Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 60 528
  • 838
  •   1
Отговори
# 675
Даже и може да успеем да привлечем медиите, може и ефектът да е бърз.

За утре твърда ли е уговорката? 08:10 пред Общината?

Може и да направим една страница във Фейсбук за да се обединим - "Приемете децата ни в детски градини Варна".

# 676
Да утре 8:10 всички които сме гневни да сме там нови ДГ ли ще правят,стари сгради ли ще ремонтират
не ми пука за това са там да го измислят щом и омбудсмана го е казал,значи ще си защитаваме правата.  Naughty

# 677
Хора така ме е яд че валя толкова силно сутринта но се надявам утре да успеем гледам че стана малко по светло няма да се отказваме нали така

# 678
  • Варна
Да,днес пак 2 майки бяхме пред Общината...Няма значение, аз си действам по каналния ред и няма да оставя нещата докато не видя резултата! И не съм сама, но само с приказки по форума няма да стане... Peace

# 679
Привет и от мен!оставям си тел.за контакти с майки който желаят размяна на детска градина.Приети сме в Теменужка,но е много далече.Живеем  в Левски и ще ни е по удобна тази в ЧАЙКА.Тел. за контакти 0893582546.

# 680
здравейте,разбрахме че ''Теменужка'',се намира на мястото на кино просвета,разгледах я от вън,много добре изглежда,но някой знае ли откога  приетите  деца ще почнат да ходят във този филиал ? Simple Smile

# 681
Някой може ли да ми даде актуален телефон на ОДЗ 4 Чайка?Тези които намирам в нета са закрити.

# 682
             052 983 345     052 983 344 -Чайка

# 683
lukrecciana ,ти си ми слънчевия лъч тези дни Heart EyesЖалко,че и директорката не ме огря с обнадеждаваща информация,но нищо,свикнали сме вече.Много ти благодаря за помощта.

# 684
и аз да питам за актуален телефон на ЦДГ Теменужка?

# 685
http://gradini-varna.com/informaciya/spisuk-na-detskite-zavedeniq
ето тук са всички контакти на всички градини.Можете като сте на стр. на електронния регистър отивате на информация и от там избирате

# 686
Получих вече отговор на жалбата ми до Омбудсмана . Нищо интересно в него .... Мерки , препоръки към кмета , дежурните изречения колко места са осигурени в повече от 2010г насам . И естествено се споменава , че "услугата , предоставена от общината няма задължителен характер за деца под 5год."

# 687
благодаря,утре ще звъня в Теменужка да разбера от кога ще  отварят филиала

# 688
  • Варна
И аз получих отговора на Омбудсмана, нищо конкретно, алабала....
Обаче,искам да ви кажа какво открих в регистъра, четейки го за100 -тен път...Че в едно от класиранията за градина х, ние сме 4-та резерва, не сме се записали, защото е нямало отказал се...При обявено   едно място- забелязвам, че резерва 11 е приета!? Приети са 2 деца!? Ние сме по-напред като номер резерва,но никой не се е обадил ,никой?! Е...как става това?? утре ще проуча по-детайлно тоз регистър и др.седмица- пак в Общината.... #2gunfire Бой до дупка... #2gunfire

# 689
Елеста как е станало това нещо не знам не го преглаждай ел.регистър няма смисъл,ще ти кажа как приеха нашата кака В ДГ Мир 42 имаше обявени 2 свободни места ние бяхме четвърта резерва и какво стана двете приети деца не се записали аз виждам в електронния регистър че не са се записали,обаче трябва да минат 7работни дни обаче се засякохме с някакви почивни и в края на втората седмица звъня в Дг и я питам директорката,а тя ми обяснява че звъняла мн пъти на приетите деца ама никой не вдигал и можело да са болни аз направо вбесена и обяснявам че тя не трябва да звъни и търси никой тя е длъжна да приеме резервите и въпросната директорка ми каза да звъня в общината,звъннах и отсреща жената ми каза да остана на линия и я чувам как говори с директорката каза и че въобще не е било нужно да звъни никъде и е трябвало да приеме резервите и сега какво да правят като са минали 2 седмици.След малко ми звънна директорката и каза че Деница е приета и така
СЪВЕТА МИ Е СЛЕДНИЯ ЗВЪННИ ОЩЕ ДНЕС В ОБЩИНАТА ТЕЛЕФОНА Е В СТРАНИЦАТА НА ОБЩИНАТА И ЩЕ ТИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ.АКО ИСКАШ ДА ГО НАМЕРЯ НОМЕРА И ДА ТИ ГО ИЗПРАТЯ

Общи условия

Активация на акаунт