Да си тръгна или не...?

• 25 183
  • 280
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
snow_angel, явно мъжа ти се чувства прецакан, защото само неговите родители се набутват финансово, а твоите си "гледат живота". Ако това му е проблема предложи да им върнете парите, които са ви дали, дори с малка лихва отгоре. И какво си виновна ти, че твоите родители къде основателно, къде - не, не са ви помогнали финансово.
И при нас го има малко това - моите родители, които са с по-скромни възможности винаги по поводи ни правят хубави подаръци, а неговите с високите доходи - нищо. Ама не съм седнала да му мрънкам. Какво е виновен той, че родителите му са такива и мислят само за себе си.
Според мен у мъжа ти има някаква вътрешна неудовлетвореност от живота.

# 271
М то в общи линии така правя... Тъпото беше като ми каза, да съм избирала - или той или тях. И аз му казах, че не бива да ми задава въпроси, чиито отговори не иска да чуе, защото никога няма да предпочета мъж пред семейството си. Така както предполагам никой не би избрал половинката си пред родителите си, освен в много особени ситуации...
Според мен малко по малко пораства. Лятото се беше уплашил здраво - на мама и тати детето изведнъж се оказа с жилище, кредит и бебе на път. И той реагира като всеки нормален 26 годишен мъж - паникьоса се  Laughing Ама му минава вече. Поне се надявам да го надрастне... Пък ако не - свят широк, мъже много.
Алееееее,че той на 26 ли е?С тва трееше да почнеш.Ми ха честито.
Имаш си две деца за отглеждане Joy Joy

# 272
Не е и до възраст, Екси, до акъл си е!
Познавам хора на по 20, държащи се съвсем нормално и зряло. Познавам и на по 27, които са спряли развитието си някъде към 16.
А и до възпитание, де. Ако мама го е дундуркала до последно, няма как да не се държи като инфантил.

# 273
  • Бургас
Познавам хора на по 20, държащи се съвсем нормално и зряло. Познавам и на по 27, които са спряли развитието си някъде към 16.

Да, абсолютно. С мъжа на брат ми сме на една възраст. Аз вече имам сериозна професия, в която се реализирам, а той от както е завършил гимназия лежи по цял ден у тях и само ръси претенции какво и как да му готви майка му.
А това с мрънкащите мъже е ужасно. Да си възрастен мъж, а да мрънкаш като някоя недоклатена лелка, е жалка гледка. Мъжът ми също става голямо мрънкало, когато му е криво или има нещо, което не може да промени, а не му харесва. Затова смятам, че мъжът на snow_angel се измъчва поради някаква причина, нещо не му харесва или има нещо недоизказано. Но при всички положения това да тровиш бременната си жена е меко казано отвратително. Ако имаш някакъв проблем си вдигаш задника и го решаваш като възрастен индивид, вместо да хленчиш като някоя /извинете ме/ п**ка. 

# 274
# 275
  • Бургас

Joy
Имах предвид брата на мъжа ми.
Този ми лаф е достоен за една друга тема за смешките във форума  Laughing
Явно мъжа ми е прав, че е време да си лягам  Crazy

# 276
Joy Joy Joy Joy
А и до възпитание, де. Ако мама го е дундуркала до последно, няма как да не се държи като инфантил.
Има и изключения..Ама да ти кажа..на 26 аз издържах родителите си,не те мен.Имах си собствен бизнес..Дет се вика..Оправях се по секви параграфи..Ама пак си знам,кво го говно бех.Не че и не ся не съм,ма по-малко мириша.
Просто на 26..Олеле!Още не знаем,*бе ли ни се,или ни се пика.
Нищо,че дядовците ни са били друг сой.Тва е друга тема..

# 277
За мъжа на брата реших да си затрая, така де, и такива двойки има Laughing
То за това ти казвам, има изключения, които зависят от 2 фактора - индивидуален характер и възпитание.

# 278
  • Бургас
Каква липса на толерантност - не може ли брат ми да си има мъж  Joy

# 279
  • в сърцата на децата <3
Каква липса на толерантност - не може ли брат ми да си има мъж  Joy
Ама може, разбира се  Mr. Green Що да не може, то така даже е по-модерно  Laughing

Просто на 26..Олеле!Още не знаем,*бе ли ни се,или ни се пика.
И това го има, да. Но личния ми опит (и 40 годишния ми бивш) показват, че зелените тикви узряват, но изкуфелите...

# 280
Понякога си оставаш леке и цял живот ... Joy Joy Joy пример бившия... млад зелен се ожени за мен, към трийсе го хвана любовната треска, и чак към 40+ след първо внуче си седна на задника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green или поне така ми казаха ... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт