ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 71 064
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Моля препоръчайте ми някой коректор за под очите, да не исушава и да не седи като бръчки..... newsm78  bouquet
Аз съм доволна от този на Диор.

# 541
  • София
Моля препоръчайте ми някой коректор за под очите, да не исушава и да не седи като бръчки..... newsm78  bouquet
Аз ползвам Радиант и съм доволна.

# 542
  • София
http://www.enzo.bg/kozmetika/lancome/lancome-teint-idole-ultra-t … perfection-30-ml/

Отзиви за този фдт, ако може  Praynig
Искам нещо покривно, но да не седи като маска, подходящо за смесена кожа, понеже в Т-зоната мазнее, а бузите са ми доста сухи.
Не че вече не се спрях на Супербаланс на Клиник, но  Blush

На тези критерии отговаря Chanel Perfection Lumiere .
Стои много естествено, с малко количество покривността е лека, но може да се напластява до пълна покривност ако е нужно. Със сатенено-матов завършек и няма нужда от пудра отгоре.

Непременно ще го видя, мерси  bouquet

Шанел май нямаше в БЗ и Дъглас, нали? Thinking

# 543
  Бих препоръчала точно този на Ив Сен Лоран ,коментирания по-горе .

# 544
  • Варна

Шанел май нямаше в БЗ и Дъглас, нали? Thinking
Няма.

# 545
А за ФИТ на Мейбълин , отзиви? Rolling Eyes

# 546
Кое е по запушващо порите-ФДТ или пудрата , днес говорихме с една дружка за това , според нея пудрата е по-коварна за порите , а аз си мисля , че е ФДТ  newsm78

# 547
  • София
Кое е по запушващо порите-ФДТ или пудрата , днес говорихме с една дружка за това , според нея пудрата е по-коварна за порите , а аз си мисля , че е ФДТ  newsm78
Според мен ако продукта е качетвен не би трябвало да запуши порите  било то пудра или фдт Peace

# 548
Коментирахме продуктите на Мейбълин

# 549
Къде? Смея да твърдя - нищо ,че не пиша темата я следя.

# 550

Не...аз и моята приятелка днес коментирахме , не тук във форума Wink

# 551

Не...аз и моята приятелка днес коментирахме , не тук във форума Wink
Wink сподели ако искаш

# 552

Аз споделих вече , разговора беше за това , че тя твърдеше , че пудрата е по-тежка за кожата(порите) от ФДТ

# 553
  • София
Според мен ако продукта е качетвен не би трябвало да запуши порите  било то пудра или фдт Peace
Съгласна съм с ~Étoile~ ,макар че моята козметичка,която е и дългогодишен гримьор твърди че състоянието на моите пори би се подобрило значително ако не използвам фондьотен а пудра.Според нея пудрата е по-щадяща.Да но така и не си намерих пудра,която да ми прикрива порите.

А като записах за пори и се сетих че наскоро някой питаше за фондьотена на Clinique  Pore Refining Solutions и аз писах че не съм го виждала в българските магазини,е вчера го видях в магазина на Есте и Клиник в Мол София,цялата серия я имат.
 Сложих си малко от фондьотена на ръката и беше с доста лека покривност.
Скрит текст:

# 554
A иначе в/у ФДТ винаги ли слагате пудра...

И как ви е по-удобно да нанасяте пудрата с четка или с тампончето.

Общи условия

Активация на акаунт