Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 70 004
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Моята педиатърка е Д-р Пеева -работи в ДКЦ-то  до хотел Лайпциг.Аз съм много доволна.Работното й време е във вторник от 13 до 16ч и в четвъртък от 9 до 13ч.Няколко пъти ми се наложи да я търся за съвет по телефона и винаги е била много любезна и спокойна.На мен специално ми вдъхва увереност.В крак е със съвремието , за късното захранване е след 5 месец първо със зеленчуци.

# 346
  • Пловдив
Моята е Д-р Жени Пашева, педиатърка, ужасно мила и симпатична, децата я харесват, не настоява да захранва, със зеленчуци е захранването, което препоръчва. В ДКЦ Свети Георги на Васил Априлов се намира. Предимство за мен е, че е личен лекар също, идва всеки ден и ако се наложи, отваря кабинета за деца (отделен от другия) и преглежда детето извън часовете си. Имаше ваксини, когато целия град нямаше, всичко навреме ни би на нас. Дано направиш правилен избор и си доволна, посети ги, поговорете и така..

Не разбирам обаче какво като лекарката ти каже да захраниш 6-я месец, ми ти може и 4-я да захраниш, може ако каже тя 4-я, ти в 6-я...чак пък да задължи някого някоя лекарка  newsm78

# 347
Жозефин, подразни ме начинът, по който го каза. Интернет източниците не били надеждни, пък за бг мамма да не говорим Mr. Green, все пак тя е държала изпити по педиатрия при професори и доценти и не може да си мислим, че нейното мнение не е меродавно. А аз чета от сайта на СЗО, който смятам за достоверен източник на информация Peace.
Звънях на Розалина Христова, директно ме отряза, че е пълна, и на Заимова, която ми каза, че шансът е 50:50, ама не ми каза от какво зависи да ни приеме.

# 348
  • Пловдив
Един въпрос малко извън темата- Колко е часът ? Спорим по въпроса.Според мен е 10ч

# 349
# 350
  • Пловдив
Благодаря!Оказа се че живея един час напред,но така ще карам целия ден,че иначе паузите на бебето съвсем ще се разместят.

# 351
  • Cyprus, Пловдив
Не помня дали го обсъждахме, но знаете ли къде се изкарват прословутите карти за градски транспорт на децата? И освен акт за раждане, снимка и лична карта на родител необходимо ли е друго?  newsm78  bouquet

# 352
  • Пловдив
на бул. Мария Луиза - срещу църквата св. Петка Peace
Ориентираш се по чакащата опашка от вън Rolling Eyes

...майки с деца НЕ ЧАКАТ!!!

# 353
  • Cyprus, Пловдив
sweet_maniche , мерси, ще почакам, защото ще съм без малкия  Wink

# 354
  • Пловдив
все пак попитай, защото доколкото разбрах, картите за деца се издават на друго гише newsm78

# 355
  • Пловдив
На друго гише се издават, но копирам от друга тема част от поста на съфорумка :Ако някой се е засилил да вади карти за гр.транспорт за дете до 7г. - да не се хаби, няма карти. Чакат към 12-ти. Междувременно още не била излязла заповед да таксуват децата до 7г., така че нямали право все още да събират по левче.

# 356
Миналата седмица извадих карти на децата.На Мария Луиза наистина нямаха,но ме пратиха на Байкал и там нямаше проблем.Влиза се директно,дори и да сте без децата,казвате че сте за детски карти.. иначе опашките са огромни.Аз извадих снимки на принтер и добре,че имах няколко размера,защото си бях приготвила снимки 2см. на 3см.,а мястото на картата се оказа че е за снимки с размери сантиметър и половина на два см.,искат лична карта на родител и копие от акта за раждане на детето.Питах ги докога ще важат тези карти,казаха че и януари  2013г.

# 357
Момичета,здравейте!
Бихте ли ми казали къде в града ни мога да купя луксозен спален комплект за детска кошара?
Трябва ми за подарък и искам да е по-луксозно и качествено,естествено.
 Simple Smile

# 358
аз си купих от Вис Виталис - 100 лв. доволна съм  Peace

# 359
  • Пловдив
Във Вис Виталис има всякакви спални комплекти,включително и с обиколници http://visvitalisbg.com/store/categories.php?CategoryID=5&page=2.Чела съм и хубави отзиви за фирма Свежен-намира се на колелото на Хирургиите на Пещерско шосе http://www.svejen-tex.com/linen.html

Общи условия

Активация на акаунт