Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 078
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
1

Нуран сънува, че играе в черно-бял филм.
Брат й я буди, казвайки че е мързелива.
Малката й сестра пита защо се карат и моли да й оправи косата за училище.
Майка пере и казва „лесно е да се яде хляба, трудно е да се изкарат парите”
Брата на Нерин се оплаква на майка им, че Нурин спи и не става рано, сякаш е принцеса.
Сестрата на Нуран хвали красотата й и си говорят за съня на Нуран, в който е актриса и всички чакат на опашка за автограф.
Нуран казва, че брат й не носи нищо в къщата, дори и аромат (???)

Рашат е с Айша, целуват се и когато спират той я пита
-   Страх ли те е?
-   Не.

Нуран гледа плакат на новия филм на Кенан, а момчетата гледат нея
-   Красива си!
-   Ще ти отива да си булка!
-   Гледайте си работата.

Рашат следва Нуран
Н: От 2 дена не съм те виждала. Не искам да се кача в колата. Какво правиш с Асия?
Р: Нищо общо нямам с нея.

Брата на Н. Не може да си намери работа, а шефа не го иска.

Шефа: Къде е Рашад?
Жена му (защитава го) : Сега ще дойде.
Идва Р.
-   Защо закъсня?
-   Стана нещо на двигателя.
Нуран  идва да помогне в къщата. Нуран казва, че жената се усмихва много хубаво.

Р. Целува жената на шефа.
- Какво правиш! Ще ни види някой.

# 661
Тази русата е ужасна  Sick Sick Sick

# 662
Много се радвам, че Джани е с неговия си глас.

Женската част за сега е "грозна, по-грозна", дано да я разкрасят в Истанбул.

# 663
  • София
2

Мишето  Hug

Решат му каза, че е видял Нуран тази сутрин и я е завел до дома й, за да свърши работата си.
Брат й: благодаря ти, Господ да ти се отблагодари, ако се занимава с някой, ще й откъсна главата.
 Нуран седи с жената на шефа и си говорят за новия филм на Кенан и главната актриса Леман, която му е годеница.
жената: шансът да бъдеш актриса идва веднъж в живота.
Кенан говори с Леман, че тази сцена е много важна и тя трябва да покаже, че я е страх.  
Леман: защо ти е пистолета?
Кенан: застани на мястото си, ще направим сцената по друг начин, още не съм свършил. Страх я е, че ще повторят сцената и той може да я убие.
Агата казва на Нуран, че може да бъде кралица, може да спечели земи и всичко, което желае. Нуран попада на сцена от филма и мисли, че Леман е в беда.
Леман обвинява Нуран, че е развалила сцената. Н. възхвалява красотата на Леман. Кенан я пита за името й.
К: каза, че харесваш последния филм на Леман.
Н: много
К: аз съм режисьора на филма
Н: това означава, че вие сте Кенан Й.
К: да
Кенан й предлага роля във филма, тъй като им трябва приятелка на Леман в Адана. Той харесва красотата й. Асистентът му казва, че красотата не е достатъчна.

# 664
b]3[/b]

Снежка

Now Nouran’s brother fighting because he is very hungry Now Nouran want to go out to see Asya her mum say what if your brother saw you and her little sister said you’re going to meet Rashad Now nouran told Rashad if you marry me no one ‘ll hurt me and she is tired now she said please marry me and let’s go out of here Nouran know the movie by heart she say with leman the dialoge Leman don’t like the place she said they said it’s a big place but look the food they even though they are dancing but Kenan like the place so much OMG CANSEL MADE ME LAUGH HARDLY IN THE DANCE SCENE Noury “Rashad’s boss is sleeping while Rashad is barking the car the wife is now with him and surprise the husband is not sleeping Now noury’s wife offer everything Rashad want money cars everything he want for a better living just he and she he play with a 3 woman till now there were Asye in the begining Rashad want to sleep but the woman don't want to leave him and her husband saw all but he didn\t do anything what a man NO COMMENT Now kenan thanks Nouray that he agreed to shoot in his house and Noray say kenan’s father a very respectful man Noury;s wife offer them something before shooting

# 665
  • София
Решат май ще ги прекара всичките през кушетката в гаража  Laughing

# 666
  • София
Ако преди това не го рани съпруга  на подходящо място, щото знаем , че после е жив  Joy Joy Joy

# 667

4

contessa24

obaaaaaaa the scene they are shooting a scene like what Nory lived last night and the 3 of them Rashad the wife and Nory excited

kenan saw Nouran outside the house
Nouran is your name rifht why you always holding sabet other wise you are washing clothes she said she must go but he said before going listen to me he offer again the role she said no and she is married
You can be a very bid star you can earn a lot of money or your
husband ‘ll be angry she said he ‘ll

