ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 71 069
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Аз го разбирам прикриване на всички недостатъци. С фотошоп имено това се прави. Прикриваш това, което не ти харесва.

Метеоритите не прикриват нищо. Съвсем друга им е функцията.

# 406
  • София
Метеоритите не прикриват каквото и да било. Абсолютно прозрачни са. Аз също подходих с очакването да скриват или поне тушират някакви недостатъци, но ни най-малко не го правят. Те са просто прозрачна пудра, която хем матира, хем не оставя лицето изкуствено матово,а  му придава лек блясък. Хубав продукт са, но в никакъв случай чудо на чудесата. Ако покупката им ще ви натежи сериозно на бюджета, не ги купувайте защото ще останете разочаровани.
На мен ми харесват и ги ползвам ежедневно, но за някакво събитие и при по-екстремни условия (горещина, танци) не бих разчитала само на тях защото нито матирането им е достатично, нито озаряването. Нужна ми е друга пудра в Т-зоната и хайлайтър за скулите. С други думи - за мен са просто съвършеният продукт когато искам само с едно нещо да мина като се гримирам, но ако искам наистина перфектен грим се налага да им помогна и с други продукти.
А ФДТ или поне ВВ под тях е просто задължителен, ако нямате перфектна кожа като на Денси  Naughty

Елхичка, Уиспъра само от снимки го харесвам, нямам го в действителност. Най-вече ме грабна с това, че няма видими частици като Софт енд Джентъла, но:
1. Сдобих се с Лайтскапейд, който също няма видими частици и е с по-подходящ за моята кожа цвят
2. Жилките с едрите шимъри на Софт енд Джентъла ми най-накрая приключиха и остана само хубав гладък продукт без големи блещулки.

Уиспъра вече не ми е нужен заради горните две  Peace

# 407
NovemberRain благодаря ти за подробното обяснение. Много пъти съм ги гледала метеорите, но не се решавам да ги купя, защото не съм ги виждала на живо. Освен това не знам кой цвят е подходящ за моята кожа.

# 408
Lightscapade нали го има в българските MAC магазини?

# 409
NovemberRain e обяснила много хубаво за Метеоритите.
Точно това представляват.
Аз многооо ги харесвам, но когато ги купувах не очаквах чудеса.
Ако кожата ви е мазна и очаквате едно добро и дълготрайно матиране, ще се разочаровате. Също ако не са ви по джоба и се е наложило да се лишите от други неща, само и само за да си ги купите, защото очаквате да са вълшебни и да изтрият всичките несъвършенства на лицата ви, като с вълшебна гумичка - също ще се разочаровате, при това жестоко.
За мен Метеоритите са един много практичен продукт за всеки ден, но съм на мнение, че не са за всеки и това не е продукт, който всеки трябва да има на всяка цена.

# 410
  • София
Аз като питах за базичката,която е в шишенце ми обясниха че самостоятелно нанесена придава на лицето "Healthy Glow".Същото предполагам е за метеоритите.

# 411
  • Велико Търново
Препоръчайте ми матираща пудра за Т-зоната  bouquet Досега ползвах такава на Римел,но ми е на свършване и не зная с каква да я подменя Thinking

# 412
в тази ценова категория аз харесам тази на Балеа /имат само една, в три цвята/

# 413
  • Велико Търново
в тази ценова категория аз харесам тази на Балеа /имат само една, в три цвята/
Благодаря ти  bouquet Ще я погледна Peace Само за Т-зоната я ползвам,и затова не държа на по-висок клас Wink За тази става въпрос,нали -

# 414
Препоръчайте ми матираща пудра за Т-зоната  bouquet Досега ползвах такава на Римел,но ми е на свършване и не зная с каква да я подменя Thinking

ето тази http://www.ivis.bg/bourjois-healthy-balance-compact-%D0%BF%D1%83 … %D0%B5-p7499.html

# 415
На мен много ми се иска да пробвам пудрата на Ben Nye, но не знам коя точно да си взема, а и не съм решила от къде да я поръчам.  Rolling Eyes
В един сайт, в който се предлага Ben Nye има и Kryolan translucent puder, а аз не съм ползвала продукти нито на Ben Nye, нито на Kryolan и много се чудя какво да си купя  Crazy Laughing
На мен също ми трябва само за Т-зоната.

# 416
  • София
Имам прозрачната на Бен Най и много я харесвам. Определено повече ми допада от същата такава на МАК, която хем ми пресушава кожата, хем излиза брашняно на снимки.

# 417
На Essence много ми харесва, при положение че съм с мазна кожа, матира за почти цял ден  Grinning и е 6,30

# 418
Имам прозрачната на Бен Най и много я харесвам. Определено повече ми допада от същата такава на МАК, която хем ми пресушава кожата, хем излиза брашняно на снимки.
Подкрепям напълно. Peace

# 419
Този гел на Здраве дали става ли за разгримирване
http://apteka.framar.bg/30024835/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2% … 150-%D0%BC%D0%BB-

Общи условия

Активация на акаунт