Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Някой може ли да ми препоръча детски уролог в Пловдив? Благодаря предварително! Hug

ето - - http://www.kaspela.com/90/

# 76
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже какво се носи при влизане в болница - детско отделение - аз и детето за изследвания.

# 77
Два щъркела със счупени крака в обл.Пловдив имат нужда от помощ за транспорта поне до Пловдив, в най-добрия случай до Стара Загора.

Единият е в с.Паничери, общ.Хисар, обл.Пловдив. Човекът го е прибрал, но не може да го закара до никъде.

Вторият в с.Поройна. Вечерта ще прекара в Първомай при човека, който успя да го улови, но на сутринта пак ще пътува с него до Поройна, където човекът работи.

Любомила
Спасителен център за диви животни
Зелени Балкани
 0885 22 84 86

# 78
Момичета, не е за тук, но малката натисна нещо и сега целия сайт ми излиза със супер дребни буквички.Откъде да го оправя?

# 79
  • Пловдив
Натисни Ctrl и със скролера на мишката си го нагласи както ти е удобно.

# 80
Натисни Ctrl и със скролера на мишката си го нагласи както ти е удобно.

Hug

# 81
Може ли мнения за часните кухни в града,от коя сте доволни и от коя не!!В голяма чуденка съм=

# 82
Момичета, не е за тук, но малката натисна нещо и сега целия сайт ми излиза със супер дребни буквички.Откъде да го оправя?

Ctrl+ 0 (нула) - връща нормален екран
Ctrl +++++     - при всяко натискане на плюса увеличава картината
Ctrl - - - - -      - при всяко натискане на минуса намалява картината

# 83

Ctrl+ 0 (нула) - връща нормален екран
Ctrl +++++     - при всяко натискане на плюса увеличава картината
Ctrl - - - - -      - при всяко натискане на минуса намалява картината

ЗлаВещица помогна, но благодаря все пак Simple Smile Не е лошо да се знаят още варианти

# 84
Някой може ли да ми препоръча детски уролог в Пловдив? Благодаря предварително! Hug

ето - - http://www.kaspela.com/90/

Благодаря за отговора  Hug

# 85
Може ли мнения за часните кухни в града,от коя сте доволни и от коя не!!В голяма чуденка съм=
Ползвала съм " Първа лъжичка" и съм доволна. За другите не мога да дам мнение.

# 86
Момичета,някоя от вас дали има впечатления от детски център Only Fun на Брезовско щосе?

# 87
Момичета,някоя от вас дали има впечатления от детски център Only Fun на Брезовско щосе?

Била съм като гост, хубаво е  Peace

# 88
това в сградата на търговия НОВА ли е? Ако е там - моите впечатления са много добри, пускат и ваучери в колективните сайтове за пазаруване и излиза много изгодно.

# 89
  • Пловдив
Мами,още си търся личен лекар-за цялото семейство(ще сменям сега-принудително).Помагайте с препоръки Praynig Ние сме в Тракия,ама не пречи да ходя и другаде...

Общи условия

Активация на акаунт