Пазаруване от сайта на Victoria's secret - 10

• 126 832
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
Ето това ми пише на майла : The item(s) below have been shipped via International Carrier and are expected to arrive by 3/19/2013.

Unfortunately, tracking information is not available.

Please note that you may receive several shipments to complete the fulfillment of your order.

Аз четох ,че на другите момичета им пише, overseas или доставка с UPS и , че им пристига поръчката
за няколко дни, а при мен много се бави. Вашия майл за потвърждение, това ли пише ?

# 91
Много моля, да ми отговорите или да ми дадете групата във Facebook.  Wink

# 92
Здравейте,момичета! Аз за първи път си поръчах от ВС на 15.02 и на 19.02 получих confirmation email ,на който пишеше,че поръчката е пратена   via international currier  и за съжаление ,проследяване не е възможно. Стойността й е за 40$ а с доставката става за около 80$. Искам да попитам това как означава,че ще пристигне? - по пощата или по куриер. Прочетох изцяло 4 теми ooooh! ,които сте писали и би трябвало вече да е пристигнало нещо ? В първата тема пише, че ограничението за митница е 40Е ,а после пише ,че е 150Е . Значи до 150 Е ли е без да смятам доставката ? Може ли да ми кажете групата във ФБ,да се присъединя. Благодаря !

Не се притеснявай, ще дойде скоро поръчката ти, понякога се бавят около месец. Обикновено пристигат за две седмици, но може и да се забавят.
Ако не искаш да плащаш и 12% мито, а само да платиш 20% ДДС, т о тогава ограничението е 150 евро - смятано само за артикулите, без доставката.
Ако не искаш да плащаш нищо - нито ДДС, нито мито - нещата ти трябва да са на стойност до 30 лв, иначе казано до $20.
Това overseas вече не го пишат, сега пишат следните две:
International Carrier - ПОЩА
UPS Air - куриер

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:18 от zk_avram

# 93
Здравейте момичета! Моля някоя да ми изпрати ФБ страницата, защото съм си избрала модел и искам да се включа към общата поръчка  Simple Smile

# 94
И аз бих искала.

# 95
Здравейте момичета! Случайно попаднах на вашата тема Simple Smile Аз също съм голям фен на Victoria`s secret и имам доста от техните неща, тъй като имам възможност да ходя до САЩ често. Обикновено моите приятелки ме карат да им нося различни неща на марката, по моя преценка, но след това не всичко взимат по различни причини и затова скоро реших да си направя регистрация в Prodavalnik.bg - http://sound84.prodavalnik.com/, за да дам възможност и на други хора да се възползват от качествените неща на бранда, както и аз да се "освободя" от толкова затрупали ме неща Grinning Ако си харесате нещо ми пишете - винаги ще отговоря Simple Smile Хубава и успешна седмица на всички Simple Smile

# 96
И аз, и аз... Flutter

# 97
Пратих линкчето към ФБ на всички!  Hug

# 98
Здравейте, дами! Харесала съм си един бански и две лосиончета от сайта.Проблема е обаче, че нямам нито една от нужните карти за поръчка! Confused И се чудех кога ще има обща поръчка?И ако може и на мен да ми пратите линк към страницата във ФБ, ще съм благодарна! Simple Smile Praynig

# 99
ако може и на мен да ми пратите линк към страницата във ФБ, ще съм ви много благодарна   bouquet
Лека вечер  Peace

# 100
Здравейте! Бих желала и аз да се включа към обща поръчка! Може ли да ми изпратите линк към ФБ.

# 101
Здравейте,
Моля, изпратете ми и на мен линк, за да мога да се включа с поръчка на един панталон.
Благодаря  bouquet предшарително!

# 102
Здравейте,

много си харесах един бански, може ли и на мен някои  да ми даде линк към ФБ за обща доставка, понеже нямам от необходимите карти.

Благодаря предварително!

# 103
  • Varna
 в крайна сметка някой знае ли кой е линка към ФБ групата за общи поръчки  ... всички питат за него ..

# 104
Да, аз!  Mr. Green
Пращам го на всички, които го поискат. Понеже нямам право тук да го слагам.  Thinking  Heart Eyes
Но не е много рационално след всеки пост с молба за линк, да слагам нов само с надпис: "Пратих ти го на лс."  и затова има много постове седин след друг с молба за линк към групата.

Много момичета се отказват да си поръчват понеже не знаят колко допълнителни разходи има всъщност - не гледайте само цената в долари, а също така си сметнете разходи за транспорт, разходи за 20% ДДС отгоре, плюс разходи за обработката на документите на митницата.

Което е нещо от сорта на тези сметки:
$100 поръчка на артикули + $11 транспорт + 38 лв ДДС + 25 лв за митническите документи = около 237 лв за артикули на стойност $100.

Някои хора си мислят че като струва $100, то ще платят 150 лв и това е, а изобщо не четът колко разходи има всъщност  Laughing

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 12:51 от zk_avram

Общи условия

Активация на акаунт