ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 71 082
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Моята кожа е нормална към мазна в Т зоната,новият е за мен.A Лили и ДМ има ли ги и има ли тестери?По принцип съм със светла кожа,но сега след морето имам тен и не знам light или medium ще ми е ок.Моят сигурно е Мedium

# 151
Моята кожа е нормална към мазна в Т зоната,новият е за мен.A Лили и ДМ има ли ги и има ли тестери?По принцип съм със светла кожа,но сега след морето имам тен и не знам light или medium ще ми е ок.Моят сигурно е Мedium
Да, продават ги и има тестери.

# 152
Много благодаря за бързия отговор  bouquet

# 153
Препоръчайте ми хубав коректор, който наистина да заличава тъмни кръгове под очите, да не изсушава кожата и да не се събира в бръчиците около очите.

# 154
  • Бургас
Препоръчайте ми хубав коректор, който наистина да заличава тъмни кръгове под очите, да не изсушава кожата и да не се събира в бръчиците около очите.

И аз имам тъмни кръгове и се чудя с какво да ги прикривам. По-сухите вече ми се събират в гънките под клепача. Миналата седмица си купих този коректор - продавачката ми го препоръча. Струва 5 лв и да ти кажа никак не е лош. Доволна съм.
http://www.goldenrose.bg/details.php?id=199

# 155
  • на кого му пука
Да, продават ги и има тестери.

На новия крем консистенцията е почти течна.Имам цвят медиум от двата и новия е малко по-светъл от стария.

# 156
  • Бургас
Момичета от два дена пробвам новия ФДТ на YSL Yves Saint Laurent's Touche Éclat foundation много ми харесва. Има леко покритие , траен е и стои много естествено, не тежи. Обаче не е за много мазна кожа( аз съм комбинирана и лееко лъсвам в Т-зоната, ама го нося без пудра). Им приятен аромат, който ми на помня на шанелските фдт- ни.

# 157
  • Стара Загора
Здравейте, вчера си взех за проба ФДТ Guerlain Parure Exptreme.Днес го сложих за първи път, много добре ми покрива.Моля тези които са го ползвали да споделят мнение  Praynig Hug

# 158
  • София
Преди време бях ползвала един на Guerlain Parure,моят май беше aqua,но не си нацелих цвета Tired В магазина седеше добре,а на дневна като се видях-морков  ooooh! За двете мазания които се мазах с него съм с впечатление че е с много приятна формула,разнася се лесно.

# 159
Дали го има вече на пазара новия фон дьо тен на Макс Фактор? Rolling Eyes
Ето за този става въпрос:
Скрит текст:
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1

# 160
magnum  аз ползвам в момента extreme parura N 3 , много хубав фон дьо тен  Simple Smile разнася се лесно , покривен в същото време няма ефект маска, издържа долу горе 8 часа ( няма чак такава издръжливост като есте лаудер дабъл уера ) , много ми харесва като го нанеса - някак лицето стои много естественно , няма пудрен завършек - с една дума струва си парите. И на последно място ухае много хубаво. Съвсем малко количество ми стига за цялото лице , само пробвай различни цветове за да уцелиш най- добрия за теб , че не е евтин все пак

# 161
cherna_orhideq, за кой фон дьо тен говориш? С какъв тип кожа си? По описанието ти мисля, че това е моя фон дьо тен Simple Smile

# 162
Искам да ви питам за насочване каква пудра да си взема за завършек върху ФДТ. Четох напред в темата, че трябва да е прахообразна и безцветна. Може ли да ми дадте конкретни марки? С мазна кожа съм.

# 163
  • София
Искам да ви питам за насочване каква пудра да си взема за завършек върху ФДТ. Четох напред в темата, че трябва да е прахообразна и безцветна. Може ли да ми дадте конкретни марки? С мазна кожа съм.
Аз харесвам тази
http://www.feelunique.com/p/Clarins-Face-Powder

# 164

Пудрата на Есенс фиксира и матира страхотно. И е без пари. Същественото при нанасянето на тези пудри е добра четката и минимално количество продукт  Hug

Ето едно доста изчерпателно ревю: http://pacific-style.com/article.aspx?aid=394

Общи условия

Активация на акаунт