Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря пудрата Rimmel Stay Matte в цвят 06 Warm Beige?
Има ли отзиви за пудрата за лице на Rimmel?
Каква е цената на Chanel Perfection Lumiere?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря пудрата Rimmel Stay Matte в цвят 06 Warm Beige?
-
Има ли отзиви за пудрата за лице на Rimmel?
-
Каква е цената на Chanel Perfection Lumiere?
-
Има ли наблюдения върху качеството на продуктите на MAC - различават ли се тези, които се продават в България от тези в Съединените щати?
-
Каква е разликата между ФДТ и мус и кой продукт бихте препоръчали за смесена кожа?
В магазина седеше добре,а на дневна като се видях-морков
За двете мазания които се мазах с него съм с впечатление че е с много приятна формула,разнася се лесно.
разнася се лесно , покривен в същото време няма ефект маска, издържа долу горе 8 часа ( няма чак такава издръжливост като есте лаудер дабъл уера ) , много ми харесва като го нанеса - някак лицето стои много естественно , няма пудрен завършек - с една дума струва си парите. И на последно място ухае много хубаво. Съвсем малко количество ми стига за цялото лице , само пробвай различни цветове за да уцелиш най- добрия за теб , че не е евтин все пак