ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 15

• 69 851
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
KakaRala , пробвай  Dior Nude. Стои много естествено, има добра покривност, овлажнява кожата , без да лъщи, може да се носи дори без крем под него.

# 631
KakaRala , пробвай  Dior Nude. Стои много естествено, има добра покривност, овлажнява кожата , без да лъщи, може да се носи дори без крем под него.

Благодаря, точно това ,което описваш търся.
 А можете ли да ми препоръчате коректор за под очи

# 632
  • София
Вече се внасят още няколко цвята Double Wear, което ме зарадва изключително много. Сега най-светлият цвят е 1N1 Ivory Nude. Аз принципно използвам 1W1 Bone, но ще пробвам и този, дано ми пасне, за да не се налага да поръчвам по интернет  Praynig

# 633
KakaRala , пробвай  Dior Nude. Стои много естествено, има добра покривност, овлажнява кожата , без да лъщи, може да се носи дори без крем под него.

Благодаря, точно това ,което описваш търся.
 А можете ли да ми препоръчате коректор за под очи

Аз също препоръчвам Диор нуд ,коректор също на диор ползвам и съм доволна  Hug

# 634
  • Стара Загора
В БГ има ли я изобщо тази база на Revlon -Photoready Perfect Primer? В Ст.Загора не я намерих  Rolling Eyes

# 635
  • Варна
В БГ има ли я изобщо тази база на Revlon -Photoready Perfect Primer? В Ст.Загора не я намерих  Rolling Eyes
Има я, купих си я вчера. 25-26 лева е.

# 636
  • Стара Загора
Значи освен да чакам и тук да я заредят.Продавачките ме гледаха странно в единия магазин като ги попитах  Rolling Eyes

# 637
Момичета, а базата на Ревлон хубава ли е?И ако може да се сравни с някоя друга, с коя?

# 638
  • Варна
В БГ има ли я изобщо тази база на Revlon -Photoready Perfect Primer? В Ст.Загора не я намерих  Rolling Eyes
Има я, купих си я вчера. 25-26 лева е.
Здравейте, къде я има тази база  във Варна!

# 639
Аз в София не я намирам базата на Ревлон....днес питах в едно Пикадили и казаха, че вече не ги зареждат, явно разпродават разни наличности.

# 640
  • София
Моля за съвет за база -за София става въпрос,нямам време за поръчки Crazy
Каква ще ми препоръчате и от къде?

# 641

Има я в Парк Мол-а, магазин Ивис!Днес проверявах точно за нея, но бях с малката и не можах да я тествам.Утре мисля да ходя и да си я взема!

# 642
  • Бургас
Моля за съвет за база -за София става въпрос,нямам време за поръчки Crazy
Каква ще ми препоръчате и от къде?

Clarins?  Simple Smile
Сетчето с базата е много хубаво - пълен размер на базата + мини озаряваща база + мини заглаждащ балсам/глос за устни.

# 643
Купих си Double Wear  и Max Factor 3 in 1.  Първият фдт ми стои ужасно сухо, все едно съм са маска, някак си набрашнено. Иначе прави кожата перфектна, не остава петънце да личи. На Максфактор съм очарована от продукта- мек, гладък, покривен, страхотен просто  Peace

# 644
  • Стара Загора

Има я в Парк Мол-а, магазин Ивис!Днес проверявах точно за нея, но бях с малката и не можах да я тествам.Утре мисля да ходя и да си я взема!
Супер, много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт