Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 60 488
  • 838
  •   1
Отговори
# 735
Точно това е въпроса-дали е така или свободните места се пускат за ново класиране?Ей това не е ясно в цялата ситуация и май няма кой да ни отговори.

Register ????????

# 736
Ще пиша за Мария слушай ти защо си в този форум да това се знае от всички че с връзки става обаче ние какво трябва да ти кажем да се откажем да говорим за НАГЛИТЕ РОДИТЕЛИ МОЖЕ БИ А .  Това с влизането по втория начин е много гадно и като нямаш скрупули не пиши тука всички сме изнервени бесни сме  #Cussing out това с предимствата е ясно ако не успеем да променим системата то поне да направим така че предимствата да са публикувани какви са да
регистър може и да са изправни може би обаче ние не знаем на 100 процента защото от общината си правят каквото си искат.А за яслите и при мен едни комшии така отишли да проверят какви документи са им необходими за да тръгне детенце на ясла и директорката им казала а добре че идвате точно на време точно ми се освободи едно място вместо да го пускам в системата направо вие ще го запълните е вярно че е без пари обаче нали си има правила ама кой ги спазва мам.. му НИКОЙ
и аз чакам но сме доста назад а предните резерви не са се отказали

# 737
катеричо вие къде сте първа резерва

# 738

Огледахме предимствата на последните две класирания и мога да кажа, че много лесно се вижда, че тези предимства са в ред. Но и аз бих реагирал така, ако постоянно излизат деца с предимства при този недостиг на места.
Съгласна или несъгласна, общинарите са направили предимства, за да има вратички да се приемат някои деца. А правили ли са те проверка, колко деца с "предимства" си менкат градините. Според мен, "Предимство" трябва да се използва само веднъж, а не ако не му хареса някъде да се премести веднага другаде и то естествено става, защото има предимство. Ми нека си направят томболата само за тези с предимствата. Нека решат колко процента от свободните места се заемат с деца с "предимство", а не да има цели групи, запълнени от такива деца.

# 739
  • Варна
Огледахме предимствата на последните две класирания и мога да кажа, че много лесно се вижда, че тези предимства са в ред. Но и аз бих реагирал така, ако постоянно излизат деца с предимства при този недостиг на места.
Браво, нека да се знае че си има ред. След като има основание едно дете да има предимство, нека да се върви по реда. Не разбирам какво толкова са се хванали някои майки в предимствата.
Ха,и после ме питайте защо мразя пришълците. Достатъчно е да срещнеш един подобен екземпляр като шуменското Марче,дето единственото стойностно нещо в живота й е това,че е уредила детето си на детска градина в град Варна и вече втора година не спира да се хвали с това. Ами хайде завиждайте й,ръкопляскайте й,поздравете я за успеха.Тя това чака,иначе защо вече 2 години ще  продължава да ни навира своята пробивност в очите. Но явно има с какво да се перчи,защото аз не съм Явор Колев,но още миналата година разбрах кое е детето на Марето и с още няколко имена на деца,ползващи фалшиво предимство,дадох имената на една от майките,които ходиха в Общината. Ами нали се сещате,че проверката доказа,че всичко е наред. Не са открити нарушения. Ето затова Мара и другите две нейни съмишленички ще продължават да дразнят тук всички майки,които разчитат на честна лотария. Защото още от самото начало бяха сигурни,че извършеното от тях деяние е недоказуемо и безнаказно. И ако от Общината не направят нещо това да спре,то ще си продължава не знам докога. Защото сега Мара ще каже на братовчедка си Донка как се случват нещата и това ще продължава до безкрайност,защото НИКОЙ НЕ ПРОВЕРЯВА ПРЕДИМСТВАТА. Ето това го написа една от тях миналата година след големия прием.

# 740
  • Варна
Изключително лесно е да издирите лицето МАРИЯНОВА! Детето й е влязло с предимство и число 13хх през май или началото на юни 2011. Трябва само да погледнете в архива на класиранията!
Регистър!!!

# 741
  • Варна
Нали точно това казвам,проверката миналата година за въпросната особа,показа,че няма нарушения. Извод всеки да си прави за себе си.

# 742
Точно това е въпроса-дали е така или свободните места се пускат за ново класиране?Ей това не е ясно в цялата ситуация и май няма кой да ни отговори.

Register ????????

Ако има незаписани след 7 дневния срок, се приемат резервите. На тях им се предоставя 7 дневен срок за записване. Ако и те не се запишат или откажат, отново 7 дена. Класирането се заключва в края на третата седмица след съответното класиране и местата се преобявяват отново.

Изключително лесно е да издирите лицето МАРИЯНОВА! Детето й е влязло с предимство и число 13хх през май или началото на юни 2011. Трябва само да погледнете в архива на класиранията!
Регистър!!!

Хитро

# 743
  • Варна
Нали точно това казвам,проверката миналата година за въпросната особа,показа,че няма нарушения. Извод всеки да си прави за себе си.
Чудя се дали ако се сезира прокуратура за документна измама няма да поровят по-сериозно!

# 744
аз сериозно наквасих директорката където са ми документите без да искам отивам 4:00 часа да си сменя желанията обаче познайте Crazy Crazy CrazyДИРЕКТОРКАТА   Я НЯМА ЕДНА ЖЕНА НА ВРАТАТА МИ ОБЯСНИ КАК СИ ТРЪГНАЛА ПРЕДИ 10 МИН А АЗ ПРЕДИ ДА ОТИДА ЗВЪНЯХ И НИКОЙ МИ НЕ ВДИГНА ЗНАЧИ МЕ ИЗЛЪГА КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО РАБОТНО ВРЕМЕ ПОНЕ ОТ 8 ДО 5 НАЛИ ТАКА АЗ СЪМ ТАМ В 4 ЗВЪННАХ В ОБЩИНАТА И малко ми е кофти че я изказах обаче сега Йоан няма да може да участва за обявените няколко места Cry Cry CryОх много ми е съвестно че не можах да я намеря цял ден.

# 745
Приети сме  Simple Smile в понеделник ще се записваме.Направо не е за вярване,голямо чакане падна днес.Успех на всички в следващото класиране  Hug .Не ни е най-близката градина,но след 1 година и половина лотарии.

# 746
Приети сме  Simple Smile в понеделник ще се записваме.Направо не е за вярване,голямо чакане падна днес.Успех на всички в следващото класиране  Hug .Не ни е най-близката градина,но след 1 година и половина лотарии.
Честито! Успех!

# 747
  • Варна
А ние пак не сме приети #2gunfire
Роси Дени - бих постъпла като теб, звъня в Община и само бой...те се подиграват с нас всеки ден, а ти да я скатаваш? Нашата директорка беше ми ми скалъпила този номер веднъж и добре че беше там домакинката да ми смени желанията.... ooooh!

Регистър - този коментар относно намирнето на въпроснта Марийка Шуменска - "хитро" ми прозвуча като подигравка...Абе вие ще се вслушате ли в тези родители тука, или трябва да ви промиваме ушите и мозъците всекидневно в Общината? Не се ли сещате че вашта заплата я плащам аз!? и майката до мен...и таткото след нас....Лотарийка за данъците няма ли да спретнете скоро??! може пък там повече късмет да имам...

# 748
Нашата директорка беше ми ми скалъпила този номер веднъж и добре че беше там домакинката да ми смени желанията....
А при мен домакинката ми каза, че освен директорката никой друг не можел  newsm78 и последва скандал от моя страна и на следващото сменяне на желанията въпросната домакинка вече можеше  Laughing Ама защо трябва все със скандали да се случват нещата не ми е ясно...

# 749
Взех решение да подам жалба чрез адвокат към Комисията за защита от дискриминация. Ако някой има желание да се включи - нека ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт