Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
"Щип" се казва улицата.

# 106
Тц, Щип е уличката, откъдето е входа на магазина. Той се пада малко на ъгъл , преди входа беше на ъгъла, после го изместиха няколко метра и отиде на Щип.

# 107
Е,значи тогава е "Охрид"-т.е. кооперацията е ъглова на кръстовището на двете улици...важното е да се ориентират мамите/аз не съм в таргет групата на магазина,но твърде дълго съм живяла баш там и затова реших да помогна в ориентирането Wink/

# 108
  • Пловдив
Благодаря ви момичета   bouquet .Страхотно ми го обяснихте,при първа възможност ще го посетя.

# 109
Само не ходи следващата седмица, че са в отпуск Laughing

# 110
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.
В четвъртък ще минаваме през Пловдив и може да ни се наложи да си купим количка. Можете ли да ме ориентирате към магазин/и , където продават Cybex? Както и да споделите сайтове(ако имат) за да им видя адресите. С ММ не познаваме прекрасния ви град  Blush
Благодаря предварително   bouquet

# 111
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте, мами!
Някоя от вас виждала ли е случайно къде продават дунапрен, искам да си претапицирам столове  Peace Проверих в Бриколаж, но не продават  Thinking

# 112
  • Пловдив
Lucky_luck - дунапрен сме купували по коматевско шосе - като излезеш от града и пътуваш към Коматево - пада се от другата страна на пътя, пресичаш шосето. Матраци Нани са там - или  поне някакъв техен склад.

# 113
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
В четвъртък ще минаваме през Пловдив и може да ни се наложи да си купим количка. Можете ли да ме ориентирате към магазин/и , където продават Cybex? Както и да споделите сайтове(ако имат) за да им видя адресите. С ММ не познаваме прекрасния ви град  Blush
Благодаря предварително   bouquet
Тази марка я продават само и единствено в магазин Касида. Магазинът се намира на бул. " Пещерско шосе "82 точно след АГ Клиника Селена. Имат и интернет страница http://kasida.bg/index.html, ако искаш първо им се обади и ги питай това, което те интересува.

# 114
  • Нейде из лудите гори...
Поппи   bouquet Благодаря!

# 115
Lucky_luck - дунапрен сме купували по коматевско шосе - като излезеш от града и пътуваш към Коматево - пада се от другата страна на пътя, пресичаш шосето. Матраци Нани са там - или  поне някакъв техен склад.

И аз за тях се сетих. Мисля че имаха и сайт и може да звъннеш да ги питаш първо по телефона.

# 116
  • Пловдив
Мамчета,при кой ортопед водихте вашите деца ?Аз бях при Арнаудов-той беше оперирал сестра ми и бяхме доволни.За бебето ми каза да му правя гимнастика на краката иначе щели сме да сложим някакви специални гащи.

# 117
  • Пловдив
И аз си записах час при него-Арнаудов от южен полъх  Simple Smile .Мога да изкажа мнение за него другата седмица.

# 118
Ние ходихме при Хазбун-много съм доволна. Гимнастиката всички я препоръчват-с разтварянето на крачетата. Ако не ви е казал нещо определено доктора/специално за бебчето/, има вероятност просто да стряска, за ваше добро Laughing

# 119
Къде е този Арнаудов? И ние трябва да ходим,казаха ни след 2годинки да отидем,а още не сме (на 2и 4 е) Blush

Общи условия

Активация на акаунт