ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 71 064
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Като ви чета се отказах да купувам Лореал луми...като цвят много ми пасва новия фон дьо тен на Макс Фактор,но пък ми дадоха мостра и на Гарлен-невероятен е,обаче май най-светлото ми идва тъмничко

# 481
  • Варна
Препоръчайте ми, моля, компактна пудра за матиране. В офиса е много топло и каквото и да сложа сутринта, към 15 часа лъсвам леко, а не ми се мъкнат прахообразните пудри от вкъщи, че в чантата ми само те липсват  Crazy

# 482
  • София
Може да пробваш MAC Prep + Prime Transparent Finishing Pressed Powder.

# 483
  • Варна
Elle-même , нямаме Mac  тук Sad

# 484
  • София
Ох, вярно  ooooh! Можеш да я поръчаш, де, но само ако ти се рискува за без пробва. Иначе моите предложения свършиха  Crazy Преди използвах само Метеоритите, а сега тях и MAC. Не се сещам за друго   33uu

# 485
  • Варна
Имам метеорити, но те са в кутийка и пак не стават за носене в чанта. Освен да рискувам с Мас, ама ...  Каква й е цената,  всъщност?

# 486
  • Пловдив
Можеш да си купиш също  компактни пресовани метеорити или тези, които се водят "travel" в малката кутийка...  Wink

# 487
  • София
Някъде около 50-55лв. е. Изчакай и за още мнения. Ако някой препоръча нещо хубаво, което не е нужно да поръчваш - още по-добре  Hug

# 488
  • Варна
Мм да, така ще направя, ще изчакам още малко  Hug

# 489
  • Варна
Аз не мисля, че основната дейност на метеоритите е да матират кожата...да, имат мат финиш, но не бих заложила точно на тях, за да матирам посредата на деня. В чантата си нося пудра на клиник - матираща. И аз към 3 часа понякога имам нужда от матиране. Използвам втора опаковка от пудрата. Кожата ми не е мазна, а е нормална.

Не ми се получи с картинка...ето това е пудрата.

# 490
  • Бургас
Здравейте!
Момичета, ако имате впечатления моля Ви да споделите!
http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Le-Teint-Touche-E … t-Foundation-30ml
http://www.feelunique.com/p/Yves-Saint-Laurent-Touche-Eclat-2-5ml
  bouquet

# 491
  • Варна
Ползвала съм коректора...очаквах много повече. Няма да повторя определено.  Peace

# 492
  • Бургас
*Lilac* аз мога да споделя за ФДТ, на мен ми допада , лек е има средна покривност,кожата ми изглеждаше свежа и го нямаше това окисляване т.е. промяна на цвета, но не е за мазни кожи. Моята е смесена има омазняване следобед и трябва пудра отгоре. Бях гледала в youtube, че този ФДТ  се носи без нищо отдолу , колкото и странно и абсурдно да някои за звучи. Трябва да се пробва, на мен ми отсипаха малко количество и така си го пробвах.  Лично аз го харесвам.

# 493
  • Бургас
Препоръчайте ми, моля, компактна пудра за матиране. В офиса е много топло и каквото и да сложа сутринта, към 15 часа лъсвам леко, а не ми се мъкнат прахообразните пудри от вкъщи, че в чантата ми само те липсват  Crazy
Аз съм много доволна от пудрата на Лореал,купих си я за пореден път,много добре ми матира кожата

# 494
  • София
Можеш да си купиш също  компактни пресовани метеорити или тези, които се водят "travel" в малката кутийка...  Wink
Тези travel метеорити има ли ги в България

Общи условия

Активация на акаунт