Now the aga asked to marry Nouran

Nouran brother’s told his mum about the Aga’s offer and that he want to marry her he ‘ll make her the leady of the farms the mother saıd my doughter ıs not for sell the brother saıd he offered a lot of money 50,000 now the mother didn’t say anything as if she agreed
Nouran heard them and she cursed her brother and she bagged her mum not to agree the mother said think a little dear

leman missed Istanbul and kenan said soon u'll go there she said why you are talking as if you are sad he said Adana is my home town my father and mother town all my relatives are here

# 668
  • София
Ако преди това не го рани съпруга  на подходящо място, щото знаем , че после е жив  Joy Joy Joy

казах ви аз, ама не ми вЕрвате  Laughing

# 669
  • София
айдеее, това беше  Peace

# 670
3

Снежка

Now Nouran’s brother fighting because he is very hungry Now Nouran want to go out to see Asya her mum say what if your brother saw you and her little sister said you’re going to meet Rashad Now nouran told Rashad if you marry me no one ‘ll hurt me and she is tired now she said please marry me and let’s go out of here Nouran know the movie by heart she say with leman the dialoge Leman don’t like the place she said they said it’s a big place but look the food they even though they are dancing but Kenan like the place so much OMG CANSEL MADE ME LAUGH HARDLY IN THE DANCE SCENE Noury “Rashad’s boss is sleeping while Rashad is barking the car the wife is now with him and surprise the husband is not sleeping Now noury’s wife offer everything Rashad want money cars everything he want for a better living just he and she he play with a 3 woman till now there were Asye in the begining Rashad want to sleep but the woman don't want to leave him and her husband saw all but he didn\t do anything what a man NO COMMENT Now kenan thanks Nouray that he agreed to shoot in his house and Noray say kenan’s father a very respectful man Noury;s wife offer them something before shooting

Братът на Нуран я бие, защото е много гладен. Нуран иска да отиде да види Асия. Майка й казва: "Какво ще стане, ако брат ти те види?". Малката й сестра й казва: "Отиваш да се срещнеш с Рашад...". Нуран казва на Рашад - "Ако се ожениш за мен, никой няма да ме наранява" и плаче. "Моля те, ожени се за мен и нека да се махнем оттук". Нуран знае филма наизуст и казва диалозите с Леман. Леман казва, че не харесва мястото, казали й, че мястото е голямо, но все пак поглежда храната, те танцуват, Кенан харесва мястото много. (О, Боже, мой, Джансел ме кара да се смея силно в танцувалната сцена.)
Нури, шефът на Рашад, спи, докато Рашад лъска автомобила. Сега жената е при него и... изненада, съпругът не спи. Нури предлага на Рашад всичко, пари, коли, всичко, което иска, за да живеят по-добре, само той и тя. Той си играе с 3 жени. Имаше и Асие в началото. Рашад иска да спи, но жената не иска да го оставя и съпругът й вижда всичко, но не прави нищо като мъж. (Без коментар).
Кенан благодари на Нури, че е позволил да снимат в къщата му и Нури казва, че бащата на Кенан е бил много уважаван мъж. Съпругата на Нури им предлага нещо преди снимките.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 23:16 от ·٠•Snejka•٠·

# 671
  • София
Обаче Решат какво им говори ще е интересно .Омайва ги  Joy Joy Joy

# 672
  • София
Обаче Решат какво им говори ще е интересно .Омайва ги  Joy Joy Joy

знаеш ли, че сега се замислих- имам познат, който изобщо не блести с кой знае каква невероятна красота, обаче как ги омайва мацките. Какво им говори, идея нямам, обаче има 99% успеваемост  Joy Има такива мъже  Peace

# 673
  • София
Да де Мише и аз това си помислих , нещо ги обработва.  Joy Joy Joy
Ма голяма свободия през 60-те години в Адана от една страна , а от друга страшна мизерия  Mr. Green Аз си казах и преди , мен този пейзаж ме подтиска.Нуран избяга , Кенан си хвана пътя за Истамбул да се надяваме , че другия четвъртък ще ни пренесат в цивилизацията. Naughty

# 674
  • София
А какво ще кажете за стрелеца hahaha hahaha hahaha как пръсна ябълката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт