлена от новия ФДТ на Макс Фактор.  Peace
Перфектен завършек, прави лицето да изглежда гладко, издържа цял ден.
На мен, обаче, най-светлият цвят от тези, които внасят в БГ, ми е тъмен. С нормална към мазна кожа съм.
Ти кой цвят пробва? 50 или 60? Защото мисля, че 60 е по-светло от 50  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт