Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
И ние водим малкия при Арнаудов за ортопед, работи по здравната каса и сме доволни от него.  Peace

# 136
  • Пловдив
Мамчета ,има ли някоя от вас ,която да ползва Humana AR ,какви са Ви отзивите и от къде си я набавяте ?

# 137
Здравейте и от мен.Simple Smile Решили сме утре да посетим вашия град, да разгледаме това онова - с автобус ще сме, който спирал ан автогара юг. Аз до този момен не съм била в Пловдив. Бих се радвала на съвети къде какво да видим ( в нета има доста информация, но тази тук е от първа ръка Wink ) и съвет къде да се спасим в най- горешите часове на деня. Simple Smile

# 138
Здравейте и от мен.Simple Smile Решили сме утре да посетим вашия град, да разгледаме това онова - с автобус ще сме, който спирал на автогара юг. Аз до този момент не съм била в Пловдив. Бих се радвала на съвети къде какво да видим ( в нета има доста информация, но тази тук е от първа ръка Wink ) и съвет къде да се спасим в най- горещите часове на деня. Simple Smile

Градската градина е добро място за жегите, освен ако не предпочитате климатик. Какво значи това-онова?

# 139
Задължителните места за посещения са Стария град, Античния театър, Етнографския музей, Римския стадион на Джумаята. Археологическият музей също си заслужава, но зависи с колко време разполагате и какви са ви интересите.
Не съм много сигурна дали ще можете да се спасите от жегите, като се има предвид колко градуса е, но в Стария град има хубави сенчести кръчми, в които човек може хем да хапне добре, хем да е на сравнително по-хладно. "Гражданският клуб" е такава, на втория етаж има и галерия, а и самата къща си е забележителност, може да ви е интересно.

# 140
Здравейте Hug

някой посещавал скоро мамографа в ДКЦ2(срещу Р-т Стадиона) Thinking и евентуално впечатления от него Whistling

# 141
  • Пловдив
Мамчета,купих памперси Премиум кеър №4 и се оказаха оцветени в синьо от вътрешната страна и без мрежичка.Вие попадали ли сте на такива ? Да не са ментета ?

# 142
Да, попадала съм на такива. Когато попитах едно момиче, което правеше промоция на  "истинските", тя ми каза, че тези, на които сме попаднали били ментета от Турция. Моят съвет е да не ги ползваш, защото мрежичката много се отбелязваше на дупето и кожата се зачервяваше. Peace

# 143
zapis ot novodoshla plovdivchanka

# 144
  • пловдив
Мили мамчета, във връзка с предстоящото започване на учебната година,
Движение на българските майки - звено Пловдив, организира набиране на учебни пособия за деца лишени от родителска грижа, настанени в домовете в Асеновград, Нареченски бани и Зелениково. Всеки, който има желание да се включи в инициативата, може да донесе някои от следните неща:

Тетрадки – малки, големи с широки редове, с широки и тесни редов
е, с големи квадратчета, с малки квадратчета, тетрадка – речник, нотна тетрадка
Блокчета за рисуване
Гланцови блокчета
Скицници
Химикали
Моливи – черни, цветни
Фулмастри
Пластелин
Боички за рисуване – темперни, пастелни, водни
Четки за рисуване
Пастели
Ножички
Лепило – сухо, течно
Транспортири
Линийки, триъгълници
Пергели
Острилки
Гумички
Несесери
Раници
Бележници
Книжки за оцветяване

Доброволците на ДБМ – Пловдив, ще ви очакват на 15 септември 2012г от 11:00 до 17:00 ч. гр. Пловдив, Цар Симеоновата градина, Алеята с мечката .
Съпричасни с нашата кауза "Парцал Фест: код ЗеленО" и Благотворителен базар за събиране средства в помощ на дейността на Animal Hope Bulgaria - Plovdiv предостави възможност на ДБМ за съвместно провеждане на мероприятието.
Нека заедно дадем един добър старт на децата за успешна учебна година!

Желаещите да подарят учебни полагала, които нямат физическата възможност да го направят на място, могат да се обадят на телефоните на Гл.координатор и доброволците на звеното.
Кординатор:
Милена 0899858881
Доброволци:
Вяра тел. 0887310103
Доника тел.0896698358
Симпатизанти:
Анна тел.0887953855

Благодаря на всички, които имат желание да помогнат   bouquet

# 145
  • Пловдив
Мами, бихте ли ми препоръчали магазин/и в Пловдив от където да купя здрава раница на сина ми за училище (8кл.) на прилична цена? Спешно ми е, училището наближава, а нямам идея от къде да купя хубава такава. 

# 146
До Фирма “Колос 2000”/  Керамик Мега Маркет, който е по пътя преди Войводиново дали ходи някакъв автобус или маршрутка?  newsm78

# 147
Мами, бихте ли ми препоръчали магазин/и в Пловдив от където да купя здрава раница на сина ми за училище (8кл.) на прилична цена? Спешно ми е, училището наближава, а нямам идея от къде да купя хубава такава. 

от Даимънд

# 148
Как са детските кухни, (стават ли за нещо или са поредната българска глупост) имате ли наблюдения, и по-конкретно за Тракия?

# 149
Как са детските кухни, (стават ли за нещо или са поредната българска глупост) имате ли наблюдения, и по-конкретно за Тракия?

Не сме в Тракия, но само да кажа, че не само стават, а съм изключително доволна от детската кухня, от която взимам храна (централната на район Север - на бул"Марица"). Готвят чудесно, манджичките са супер, порциите - големи и малкото плющи, та пушек се вдига.  Mr. Green И цялото това удоволствие за 1,50лв на ден - според мен е повече от идеално.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт