Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 70 659
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, я кажете къде се продават хавлиени кърпи на Яна в Пловдив?

# 256
Хавлиени кърпи на Яна съм виждала в Метро. Имат различни размери и цветове, но като цени не мога да коментирам.

# 257
аз си търся мами за разходка в Тракия. Малката е на 5 месеца и беше доста неспокойна и се навъртах основно около блока. Сега е по-добре и ходим насам натам, но основно да пазарим, че още нямам мами Simple Smile

# 258
А да попитам за въпросните карти задължително ли е снимката да е от фото като за личните докумнети?  Crossing Arms

# 259
  • Fort Worth, TX
А да попитам за въпросните карти задължително ли е снимката да е от фото като за личните докумнети?  Crossing Arms
Ами предполагам, че трябва да е от фото.Все пак си е вид документ.

# 260
За картите, до колкото прочетох от друга тема, ще започнат да ги искат от 1ви Ноември за Пловдив (1 месец ще има гратисен период).

Така или иначе днес извадих на детето - важат за 1 година.

И аз така четох -че ще са задължителни от 1.11.2012

Какво значи 1 год. -до другата година до 1.10.2013 ли?
И да питам моя син навършва 7 февруари -но от септември ще е на училище -каква карта ще ми издадът -за едната година или до февруари?

# 261
Картите за бебета и деца са от датата на издаване до 31.01 следващата година, както винетките. А за междинния период от навършване на 7 години и започване на училище .... предполагам ще се вади карта, като сегашните и ще се заменя с училищна, но това само го предполагам, а другото за срока ми го обясниха жените на гишетата.

# 262
А не мислите ли, че е без логика факта, че майките са на едно място, бебета и деца на друго, а пенсионерите може навсякъде? Аз с бебето да се емна и  да обикалям. Толкова ли е трудно да направят във всеки квартал? А може би само аз съм си по рейсовете...знам ли

# 263
Феичката, моя позната си занесе оразмерена снимка от любителски снимки, принтирана на принтер и обикновена хартия. Няма проблем, можеш да изрежеш някоя.

# 264
багер, благодаря!  Hug ще погледна.

# 265

sisonder много ти благодаря!  Peace

# 266
  • Pb
Да кажа, за картите, че за майките са направили отделно гише. Аз чинно се наредих на километричната опашка и си почаках 1 час, докато се светна за тази подробност.  Tired

# 267
  • Пловдив
Ами на предната страница го казаха момичетата.

# 268
  • Пловдив
Предполагам, че ако детето няма карта, ще му се плаща билет, нали така?

# 269
Предполагам, че ако детето няма карта, ще му се плаща билет, нали така?

Точно така -миналия ден като се возих в рейса -кондукторката се вайкаше как ще таксува бебетата в колички -ако нямали карти!

Общи условия

Активация на акаунт